[Zawody] Limanowa 30.05.2010r
[Zawody] Limanowa 30.05.2010r
Hej!
Chciałem zaprosić na zawody które planujemy zrobić w swojej małej wiosce, jesteśmy już po wstępnych rozmowach z urzędem miasta i wszystko idzie tak jak powinno :) Zawody odbyły by się 30 maja 2010r w Limanowej k/ Nowego Sącza. Jak tylko śnieg stopnieje zaprezentujemy w tym temacie filmik z trasy :) Przy trasie nie ma wyciągu, będziemy myśleć nad autem wywożącym raiderów na szczyt, ale nie jest to jeszcze pewne ;) Przewidywane są kategorie full i hardtail oraz przedział wiekowy (jeszcze nie ustalony) ;> Pierwsze 3 miejsca będą nagrodzone, natomiast każdy uczestnik dostanie pamiątkowy medal ;) Po zawodach będzie afterparty w maaaalowniczym kamieniołomie :twisted: Jeśli ktoś byłby zainteresowany udziałem prosze o maila (bikerqba@blinder.pl), chcielibyśmy się zorientować ilu chętnych będzie :)
Pozdrawiam
Chciałem zaprosić na zawody które planujemy zrobić w swojej małej wiosce, jesteśmy już po wstępnych rozmowach z urzędem miasta i wszystko idzie tak jak powinno :) Zawody odbyły by się 30 maja 2010r w Limanowej k/ Nowego Sącza. Jak tylko śnieg stopnieje zaprezentujemy w tym temacie filmik z trasy :) Przy trasie nie ma wyciągu, będziemy myśleć nad autem wywożącym raiderów na szczyt, ale nie jest to jeszcze pewne ;) Przewidywane są kategorie full i hardtail oraz przedział wiekowy (jeszcze nie ustalony) ;> Pierwsze 3 miejsca będą nagrodzone, natomiast każdy uczestnik dostanie pamiątkowy medal ;) Po zawodach będzie afterparty w maaaalowniczym kamieniołomie :twisted: Jeśli ktoś byłby zainteresowany udziałem prosze o maila (bikerqba@blinder.pl), chcielibyśmy się zorientować ilu chętnych będzie :)
Pozdrawiam
SMOTER w zimie zawsze jeżdżę do was na łysa na narty, w tym roku zgadalem
Się z jakimś miejscowym nie wiem na czym jeździ i jak ma na imię ale
Coś
Wspominał o trasie, zresztą chłopaki macie zdjęcia to chyba o ile dobrze wiem która
To to będzie fajnie, na pewno przyjadę, dojazd jest banalny, jak wam otworzą most na bochnie to wogóle super bo teraz się takimi zadupiami jezdzi, chodź i tak daje radę. Pozdawiam!
Się z jakimś miejscowym nie wiem na czym jeździ i jak ma na imię ale
Coś
Wspominał o trasie, zresztą chłopaki macie zdjęcia to chyba o ile dobrze wiem która
To to będzie fajnie, na pewno przyjadę, dojazd jest banalny, jak wam otworzą most na bochnie to wogóle super bo teraz się takimi zadupiami jezdzi, chodź i tak daje radę. Pozdawiam!
Karpiel i Duncon to moje zycie
w Limanowej na 100% - przy czym mam jedną, wątpliwość - bardzo szybko podaliście datę imprezy - istnieje ryzyko z pokryciem się z jakimiś zawodami Pucharu Polski, odpadła by Wam wtedy masa ludzi... chociaż z drugiej strony będzie offowy klimat;)QbaPL pisze:Jeśli ktoś byłby zainteresowany udziałem prosze o maila (bikerqba@blinder.pl), chcielibyśmy się zorientować ilu chętnych będzie![]()
Trasa która jest już gotowa zaczyna się właśnie na szczycie tej góry, zaraz koło górnej stacji wyciągu, ale poprowadzona jest w drugą stronę (za gorę), ponieważ przy wyciągu teren wydawał się nam zbyt stromy i trochę krótki... Do wywożenia rowerów na górę będziemy kombinować jakieś auto ponieważ praktycznie na szczyt można dotrzeć też drogą
Meta będzie w takim kamieniołomie, lub w jego okolicach, a po zawodach już na pewno w kamieniołomie będzie afterparty 
War23 - przyda się każda pomoc

War23 - przyda się każda pomoc

http://bikerqba.pinkbike.com/