Ziarnoo_krk ma racje , może być kradziony bo wystawiający zupełnie nie ma pojęcia o rowerze, szczytem są te pedały fuby taa pedały wmiatają, nawet nie zauważyłeś że to spd (chyba m520) z nakładką/platformą. Brawo
Ja na „podsiodłówce” widzę jeszcze zapięcia na kostki. Używa się ich aby spodnie się nie wkręcały w korbę/łańcuch. Zapięcie z tyłu ma uszkodzoną czarną osłonę w miejscu styku z oponą. Wygląda to tak, jakby ktoś po prostu z tym zabezpieczeniem jechał rowerem.
Myślę, że taki opis nie wynika tylko z niewiedzy sprzedającego, ale im miej informacji, tym mniejsze szanse, że właściciel trafi na tę aukcję.
yea tylko czekalem az jakas moja aukcja w koncu tutaj zawita:D
faktycznie, byl błąd w opisie co wyniknelo tylko i wylacznie z pospiechu:) a jak to mi ktos zglosil to amor juz byl sprzedany takze wiecie:D
rekin333 ale ta blokada nie mogla sie uszkodzić podczas ,,ciągnięcia" roweru bo jak skoro jest zapięte o obręcz to sie koło by nie kręcilo? chyba ze nie jest zapiete o obręcztotak
a to z czego wynika taki opis to nie wiem ale jak mozna truvativa zmienic na truvles?
przeciez pisze jak byk na korbie no ale coz:D
pozdrawiam
Las3k_91 Ldz bh do 2006 miały bardzo małe różnice, ten jest akurat 2001, można to poznać po linku który wygada jak zaokrąglony prostokąt. Wzmocnienie na podsiodłówce też jest chyba inne w nowszych modelach.
GgG, WIEM
I właśnie Comp z 2003 też miał taki link jako ostatni BH. A wzmocnienie ma takie, bo to jakiś dziki rozmiar.
Ten inny miał Expert z 2003 i wszystkie BH z FSR 2004 - 2005. 2006 to już nowy BH.