Kross Sign DS + Sr Suntour Duro... Info
Kross Sign DS + Sr Suntour Duro... Info
Witam wszystkich,
(zapewne zjeździcie mnie za temat bez sensu dla was, więc przepraszam)
Potrzebuje informacji na temat tej ramy i tego oto amortyzatora:
Dokładnie chcę wrzucić jakieś kapcie do tego... zastanawiam się nad oponą DURO WILDLIFE LEOPARD 26x3.0"
Tylko mam mały delemat: czy wejdą te gumy do ramy i do amortyzatora?:/
Od razu piszę, że chodzi mi o lans i coś z średniego FR...
thx.
(zapewne zjeździcie mnie za temat bez sensu dla was, więc przepraszam)
Potrzebuje informacji na temat tej ramy i tego oto amortyzatora:
Dokładnie chcę wrzucić jakieś kapcie do tego... zastanawiam się nad oponą DURO WILDLIFE LEOPARD 26x3.0"
Tylko mam mały delemat: czy wejdą te gumy do ramy i do amortyzatora?:/
Od razu piszę, że chodzi mi o lans i coś z średniego FR...
thx.
-
- Kontakt:
fuby waga do lansu jest nie potrzebnafuby pisze:odradzam ci tej opony duro! mam jedną na strychu za dużo waży. Jak chcesz nisko budżetowe opony to polecam kende Knarly , Kolosal DH jak masz troszkę więcej kasy to kup sobie coś z oferty firmy schwalbe.

Kendrzej do signa wejdzie max 2.5 i to zalezy na jakiej feldze

-
- Kontakt:
mam tą ramke-mogę ci ją polecić w 100% nie uważam sie za jakiegoś znakomitego ridera-jeżdżę for fun^^ ramka ma pare rys od upadków-ale nie pękła(jeszcze) ale z tego co widzę nie jest dużo przypadków jej złamań jakieś 5/1000 riderów ją łamie-także spokojnie możesz ją kupić;) tylko ta ramka jest dla początkujących więc za bardzo się nią nie po lansujesz:P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Banan725135650 z całym poszanowaniem ale:
peace.
pyta o rame i amortyzator pod wzgędem wsadzenia do nich "kapci", a nie o sam sprzęt.Kendrzej pisze:Potrzebuje informacji na temat tej ramy i tego oto amortyzatora:
peace.
-
- Kontakt:
No dobra, nie jeździjcie po koledze, tylko po rowerach xD
Chętnie przyda się szczegółowe info na temat sprzętu...
Tak poza: mam już tę ramę 3 lata i już wiem, że rama wytrzymuje..

No to jak się nie zmieszczą wcześniej wspomniane opony, to doradźcie coś szerokiego, co wskoczyłoby na styk:D
PS. Czasem lubię polatać dla fun'u, więc nie chcę złapać szybko snake'a, a używałem Kendy K-RAD na tyle i wiecznie miałem problem z tym:(
Chętnie przyda się szczegółowe info na temat sprzętu...
Tak poza: mam już tę ramę 3 lata i już wiem, że rama wytrzymuje..
Potrzebuję jeszcze trochę osprzętufuby pisze:Kendrzej nie lansuj się tylko smigaj !!!

Z tyłu mam DM24, przód jakiś stożek zje***y, ale zakładam znowu DM 24...wojtasu pisze:Jaką masz felgę ?
No to jak się nie zmieszczą wcześniej wspomniane opony, to doradźcie coś szerokiego, co wskoczyłoby na styk:D
PS. Czasem lubię polatać dla fun'u, więc nie chcę złapać szybko snake'a, a używałem Kendy K-RAD na tyle i wiecznie miałem problem z tym:(
-
- Kontakt: