ol fak ale akcja :(
kermit a cos powiedzial potem ten koles co Cię zatrzymał??
w sumie to nie jego wina, chciał dobrze-zareagowal prawidlowo :(
choc Ty tez moim zdaniem dobrze zrobiles, poprostu pech :(
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
Witam. Tak kiedy probowalem sie wyrwac temu kolesiowi to mu mowilem ze to moj rower ale ten kut.. niechcial mnie puscic. Ale w sumie to mu sie nie dziwie bo jezeli ja bym kogos zobaczyl ze klepie jakiegos innego goscia to tez bym tak zareagowal a to byla doslownie chwila i niestety wyszlo tak jak wyszlo. Wydaje mi sie ze koles ( zlodziej ) mogl pomyslec ze chce mu skroic ten rower a nie ze chce go odzyskac.
ehhhhhh qrde szkoda akcji...bo byla naprawdę niezła....
ja bym nie wyskoczył to takiego zioma :P (moze dlatego ze mam 18 a nie 22 lata :D)
respekt dla kermita....
qrde obserwuje tego posta ciagle....mam nadzieje ze Wam sie uda odzyskac bika !!!!!!!!!!
osobiscie raczej nie pomoge bo mieszkam daleeeeeeeeeeeeko
Kermit prawidlowo :) zlodzieji trzeba lac po mordzie albo ucianc lapy zeby im sie odechcialo krasc.szkoda ze ta pala akurat szla w tym czasie jak go lales.pewnie postapil bym tak samo chociaz nie wiem czy by ze mna poszedl bo zazwyczja jak mnie widza ludzie to przechodza na druga strone nie wiem czemu :P
Jutro (wtorek) robimy "Mase" w sprawie Sławka rowerka jeśli ktoś ma tylko czas albo lubi się bić to niech wpada na placyk Marii Magdaleny na Grodzkiej czyli tzn."MM". Im więcej ludzi tym lepiej i większa szansa odebrania bike'a. Mamy pewne informacje ale nie wyjawiam ich na forum ponieważ wśród nas niestety też są złodzieje albo osoby które wystawiają swoich kolegów. Przkre to jest no ale cóż taka jest rzeczywistość!
Zapomniałem dodać o której godzinie bo mi copke spizgało, więc to będzie 18.00. Respekt dla Kermita to jest prawdziwy ziomuś, takich nam właśnie trzeba!
Witka jeszcze raz. Wyszedl wielki rympal z mojej akcji bo to nie byl ten typ co mial byc. To byl kumpel mojego kumpla i nawet sie z nim spotkalem i wyjasnilem o co mi chodzilo i za co dostal. Niezauwazylem nawet ze ten rower nie mial zoltych logow " THE ". Rower takze byl agangaPM i nie mial tarczowek z tylu, ale koles byl bardzo podobny do rysopisu. Jedyna niescislosc to taka ze mial 20 lat a nie 22. Popytalem mojego kumpla skad on ma ten rower i dowiedzialem sie ze to jest jego rower ale chce go sprzedac bo bedzie kupowal jakas zjazdowke. Przeproslilem go i teraz jest wszystko cool. Sorki za zamotke ale bylem przekonany na 100% ze to ten koles kiedy go klepalem. No ale coz zdarzylo sie. Jutro na pewno sie pojawie na grodzkiej i chetnie dojade " WLASCIWEGO " typa ktory ukradl ten rower. Czy mam wziac jakis sprzet ??
Aha wiem jeszcze ze ten koles ktory odemnie dostal mieszka w Łęgu wiec to raczej nie on ukradl ten rower bo to troszke daleko i raczej balby sie krasc tam rower i wogole krasc cos.