Aerial- NSbikes Platformy dla" bogatych"

muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Schodek pisze:zawsze i od pierwszej chwili
To moze powiedz swoim kumplom od marketingu ze ich klientami sa nie tylko dzieciaki chcace jezdzic na pedalach w nasyconych i kurewsko MATOWYCH kolorach ale tez powazni ludzie poszukujacy po prostu dobrego sprzetu. Dobry produkt obroni sie sam, nie potrzebuje takiego belkotu zeby trafic na rynek.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

miki_ck pisze:Spaced napisał:
Swoja droga gdzie cena?

Schodek napisał:

Ceny są korzystne i wynoszą:

kule: 79/89 pln (czarne/kolor) 445g
maszyny: 149/159 pln (czarne/kolor) 460g

Wink

Dzieki, na leniwca ctr+f szukalem i umkneło mi gdzies. Jak za kule cena dobra ale bmxowe i tak da sie taniej mysle ogarnac wiec cena szałem jakims dzikim nie jest. Ot zwykle tanie pedały. Odlew tez magiczny nie jest i nie ma co z niego robic super nowej taniej technologii bo inne firmy robia. U nsa widziałbym troche mniej gadania, a wiecej twardego info czasem bo jak widze kolejna wrzute gdzie próbuje sie nam wmowic, ze ogólnie stosowane technologie na rynku sa czyms co ns ukradł z roswell od kosmitów to jakis taki niesmak czuje.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...pełne info na www.nsbikes co do linii 2010

Piny - to śrubki które można wkręcać i wykręcać co znaczy że każdy może sobie dobrać optymalną długość do swoich preferencji.
W górach łatwo o wyrwanie z gniazda takiej śrubki więc mocniej wkręcone się sprawdzają i w lesie i w betonie. Jeśli ktoś chce to sobie wykręci i po sprawie..jak poszuka to nawet znajdzie bardzo długie piny za dosłownie grosze ... a mając odpowiednie buty do platform to z połowa pinów ma ma nadal świetne trzymanie podeszwy.

...wydaje mi się że spokojnie można zastosować takie pedały w MTB :twisted:

Muras - teraz pewnie sztab analityków w tajnej siedzibie NSbikes siedzi i opracowuje kontr strategię do Twoich wytycznych, mają pewnie czerwone uszy ze wstydu że tak zbabrali sprawę promocji. Nie mam tam szpiega ale mogę się domyślać że tak jest.

Po naradzie pewnie wszyscy pójdą na pokutną procesję do Czewy aby okazać swoją skruchę...;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ODPOWIEDZ