Jaki bike do dirtu i duala???
Jaki bike do dirtu i duala???
Witam!
Jaki rowerek doradzacie do dirtu i duala tak w granicach 3000pln oraz jaki rozmiar ramy jesli mam 186cm. Myslalem o konie scrap co o niej sadzicie do takiego zastosowania. Moze jkaies inne propzycje?? Myslalem tez o specu p1 ale jest drozszy od tej kony i o wiel gorszy.
POZDRO 4 ALL
Jaki rowerek doradzacie do dirtu i duala tak w granicach 3000pln oraz jaki rozmiar ramy jesli mam 186cm. Myslalem o konie scrap co o niej sadzicie do takiego zastosowania. Moze jkaies inne propzycje?? Myslalem tez o specu p1 ale jest drozszy od tej kony i o wiel gorszy.
POZDRO 4 ALL
no kona za ta kase do dziadostwo wedlug mnie....za 3000 mozna wypasny rowerek zlozyc jak skoncze swoj to napisze ile mnie wyniosl i co to jest :) a jesli juz to zdecydowanie a gang pm mozna dorwac go za 3500-3800a moze nawet taniej i za taka kase to jest bardzo dobry rowerek.
Za oklo 2000 ( zalezy czy trafisz na przecene ) mozna dostac treka bruisera ze sztywnym i jak go opchniesz to massz jakies 1100-1200 na amor i ewentualne inwestycje....
tak poza tym to opcja SZUKAJ bo takich badz podobnych postow bylo juz troche....pozdr
Za oklo 2000 ( zalezy czy trafisz na przecene ) mozna dostac treka bruisera ze sztywnym i jak go opchniesz to massz jakies 1100-1200 na amor i ewentualne inwestycje....
tak poza tym to opcja SZUKAJ bo takich badz podobnych postow bylo juz troche....pozdr
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Kup sobie składaka :D Możecie nie wierzyc, ale mój kumpel zespawał sobie składaka, żeby mu sie nie rozkładał i teraz nieźle na nim wymiata. Skacze na wszystkich duzych chopach i je nieźle przelatuje. Na takich małych, wybija się bardziej, niż goście na bmx-ach. Dobrze tez jeździ na jednym kole na tym składaku :D widziałem go niedawno i mówił że teraz manuala sie uczy <lol2> Więc jak najbardziej polecam składaka, najlepiej z lat 80 i 90, te sa najwytrzymalsze. I zaoszczędzisz tyle, że całej rodzinie sprezętujesz skaładaki :) Pozdro
bierz speca p2 (specialized P2)cudo dołożysz troche kasy a nic ci więcej niepotrzeba najwyżen możesz sprzedać bombera 100mm i włorzyć duro ale w testach i rzedziale cenowym do 4500zł on jest zdecydowanie nr. UNO jest super i tyle tylko musisz znaleść przecenionego bo teraz promocja się kończy i znowó będzie za 4200 a tak to est za 3500!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
zloz rower z nowych czesci wtedy bedziesz mial wszystko tak jak chcesz i nic nie bedziesz musial wymieniac na dzien dobry. polecam zlozyc rower na dragu i do tego amor duro reszta wedlug uznania i za 3000 masz zarabistego bika. co do ramy to mysle ze 16" odpowiednia. pozdro
Sprzedam klamkomanetki SH Altus - 30 zł - gg: 4536128
-
- Kontakt: