Reverse Triple X Bars 820mm
-
- Kontakt:
sam przesialem sie najpierw z 700 na 730 i bylo zajebiscie, potem jak juz ktos przytoczyl powyzej przedluzylem ja na 760 i byl wypas, a teraz zmienilem na spanka 777 i jest juz calkiem dobrze:) pomiedzy 760 a 777 roznica jest dla mnie malo odczuwalna ale przede wszystkim nizszy wznios tej obecnej (30mm) bardziej sie rzuca na jazde. i nie czuje potrzeby jeszcze szerzej sie rozkladac (mam 186cm).groochas pisze:na chwile obecną nie wyobrażam sobie jazdy na węższej
ale kiera z tematu ladna;)
ile to taki max przedłużenia, - wg mnie 2cm na stroneakSiorek pisze:mam kilka pytań:
czy ma to sens, - ma
czy będzie się trzymać, - jesli dobrze osadzone i spasowane, to bedzie
oczywiście robiłby to tokarz - oczywiscie ze robilby. polecam krakowski Vario Bike, sam tam zrobilem swoje przedluzki.
wedlug mnie co za duzo (szeroko) to nie zdrowo... mialm swego czasu rf diabolusa 710mm bylo ok ale moglo by byc troche szerzej... ostanio pojezdzilem na 762mm i stwierdzam ze to juz troche za szeroko... do tego zaczyna sie jakos tak dziwnie trzymac ta kierownice... 770 mysle to takie max wiec nie rozumiem po co kumu 820
no chyba ze lubi zatrzymywac sie miedzy drzewami na ciasniejszych odcinkach 

0gór sa wieksi od ciebie to i szerszych kier im potrzeba
A co do zatrzymywania sie miedzy drzewami to jakis chory mit jest. Zawadzam o drzewa teraz mniej niz na 710 bo wiecej mam kontroli. Caly sezon tylko raz sie o drzewo oparłem i wcale nie dlatego, ze było ciasno. Wez pod uwage, ze tak szeroka kiera to raczej patent stricte dh, a trasy dh singletrackiem byc nie powinny