Wasze strony internetowe
Wasze strony internetowe
Cześć.
Jak wyżej. Temat służy pochwaleniu się swoją twórczością/dzialalnością internetową na zasadzie:
-Link
-Krótki opis
-Za co odpowiadamy na stronie (twórca/współtwórca/reklama i wszystkie inne możliwości).
Mam nadzieję, że temat się przyjmie. :)
Jak wyżej. Temat służy pochwaleniu się swoją twórczością/dzialalnością internetową na zasadzie:
-Link
-Krótki opis
-Za co odpowiadamy na stronie (twórca/współtwórca/reklama i wszystkie inne możliwości).
Mam nadzieję, że temat się przyjmie. :)
-
- Kontakt:
hmm nie wiem czy ten temat nie będzie się adminom kojarzył z reklamą niektórych stron ale widzę , że topic się trzyma 3 godziny i jeszcze go nikt nie usunął więc można.Ale coś mi tutaj jednak smierdzi
-http://www.wpkiwriders.dbv.pl
-Strona zrzeszająca grawitacyjną ekipę rowerową jeżdżącą w jednym z największych nizinnych parków w europie mianowicie w WPKIW (Wojewódzki Park Kultury I Wypoczynku) w Chorzowie. Stronka ma za zadanie wszystkich okręgowych bajkerów z Chorzowa , Katowic , Siemianowic , Bytomia , Świętochłowic i wszystkich pobliskich okolic zebrac w jednej kupie. Ma ona również służyć propagowaniu aktywności fizycznej w naszym parku.Na stronce pojawiają się tez niusy ze "świata" rowerowego Posiadamy wysoki kompleks tras
Wszystko w bardzo przyjemnej i miłej atmosferze
- Administrator
Oczywiście DH-Zone.com bez którego poranka jak i wieczoru sobie nie wyobrażam .
W sumie odwiedzam bardzo duzo stron z tematyką rowerową (głownie PL lecz zagraniczne tez się zdarzy czasami zobaczyć)
Potem głownie jeden ze znanych portali i społecznościowych raz na jakiś czas ...
a tak szczerzę pisząc to najczęsciej odwiedzam pobliski bar

-http://www.wpkiwriders.dbv.pl
-Strona zrzeszająca grawitacyjną ekipę rowerową jeżdżącą w jednym z największych nizinnych parków w europie mianowicie w WPKIW (Wojewódzki Park Kultury I Wypoczynku) w Chorzowie. Stronka ma za zadanie wszystkich okręgowych bajkerów z Chorzowa , Katowic , Siemianowic , Bytomia , Świętochłowic i wszystkich pobliskich okolic zebrac w jednej kupie. Ma ona również służyć propagowaniu aktywności fizycznej w naszym parku.Na stronce pojawiają się tez niusy ze "świata" rowerowego Posiadamy wysoki kompleks tras

- Administrator
Oczywiście DH-Zone.com bez którego poranka jak i wieczoru sobie nie wyobrażam .
W sumie odwiedzam bardzo duzo stron z tematyką rowerową (głownie PL lecz zagraniczne tez się zdarzy czasami zobaczyć)
Potem głownie jeden ze znanych portali i społecznościowych raz na jakiś czas ...
a tak szczerzę pisząc to najczęsciej odwiedzam pobliski bar

Nie wiem czy strony które nie są poświęcone tematyce rowerowej też mogą być, ale i tak się pochwale swoją stoną :P Jakby co nie usuńcie to jak stwierdzicie że to sie nie nadaje.
www.artimen.pl
Jesteśmy Firmą współpracującą z artystycznie uzdolnionymi ludźmi, dzięki temu umożliwiamy Państwu dostęp do oryginalnych i wysoko jakościowych wyrobów.
W naszym obszarze zainteresowań są dzieła artystów wykonane ręcznie!
Zapraszamy do współpracy artystów prowadzących działalność gospodarczą oraz artystów,
którzy chcieliby zaistnieć, ujawnić swój talent, a nie wiedzą jak to zrobić.
Nasze Cele:
-nawiązywanie współpracy z artystycznie usposobionymi ludźmi;
-pośrednictwo, kojarzenie, osób zainteresowanych kupnem wytwarzanych produktów z ludzmi artystycznie usposobionymi;
-dystrybucja produktów za pomocą naszych kanałów dystrybucji wytworzonych produktów przez artystów według aranżacji narzuconych przez artystę lub klienta;
-współpraca z producentami, dystrybutorami produktów, półproduktów, substytutów niezbędnych przy wytwarzaniu niepowtarzalnych dzieł sztuki;
-umożliwienie naszym kontrahentom pozyskanie produktów, półproduktów, substytutów niezbędnych do wytwarzania niepowtarzalnych dzieł sztuki za pomocą naszego sklepu pod adresami www.sklep.artimen.pl; www.sklep.artimen.eu.
Administrator, Webdeveloper, Webdesigner, Webmaster.
www.artimen.pl
Jesteśmy Firmą współpracującą z artystycznie uzdolnionymi ludźmi, dzięki temu umożliwiamy Państwu dostęp do oryginalnych i wysoko jakościowych wyrobów.
W naszym obszarze zainteresowań są dzieła artystów wykonane ręcznie!
Zapraszamy do współpracy artystów prowadzących działalność gospodarczą oraz artystów,
którzy chcieliby zaistnieć, ujawnić swój talent, a nie wiedzą jak to zrobić.
Nasze Cele:
-nawiązywanie współpracy z artystycznie usposobionymi ludźmi;
-pośrednictwo, kojarzenie, osób zainteresowanych kupnem wytwarzanych produktów z ludzmi artystycznie usposobionymi;
-dystrybucja produktów za pomocą naszych kanałów dystrybucji wytworzonych produktów przez artystów według aranżacji narzuconych przez artystę lub klienta;
-współpraca z producentami, dystrybutorami produktów, półproduktów, substytutów niezbędnych przy wytwarzaniu niepowtarzalnych dzieł sztuki;
-umożliwienie naszym kontrahentom pozyskanie produktów, półproduktów, substytutów niezbędnych do wytwarzania niepowtarzalnych dzieł sztuki za pomocą naszego sklepu pod adresami www.sklep.artimen.pl; www.sklep.artimen.eu.
Administrator, Webdeveloper, Webdesigner, Webmaster.

http://stops.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-> http://greenwave.strefa.pl/
-> Zapraszam na stronę firmy Greenwave Productions. W naszym studio
zajmujemy się głównie produkcją i postprodukcją dźwiękową, między innymi:
- udźwiękawianie filmów krótkometrażowych
- udźwiękawianie reklam
- dźwięk w prezentacjach multimedialnych (lektorzy i muzyka)
- efekty dźwiękowe do stron www
- podkłady muzyczne (beaty na zamówienie oraz aranżacje istniejących kawałków)
- miks i mastering
-> webmaster
-> Zapraszam na stronę firmy Greenwave Productions. W naszym studio
zajmujemy się głównie produkcją i postprodukcją dźwiękową, między innymi:
- udźwiękawianie filmów krótkometrażowych
- udźwiękawianie reklam
- dźwięk w prezentacjach multimedialnych (lektorzy i muzyka)
- efekty dźwiękowe do stron www
- podkłady muzyczne (beaty na zamówienie oraz aranżacje istniejących kawałków)
- miks i mastering
-> webmaster

..::: http://www.cmgstudio.pl :::..
http://www.sitocar.pl/
Firma SITOCAR oferuje przede wszystkim usługi w zakresie tapicerstwa samochodowego, m.in.:
- obszywanie foteli,
- obszywanie kierownicy,
- wyklejanie deski rozdzielczej,
- wyklejanie podsufitki,
a także tapicerstwa meblowego:
- renowacja i naprawa mebli tapicerowanych,
- wymiana materiałów pokryciowych mebli,
- naprawa zniszczonych konstrukcji mebli tapicerowanych,
- meble tapicerowane na indywidualne zamówienie klienta.
Nie boimy się także podejmować wyzwań. Na swoim koncie mamy także wymianę tapicerki w łodziach, fotelach stomatologicznych, czy różnego rodzaju sprzętach do ćwiczeń siłowych.
Firma SITOCAR oferuje przede wszystkim usługi w zakresie tapicerstwa samochodowego, m.in.:
- obszywanie foteli,
- obszywanie kierownicy,
- wyklejanie deski rozdzielczej,
- wyklejanie podsufitki,
a także tapicerstwa meblowego:
- renowacja i naprawa mebli tapicerowanych,
- wymiana materiałów pokryciowych mebli,
- naprawa zniszczonych konstrukcji mebli tapicerowanych,
- meble tapicerowane na indywidualne zamówienie klienta.
Nie boimy się także podejmować wyzwań. Na swoim koncie mamy także wymianę tapicerki w łodziach, fotelach stomatologicznych, czy różnego rodzaju sprzętach do ćwiczeń siłowych.
Odświeżam temat
http://kamilknapinski.pl/
Co prawda strona nie moja, ale pozwolę sobie zrobić małą reklamę koledze, który mnie o to poprosił. Jest to jego portfolio, w którym umieścił swoje wg. mnie świetne prace. Naprawdę zachęcam do odwiedzenia i przeglądnięcia strony, bo zawartość jest godna uwagi.
Pozdro!

http://kamilknapinski.pl/
Co prawda strona nie moja, ale pozwolę sobie zrobić małą reklamę koledze, który mnie o to poprosił. Jest to jego portfolio, w którym umieścił swoje wg. mnie świetne prace. Naprawdę zachęcam do odwiedzenia i przeglądnięcia strony, bo zawartość jest godna uwagi.
Pozdro!