Wejdź a zobaczysz ;)
Wejdź a zobaczysz ;)
Hmmm bo chcce złożyc rowerek taki do yyy troche dualu, troche dirtu , troche streetu iw ogóle do takiej zabawy :) tak do 3000zł i myślałem nad nastepującymi częsciami
Amor: NS Duro
Hample:Black box(tarcze)
kaseta:SRAM 5.0
Kiera: Nortshore pure 4130
Klamki:Sram 5.0
Manetki:?? Jakieś tanie tylko jakie??
Korba:??
Łańcuch:??
Mostyek: Da BOMB Fix
Koła:??
Pedały:??
Przerzutka: Tiagra
Rama:Point( Project x ;) )
Siodełko:Jakieś wygodne ale ??
Sztyca: Amoeba
Stery:??
Więc teraz prośba do was w miesjce znakó zapytania żebyscie swoje propozycje wstawili i tesh moje propozycje ewentualnie zmienili tak zeby miał wyjebisty rower któy nei będzie ksoztowac więcej niz 3000 zł bo więcej nie bede meić :(
Amor: NS Duro
Hample:Black box(tarcze)
kaseta:SRAM 5.0
Kiera: Nortshore pure 4130
Klamki:Sram 5.0
Manetki:?? Jakieś tanie tylko jakie??
Korba:??
Łańcuch:??
Mostyek: Da BOMB Fix
Koła:??
Pedały:??
Przerzutka: Tiagra
Rama:Point( Project x ;) )
Siodełko:Jakieś wygodne ale ??
Sztyca: Amoeba
Stery:??
Więc teraz prośba do was w miesjce znakó zapytania żebyscie swoje propozycje wstawili i tesh moje propozycje ewentualnie zmienili tak zeby miał wyjebisty rower któy nei będzie ksoztowac więcej niz 3000 zł bo więcej nie bede meić :(
dobra pomine temat założenia dwóch takich samy tematów...
1. klamki SRAMA 5.0?? stary co najmniej LX a njlepiej AVIDY
KORBA-TRUWATIV
ŁAŃCUCH- BO JA WIEM...
KOŁA-i tu ci każdy powie coś innego...ja bym brał VUELTY DH
PEDAŁY- NIE WIEM
SIODEŁKO - TIOGA
STERY- PIG :D
1. klamki SRAMA 5.0?? stary co najmniej LX a njlepiej AVIDY
KORBA-TRUWATIV
ŁAŃCUCH- BO JA WIEM...
KOŁA-i tu ci każdy powie coś innego...ja bym brał VUELTY DH
PEDAŁY- NIE WIEM
SIODEŁKO - TIOGA
STERY- PIG :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-
- Kontakt:
po pierwsze na hcuj ci tarcze do streetu i dirtu ?? nei lepieje kupic sobie fajnych v-ek ... po drugie nie potrzeba manetek ani przezutek ss ( im mniej skomplikowany rower tym lepiej) siodlo bmx za zaoszczedzona kase postaraj sie kupic street legala ... jest zajebisty , mostek jakis bmx kiera zajebista zacznijmy jeszcze raz :
-rama streetlegal 1099 zl (chyba)
-kola na dm 24 z piastami (ale nie pod tarcze bo wtedy sa sztywniejsze kola) i jakies szprychy zwykle za oba kola jakies 550
-klamki lx za 98 zl plus do tego v-ki sram 5.0 za 110 obie plus dlugie linki jakies 30 zl
-korba bmx 3 pc za jakies 300 zl do tego lancuch bmx najlepiej jakies 30-40 zl i jakas stara rozjebana kaseta zeby zrobic singla za 15 zl i pedaly pancake za 80
-kiera nsx pure za 99 chyba i do tego mostek bmx'owy jakis za 70
-siodlo perv za 100 zl okolo do tego jakas tania sztyca i zacisk 50 zl
-suntour duro jest ok (sam mam :) stery pig dh za 99
i to chyba wszystko ... wychodzi jakies 3300 zl teraz sam zaluje ze takiego nie zlozylem :/ mozesz zaoszczedzic na korbie czy cos ... jak zlozysz taki rower to wytrzyma pare sezonow... te 300 zl postaraj sie dozbierac bo jest zajebisty rower na takim configu ...
-rama streetlegal 1099 zl (chyba)
-kola na dm 24 z piastami (ale nie pod tarcze bo wtedy sa sztywniejsze kola) i jakies szprychy zwykle za oba kola jakies 550
-klamki lx za 98 zl plus do tego v-ki sram 5.0 za 110 obie plus dlugie linki jakies 30 zl
-korba bmx 3 pc za jakies 300 zl do tego lancuch bmx najlepiej jakies 30-40 zl i jakas stara rozjebana kaseta zeby zrobic singla za 15 zl i pedaly pancake za 80
-kiera nsx pure za 99 chyba i do tego mostek bmx'owy jakis za 70
-siodlo perv za 100 zl okolo do tego jakas tania sztyca i zacisk 50 zl
-suntour duro jest ok (sam mam :) stery pig dh za 99
i to chyba wszystko ... wychodzi jakies 3300 zl teraz sam zaluje ze takiego nie zlozylem :/ mozesz zaoszczedzic na korbie czy cos ... jak zlozysz taki rower to wytrzyma pare sezonow... te 300 zl postaraj sie dozbierac bo jest zajebisty rower na takim configu ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Przemooo ma racje po co ci do streetu i dirtu tarcze tylko wiecej problemow z nimi.
A na streetlegalu w dualu i dircie spokojnie pojezdzisz. A co do obreczy DM 24 sa na prawde fajne. A klamki jak bys dorwal stx'y stare sa takie same jak lxy (na prawde) a mozna je wyrwac jak sie uda to nawet za 20 - 30 zl jak ktos sprzedaje stare to taniej.
Sam je mialem i sa zajebiste ale teraz mam avidy i sa w *** lepsze. Ale co do korby to moze RPM ?? A co do siodla i sztycy to na razie zaluz jakies cienkie i przeznacz wiecej kasy na piasty czy cos takiego a potem sobie wymienisz.
A na streetlegalu w dualu i dircie spokojnie pojezdzisz. A co do obreczy DM 24 sa na prawde fajne. A klamki jak bys dorwal stx'y stare sa takie same jak lxy (na prawde) a mozna je wyrwac jak sie uda to nawet za 20 - 30 zl jak ktos sprzedaje stare to taniej.
Sam je mialem i sa zajebiste ale teraz mam avidy i sa w *** lepsze. Ale co do korby to moze RPM ?? A co do siodla i sztycy to na razie zaluz jakies cienkie i przeznacz wiecej kasy na piasty czy cos takiego a potem sobie wymienisz.
Rower ??? A co to ??
Jak chcesz to ja wlascie zlozylem rowerek dla siebie - moge dac ci liste.. ogolnie wynioslo mnie to 3200 zl..
Na: point, duro, 2x winzip hample (blackbox inaczej), piasty mechaniki winzip 2x, mostek ns jump, korba blackbox, suport truvativ gigapipe dh... obrecze vuelta, opony duro.. ogolnie mam wszystko w excelu zapisane, jak chcesz to sie odezwij gg- 2210092 to ci przesle
Na: point, duro, 2x winzip hample (blackbox inaczej), piasty mechaniki winzip 2x, mostek ns jump, korba blackbox, suport truvativ gigapipe dh... obrecze vuelta, opony duro.. ogolnie mam wszystko w excelu zapisane, jak chcesz to sie odezwij gg- 2210092 to ci przesle
ja takich list robilem w pyte
point+duro
husslfelt + giga pipe dh
kola dm24, supra mt, dt, formula
sx moto pure i fsa pig
opony nokian
heble bb
naped sram 5,0 kaseta; ajlavio manetka; sora przerzutka;pm socoh napinacz
no i takie tam ;) sztyca amoeba, siodlo umf gripy author...
cos jeszcze - pytaj
point+duro
husslfelt + giga pipe dh
kola dm24, supra mt, dt, formula
sx moto pure i fsa pig
opony nokian
heble bb
naped sram 5,0 kaseta; ajlavio manetka; sora przerzutka;pm socoh napinacz
no i takie tam ;) sztyca amoeba, siodlo umf gripy author...
cos jeszcze - pytaj
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
słuchaj to tak
ja mam na sprzedaż amora mozo soul x za 800 zł regulacje 70-140 mm
full wypas dużo lepszy od duro których jush raczej nie ma
hamulce otóż mam na sprzedaż jednego hfx 9 na tył za 320 zł
i napinacz by się przydał akurat mam rooxa chain animala :D
po info pish gg.8722182