Pike 409 vs Nixon Platinum

deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

blackdemonhoyooho się rozpedzamy! Ty mówisz że travis inst. Jest bardziej sztywny niż 66 2k7 albo totem ??? Hahahahah
jeszt sztywniejszy o niebo
miałem travisa single, potem 888 , z 888 przesiadłem się na travisa triple , a teraz mam 66 i żałuję
mojego travisa single ujeżdża teraz mój brat i ciągle mam porównanie...
jak przesiadłem się z maniciaka na marcoka, pierwsze co to do serwisu leciałem i pytałem czy to nie jest pęknięty amor, bo takie miałem odczucie - po czym mnie wyśmiali mówiąc:
Marcoki takie są...a czy pike był na mnie zamiękki to nie wiem , bo nigdy na twardszym nie jeździłem, a szkoda ...:(
Slavvduro
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

deviz koniec tematu, skoro mówicie że 66 ora totem jest mało sztywny, ba ze travis jest sztywniejszy ;) ale pewno macie racje bo travis z latami 32 na pewno jest sztywniejszy od lag 35 marca albo 40! Totema bo to chodziło o totema, lyrik to nie klasa travis single oraz 66 xD już nic nie mówię naprawdę, Spaced proszę cię weź coś powwiedz ;))
Karpiel i Duncon to moje zycie
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

war23, nie tylko grubosc ma znaczenie znawco.. Po pierwsze odwrotny buster, oska hex-lock, na sruby a nie na ten smieszny szybkozamykaczek. Ale nie, manitou nie ma sztywnosci bo to manitou? Pozostawiam to bez komentarza, i przejedz sie chociaz raz na innych tlumikach niz SPV
zielony90
Kontakt:

Post autor: zielony90 »

travis ma lagi 34mm.
war23
Kontakt:

blackdemon jeździłem, chodził jak moja tora! Ba! Nawet w myslenicach jechałem cała trasę! I nie mów że manitou dobrze pracuje w zimie bo to każdy powie że tak nie jest, travis pracował bardzo ładnie, chodź mi regulację wogóle nie działały, cieszyłem sie ze wogóle powrót działał, sztywność całkowicie bez porównania do totema jakiego teraz posiadam, nie tylko buster ale reszta to fakt... Chodź skręcają ósme masz w 66 też, w totemie też bardzo dużo daje maxle, skoro montowane są te systemy w ramach rowerowych, i daje poterzna sztywność xD
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Gdyby dawalo taka super sztywnosc ta maxle to czemu nie ma jej w boxxerach? I 888 nowe tez nie maja zamykacza.
war23 pisze:I nie mów że manitou dobrze pracuje w zimie bo to każdy powie że tak nie jest
Nie ma to jak niszczyc rower na zasolonych drogach.
war23
Kontakt:

blackdemon ahh nie wkurzaj mnie nawet! xD lubię cię ale będziemy się gniewac hahah ;)) ja nie jeżdżę po soli wybacz, zazwyczaj mam autobusem 20 min xD
ODPOWIEDZ