OMG !!! sexy gee

Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

mysticar pisze:ja wlepiam gały w monitor i za cholerę nie mogę dojrzeć tam bocznych klocków, tylko jakby pozostałości po nich.
To spójrz tam gdzie nie widać górnych klocków (np. za foxem) ;)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

<3
http://dhcyc.pinkbike.com
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Piękny chłit marketingowy;) saint wszędzie i comen! To jest reklama, a do zdjęć sie przyczepiajcie bo to pismo było dla bab które właśnie TO chcą widzieć

Btw. Golenie obrysowane nieźle ma haha
Karpiel i Duncon to moje zycie
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Stoi goły facet przy rowerze , i co z tego ? Baby mają uciechę a kryptogeje węszą "pedalstwo" . Wielka mi sensacja , żeby jeszcze jaki przystojny był ....
Tak jak pisał Schodek , dobry chwyt marketingowy. Chociaż podobno jak za duzo golizny to "produkt" schodzi na drugi plan.
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

masakra co na tym forum sie dzieje !! MODY I RESZTA NIE REAGUJE !! <sciana>

autor tematu neźle napalony ze musiał sie pochwalić zdjęciem....

tak mimo wszystko to jedynie mi sie z tego FOX podoba :D:D

a co do autora to proszę coś dla Ciebie !! http://www.youtube.com/watch?v=ESoH6tqdlNk

<lol2> :lol: :mrgreen:
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Banda homofobów i krypto gejów, żałośni jesteście. Pedalskie to, pedalskie tamto, jakbyście kuta*a na oczy nie widzieli. Zamiast podziwiać piękno ludzkiego ciała odzywają się w Was gówniane instynkty rodem z młodzieży wszechpolskiej. Jakoś w starożytności ludzie nie mieli z tym problemów.

KaczorAC1 pisze:Pedalstwo się szerzy.
A nie wpadł Pan na pomysł że to dla Kobiet ?

Zawodnik jest maszynką do robienia pieniędzy, wyniki, kontrowersje, oddziaływanie na niższych instynktach, czy na tych głębszych, zazdrości, podziwie. Wszystko tojest przeliczalne na dolary ($).

Mi pomysł, jaki zdjęcie podoba się bardzo, wiem ile jeszcze pracy mnie czeka przez wiele lat...
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

A jak był temat o paniach na rowerach to pojawiała się konkretna golizna i każdy skakał z radości :D Dobrze, że w pierwszym poście jest już link a nie ogromna fota, a poza tym dla mnie temat jak temat.
inspiration
Kontakt:

Post autor: inspiration »

dlaczego wszyscy od razu to kojarzą z pedalstwem :?: KefirQn lepiej sam sobie to oglądnij .
KefirQn
Kontakt:

GgG

temat jak temat !? a wyobrażasz sobie jak każdy by wrzucał byle gówno na forum ?albo nie znajdę coś w sieci i wrzucam fote np; gleba Sama albo Gee i pisze ooo ja patrzcie jaka gleba !! większość ludzi z tego forum jak nie 99 % ma PB i widziała tą fote na 90 %

Bez jaj niby miało być forum na poziomie ! a jest na poziomie podstawówki ŻENADA !
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

KefirQn nie wiem czy jest to byle gówno, nie zachwycam się nad tym zdjęciem, na pb dużo siedzę, a jednak nie widziałem go wcześniej. Nie widziałem też żadnych zdjęć tego typu zawodników, tak więc uważam je za inne od innych, może nawet warte zobaczenia. Dla nie żenadą nie jest to, że facet stoi bez majtek i ktoś mu zrobił zdjęcie, to co miał mieć zakryte to ma.

http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... ieta+rower o tym też byś napisał, że to żenada? :)
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

KefirQn gleby są ok, ale jakby wpisane w sport i "powszechne" jednak to zdjęcie to kontrowersja, a to rodzi chęć wymiany zdań. Większość "ciekawostek", czy to sprzętowych, filmowych itd pochodzi z PB, to znaczy że mamy o tym nie pisać ? Wybacz ale w takim wypadku forum umarło by, bo przecież "99% ma PB".

Niestety niski poziom pokazują ludzie którzy wyzywają od pedalstwa, niestety i Ty w tym wypadku zaliczasz się do tej części.

Mnie interesuje na przykład jak przekłada się komercyjnie taka sesja, Świat jest nowocześniejszy i bardziej otwarty na tego typu reklamę, czy przynosi to korzyści ?
Od lat w TV pokazują się reklamy pół/nagich mężczyzn/kobiet reklamujących dezodoranty, odzież sportową, herbaty, czy piwo, nagie "dupy" bomber girl też siedzą w pamięci.

Czy taka reklama zadziała ? Pytam europejczyków, nie wsioków.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

oj ludziki, ludziki, ciezko cos przyjąc z jajem nie? założe sie że gdy to zdjecie wyszło reszta czołówki miała niezły ubaw i nie wyzywała go od fagów.......to dalej odległy dla nas świat jak widac
http://dhcyc.pinkbike.com
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...może mój początkowy post nie był zbyt czytelny , nie mam problemu z tym foto, uważam że marketingowo bardzo dobrze, a że do pisma dla kobiet to zrozumiałe że wysportowany zawodnik będzie atrakcyjny...lecz oceniając poziom zdjęcia od technicznej strony...to jest średnie...nie ma artyzmu i klimatu..takie przeciętne, obcięta noga to wtopa w sesjach..szkoda bo mogli naprawdę zrobić zajebista sesję kolesiowi... nawet nie musiał się całkowicie rozbierać aby byc seksi dla kobiet..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
KefirQn
Kontakt:

SegatiV Sory ale czy napisałem ze to jest pedalskie ??ANI SŁOWA NIE NAPISAŁEM ZE TO PEDAŁEM ZALATUJE itd !!

chodzi mi o nazwe tematu ! i temat hmm dziwny trochę ,sory ale też nie czytasz uważnie Napisałem o tym że by sie burdel zrobił , rozkmiń jak by same dzieci neo co chwile takie coś wrzucały...wybacz ale nie masz racji i przykro mi takie coś czytać pozdro>...

a i sory ale przytoczę wypowiedź Steel'a z innego tematu co będzie sie tyczyło do Ciebie sega...

jesli coś ci nie pasuje nie czytaj jak masz problem. Szczerze gdzieś mam Twoją opinię i piszesz nie na temat.( tego czego sie mój post tyczy )

Mam napisać, że super hiper, mimo, że mi się nie podoba, tylko dlatego że biedny XXX nie potrafi zrozumieć, że ktoś może mieć inne zdanie niż on i je wyrazić.

Tak wyobraź sobie biedaku, że mam dużo wyższe wymagania od Ciebie i byle czym się nie zadowalam.(tak że moje wypowiedzi spoczną na tym pozdro )

Cytat troszkę zmieniony z tematu co podał GgG ale przesłanie podobne,nie chciało mi sie pisać ale dokładnie mam takie samo zdanie...

GgG NIe chodzi mi o to iż chłop stoi nago reklama jak reklama i bardzo dobra bo zwraca na siebie uwagę . Mimo wszystko płeć piękna też chce na coś popatrzeć ? nieprawdaż...

Co do tego tematu(co podałeś link ) to hmm na tym forum możne jest z 6 dziewczyn jak dobrze pójdzie , reszta kolesi...to Ci powiem tak ze temat dla miłego popatrzenia

Żenada jest bo wkurza mnie takie coś jak modzi i admini zapewniają ze będzie wszystko ok , a tu temat w pogaduchach rowerowych zamiast w OT!!

!! > ( ruszyć dupy święte krowy ) < !!
bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

spokojnie spokojnie panowie;] ta akcja z Gee jest zwiazana z jakas inna akcja która to jest zwiazana z kolei z profilaktyka raka prostaty;]
http://www.bikeradar.com/blogs/article/ ... -off-23981
Stad w pismiaku dla kobieta laduje foto badz co badz super sportowca prawie nagiego. Gee przeciez moze sie podobac kobietom, wyzylowany jest itd. Oto w tym chodzi, koles ma zwrocic uwage, jakas reklama pewnie to moze i jest w koncu ta fotka obiegła światek mtb, ale docelowo watpie zeby jakas firma rowerowa tak głośno chciałaby sie reklamowac w pismie dla kobiet;]
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

bike86 pisze:Stad w pismiaku dla kobieta laduje foto badz co badz super sportowca prawie nagiego. Gee przeciez moze sie podobac kobietom, wyzylowany jest itd.
zdecydowanie się podoba kobietą!

kilka razy jak miałem w opisie GG link do Youtube to jakaś koleżanka napisała, że filmik ciekawy ale najfajniejszy ten facet - zgadnijcie o kogo chodziło, żonie się tez najbardziej podoba z całej plejady gwiazd DH.

bo szczerze Panowie... kto by nie chciał takiego kaloryferka jak ma Gee (widać na kilku filmach)... popis w lato nad morzem/kąpieliskiem pewny... a ten pisk dziewcząt... bezcenny;)
luzu trochę...

marketingowo akcja na medal
addyi
Kontakt:

Post autor: addyi »

Teraz tylko czekać aż ktoś z old prick's wyskoczy na okładkę gali ;D
Kendrzej
Kontakt:

Post autor: Kendrzej »

POD! ! !:D:D

Już nie patrzę na to foto:

I. Odechciało mi się jazdy na rowerze.. xD
II. Jakby ktoś wpadł do pokoju podczas oglądania tego typu zdjęć, mógłby powiedzieć, że zmieniam orientację xD

Ale rower mi się podoba (bez gościa) - zmieniłbył gumy na jeszcze szersze..
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
ODPOWIEDZ