Hopy.... i jeszcze 1 sprawa
Hopy.... i jeszcze 1 sprawa
Mam 2 pytania.
1) Robimy wlasnie hope z pionowym wybiciem, narazie jest polowa tzn. kupa bezladnie usypanej ziemi :]. hopa jest mniej wiecej wysokosci 1,5. Ile od wybicia powinno byc mniej wiecej lądowanie, pod jakim katem i jak dlugie.
2) Jest tez taka zajebista hopa ktora poprawialismy juz w *** razy. Czasem dla tego ze byla za mala ale czesciej bo jakies bahory ja rozwalaly. I teraz pytanie czy wy mieliscie u siebie cos takiego?? Kopalismy prawie 4 dni wykopalismy zajeiscie wykrecona hope latalo sie po 2.5m w porywach nawet 3 i jakies dzieciaki przekopaly wybicie na plaskie ,,bo za wysoko sie lata,,
Po prostu mi rece opadaja. Przeciez nie bede dzieci napierdalal, wiekszosc z nich jest kolo 3 klasy podstawowki, co robic?? rozmowa nie pomaga :((((
z gory thx
1) Robimy wlasnie hope z pionowym wybiciem, narazie jest polowa tzn. kupa bezladnie usypanej ziemi :]. hopa jest mniej wiecej wysokosci 1,5. Ile od wybicia powinno byc mniej wiecej lądowanie, pod jakim katem i jak dlugie.
2) Jest tez taka zajebista hopa ktora poprawialismy juz w *** razy. Czasem dla tego ze byla za mala ale czesciej bo jakies bahory ja rozwalaly. I teraz pytanie czy wy mieliscie u siebie cos takiego?? Kopalismy prawie 4 dni wykopalismy zajeiscie wykrecona hope latalo sie po 2.5m w porywach nawet 3 i jakies dzieciaki przekopaly wybicie na plaskie ,,bo za wysoko sie lata,,
Po prostu mi rece opadaja. Przeciez nie bede dzieci napierdalal, wiekszosc z nich jest kolo 3 klasy podstawowki, co robic?? rozmowa nie pomaga :((((
z gory thx
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak chcecie się pozbyć dzieciaków skaczących na hopach postawcie szlaban na kłódkę, koszt niewielki, a skakać nie będą. Tylko zróbcie go z jakiegoś taniego metalu, bo jak wstawicie coś droższego to w 5 minut złomiarze wam to rozłorzą na cześci i sprzedadzą żeby mieć na jabola albo paczkę fajrantów...
"Żyj szybko, umieraj młodo"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Silent... trzeba dosadniej rozmawiac z nimi... moj qmpel kiedys widzac dwoch dzieciakow stojacych sobie na wybiciu dirta, powiedzial, ktorko: dzieciaki wypierdalac z tego dirta, na *** tu stoicie? (mniej- wiecej tak) i od tej pory nie widzialem by tam sie pokazywali:]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
ja tam wole jak nie ma w pion hopy :] wole takie 1.5m ale nie zeby byly w pion bo ja bym sie zabił :] a co do dzieciakow to jak tam ktos powiedial pogruzki ze bedom to wszystko naprawiac i kopac co zechcecie a jak nie to jak ich zobaczycie to porzyczcie lopaty... jesli bedziecie miec kilka niepotrzebnych... i niech sobie wykopia hopke taka jak im bedzie odpowiadac :] ja np. nie ruszam hop i skacze an tym co inni wybuduja :]
http://www.ebike.pl/