Nietypowy dylemat
Nietypowy dylemat
Mam 187 cm wzrostu i waze 85 kg,no i teraz stoje przed dylematem. Jeździłem w tym sezonie na dragu 14",rama trochę mała. Myślałem nad zmianą ramy na innego sztywniaka,cocka,cockera,pitbulla lub evila imperiala ,mam 66 rc. Jednak na allegro pojawiło się to http://allegro.pl/item893845621_mega_ok ... saint.html Przeraża mnie masa trochę,jednak to full a planuję przynajmniej 2 wypady w góry w tym sezonie, no i chyba by mi się wygodniej jeździło z racji rozmiaru. Rower będzie używany do DH i FR. Co byście doradzili? Na bh musialbym pozbierać,no i ciężko z oponami 24;/[/quote]
Guziken pisze:Przeraża mnie masa trochę,jednak to full a planuję przynajmniej 2 wypady w góry w tym sezonie, no i chyba by mi się wygodniej jeździło z racji rozmiaru.
Guziken po co Ci czołg na 2 wypady w góry ?? pomijając fakt że rama ma 7 lat..
proponuję poszukać na forum bo sporo tematów ostatnio było o dobieraniu roweru do proporcji ciała i zastosowania w terenie
Piszesz
a wklejasz czołg na zawieszeniuGuziken pisze:Myślałem nad zmianą ramy na innego sztywniaka,cocka,cockera,pitbulla lub evila imperiala ,mam 66 rc.

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Z rama nawet pomimo 7 lat wieku i odprysków nic sie nie stanie. Czy była katowana to nie ma gwarancji bo starsze generacje banshee miały na dupny lakier. Jakbys chcial katowac dropy z garażu u babci to moze to by była okazja, a tak to mysle, ze troche nie ma sensu.
Na allegro np. teraz stoi duzo fajniejsza opcja na gianta dh teama/compa Lke wiec moze tym bys sie zainteresował.
Na allegro np. teraz stoi duzo fajniejsza opcja na gianta dh teama/compa Lke wiec moze tym bys sie zainteresował.
Wszyscy piszecie tutaj oferty...
cook pancerna rama jeździłem jakbyś chciał kupić za dobre pieniądze to pisz do mnie nr gg9660535 ja niemam lecz kolega ma do sprzedania w stanie dobrym
to już pofatygujcie się na PM
a ode mnie - jak masz kase na full - bierz fulla
jak nie , to masz duużo zamieszania, ale w moim temacie ( Rama HT)
masz trochę opcji

pozdrower
Slavvduro
-
- Kontakt:
A moim zdaniem jest to warte swojej ceny, dlaczego ?!
Jesli lubisz OLDSQL'owy sprzet , nie boisz się masy całej maszyny , czujesz się na siłach ogarnąć takie monstrum to bierz.Rama jest nie do zajechania wiec nie masz się co bać o nią
A jeśli nie to bierz to na czym polska szlachta śmiga czyli poczciwy BigHit.
Zależy jaki FR preferujesz:
Jesli preferujesz FR jaki Spaced podał to bierz pierwszą opcje
Jeśli róznorakie , dropiki , gapy itp, itd bez żadnych "udziwnień" to jednak obcja BH jest lepsza
Jesli lubisz OLDSQL'owy sprzet , nie boisz się masy całej maszyny , czujesz się na siłach ogarnąć takie monstrum to bierz.Rama jest nie do zajechania wiec nie masz się co bać o nią

A jeśli nie to bierz to na czym polska szlachta śmiga czyli poczciwy BigHit.
Zależy jaki FR preferujesz:
Jesli preferujesz FR jaki Spaced podał to bierz pierwszą opcje
Jeśli róznorakie , dropiki , gapy itp, itd bez żadnych "udziwnień" to jednak obcja BH jest lepsza

-
- Kontakt: