usun post

KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

twój post aż w oczy kole... ( kiedy będą bany ,albo kiedy będziecie poprawiać błędy (to pytanie do adminów )??)

a gogle nie swędzi ? poszukaj przejedź sie,pogadasz z tokarzem i zobaczysz czy kuma czacze :) jak mu wytłumaczysz co i jak :)
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

brutal_power nie wiem gdzie znajdziesz to czego szukasz,ale masz czas do wieczora zeby poprawic WSZYSTKIE bledy w nazwie tematu i w trescie posta.
(sory stary,mam wieczorem egzamin na ktory niewiele umiem i jestem ciut podkurwiony)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

piotrex jak ja to lubię ;D a jak nie poprawi to co ?
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
dziadek_dzidek
Kontakt:

Post autor: dziadek_dzidek »

Tokarz (Bydgoszcz)
e-mail death12@o2.pl

http://napinacz.prv.pl/

Nie z Wrocławia co prawda.... ale z Bydgoszczy. Działa to na takiej zasadzie, że wysyłasz mu na e-mail rysunek z podanymi dokładnie wszystkimi wymiarami i za 4-5 dni odbierasz paczuszkę z gotowymi tulejkami 8) . Koszt to 15 zł/ szt a od dwóch sztuk można negocjować cenę, czyli bardzo tanio :wink: . Czasami gość chce przedpłatę na konto, ale to już musicie się dogadać.
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Przecież tuleje są tak banalne, że każdy trzeźwy tokarz powinien sobie z tym poradzić.. :roll:
ODPOWIEDZ