Nypel to oszust.
-
- Kontakt:
Nazywanie Nypla szustam... za co??
Ludize nie rozumiem was zazdrosc wam pozjadała rozumy czy jak??
Pie... same głupoty jak to czytam to aż niewieże że można być tak zawistnym.
O co chodzi o to ze tylko na swoim stoliku potrafi robic backflipa (nie widzieliście go chyba jak robił backflipa chociazby na fan boxie w Koloni) to niech mi ktoryś zrobi backflipa. Owsze wiem ze są ludzie w Polsce któryz robią backflimy ale nie wystartowali w mp... więc teraz żadych pretensji do Nypla że jeździ najlepjej w Polsce i ma sponsora wcale nie znaczy ze należy mu robić pojazd bo oszukuje....
Respect dla NYPLA... za to co robi i za to że zajebisćie to robi...
A dla wszystkich zazdrosników .... ehhh szkoda mi na was słów
Ludize nie rozumiem was zazdrosc wam pozjadała rozumy czy jak??
Pie... same głupoty jak to czytam to aż niewieże że można być tak zawistnym.
O co chodzi o to ze tylko na swoim stoliku potrafi robic backflipa (nie widzieliście go chyba jak robił backflipa chociazby na fan boxie w Koloni) to niech mi ktoryś zrobi backflipa. Owsze wiem ze są ludzie w Polsce któryz robią backflimy ale nie wystartowali w mp... więc teraz żadych pretensji do Nypla że jeździ najlepjej w Polsce i ma sponsora wcale nie znaczy ze należy mu robić pojazd bo oszukuje....
Respect dla NYPLA... za to co robi i za to że zajebisćie to robi...
A dla wszystkich zazdrosników .... ehhh szkoda mi na was słów
nie znam nypla,i pewnie nie poznam,nie byłem na mp i pewnie nie pojade,ale ciekaw jestem,czy potrafilibyście powiedzieć to samo nyplowi prosta w twarz.A nie kryć się za anonimowością forum.A z tymi wybiciami to jurz pare tematów było,mi to nie przeszkadza,Carey Hart jak robił swoje Backflipy terz profilował wybicia.A nikt nie nazwał go oszustem ,albo,że jego backflip to porażka.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
-
- Kontakt:
no kuwra.... jak jezdzisz dla kasy to daj se spokoj... wiesz, ja bym wystartowal nawet jesli za wygranie dostalbym GOWNO... taka prawda, satysfakcja dla mnie byloby "stary, fajnie latales w milanowku, respect (choc juz dawno nie latam na dircie)... czy chocby i w temacie nt. zawodow kto wygral napisalby ktos "miejce x zajal bartek xxxxx" to juz jest cos stary... dzwonek do roweru tez by mi podpasil, ale wzialbym na niego jeszcze mini podpisy wszystkich riderow i looz...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
widzisz ja akurat nie pisze tego przez zazdrość faktem jest że jestem hu**** i gówno umiem z trików
faktem jest też to że nypel dużo umie i jest zajebisty, niewidziałem jak robił backflipa na funboxie ale widziałem jak robił raz w szklarskiej na chopie z wybiciem zrobionym pod ten trik i to samo widziałem na MP i właśnie to jest dla mnie żalosne
ilekroś są zawody i nypel przygotowuje chope ( w tym przypadku były to stoły) to potem robi na nich najlepszy trik wygrywając zawody :|
a również wielkie pozdro dla ekipy sędziowskiej :] byli poprostu boscy w swych ocenach
koleś robi trik wychodzi mu spoko skleja idealnie chope i dostaje ileś tam punktów leci inny robi ten sam trik ale mu nie wychodzi i się wywala ia dostaje tyle samo punktów :| jakoś kepsko to widze :|
heh jak kiedyś tak sie złoży że go spotkam i zostanie poruszony temat to czemu nie moge mu to powiedzieć może jestem w błędzie może do backflipa jest potrzebny określony kąt wybcia niewiem bo jestem ****
ale jeżeli jakiś koleś w szklarskiej na tych małych stolikach na dole umie skacząc za 4 razem na nowym wybiciu zkręciś backflipa to chyba niejestem w błędzie
faktem jest też to że nypel dużo umie i jest zajebisty, niewidziałem jak robił backflipa na funboxie ale widziałem jak robił raz w szklarskiej na chopie z wybiciem zrobionym pod ten trik i to samo widziałem na MP i właśnie to jest dla mnie żalosne
ilekroś są zawody i nypel przygotowuje chope ( w tym przypadku były to stoły) to potem robi na nich najlepszy trik wygrywając zawody :|
a również wielkie pozdro dla ekipy sędziowskiej :] byli poprostu boscy w swych ocenach
koleś robi trik wychodzi mu spoko skleja idealnie chope i dostaje ileś tam punktów leci inny robi ten sam trik ale mu nie wychodzi i się wywala ia dostaje tyle samo punktów :| jakoś kepsko to widze :|
heh jak kiedyś tak sie złoży że go spotkam i zostanie poruszony temat to czemu nie moge mu to powiedzieć może jestem w błędzie może do backflipa jest potrzebny określony kąt wybcia niewiem bo jestem ****
ale jeżeli jakiś koleś w szklarskiej na tych małych stolikach na dole umie skacząc za 4 razem na nowym wybiciu zkręciś backflipa to chyba niejestem w błędzie
Jeżeli Nypel robi hopy pod siebie to znaczy że przed zawodami każdy tak jak on powinien zapieprzać ze szpadlem, zbudować sobie dirta i skakać tylko na nim. wtedy każdy byłby zadowolony, a jeśli nic by mu nie wychodziło to mógłby być zły tylko na siebie. Moim zdaniem to organizator dyktuje warunki, a że zawody rozegrano u Nypla na podwórku to już ból tych którym się to nie podoba.
To że kategoria miała być wspólna zgodnie z ideą MTBMX to już inna bajka i Nypel widocznie zwątpił gdy zobaczył polska scene bmx. Dobrze że chociaż tych medali wystarczyło dla wszystkich.
Zejdźcie z Nypla bo mu duszno, hehehe!
To że kategoria miała być wspólna zgodnie z ideą MTBMX to już inna bajka i Nypel widocznie zwątpił gdy zobaczył polska scene bmx. Dobrze że chociaż tych medali wystarczyło dla wszystkich.
Zejdźcie z Nypla bo mu duszno, hehehe!
zrobiłem backflipa (festiwal tuż, tuż)
-
- Kontakt:
chlopcy... z calym szacunkiem... co wy ku.rwa pier.dolicie najlepszego? jakbyscie wiedzieli kto tak naprawde zbudowal stolik w milanowku to byscie tak nie gadali. prawda jest taka, ze akurat nypel nie budowal go. robilem go akurat ja z olejem, bez zadnych profilow, czy innych rzeczy. jak wam sie nie podobaly nagrody to wasza sprawa. szkoda ze nikt nie wspomnial ze do wygrania byla ramka duncona, pieniadze, i inne gadzety (czesci), w bmx bylo tak samo tylko inna rama. za kolajne miejsca tez byly niezle nagrody! prawda jest taka ze po prostu zazdoscicie innym tego co robia i uwazacie ze nazwanie kogos oszustem jest dobrym wyjsciem zeby samemu poczuc sie lepiej. ku.rwa zacznijcie jezdzic! na tym forum jest niewiele osob ktore na rowerze prezentuja cos wiecej. szkoda tylko ze w polsce wszyscy sa tacy zazdrosni
-
- Kontakt:
mati-biker a ty wogóle jezdzisz dla siebie czy po to by jakie.ś nagrody zgarniać, psychika dresa mysli tylko dobrach materialnych,
zresztą jak by nie podzielił to tylko 3 osoby by cokolwiek dostały a tak to z każdej grupy po 3 chociaż medale (o ile sie nie myle) a to juz duzo nawet dla głupiego szpanera to sie nada zeby przed jakąś laska sie popisać
zresztą jak by nie podzielił to tylko 3 osoby by cokolwiek dostały a tak to z każdej grupy po 3 chociaż medale (o ile sie nie myle) a to juz duzo nawet dla głupiego szpanera to sie nada zeby przed jakąś laska sie popisać
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
-
- Kontakt:
A ciekawe jak by fani nypla zareagowali jakby on za pierwsze miejsce na MP dostal dyplom i kosz slodyczy?? Pewnie wielkie wyklinanie organizatorow by bylo. Ja tez nic na dircie nie umiem (raz na funboxie probowalem nohanda i wyszla gleba) wiec dzikus nie jestes sam. Ale czym tu sie jarac, koles - nypel- nic innego chyba nie robi tylko skacze u siebie na podworku. Dziwne by to bylo gdyby nic nie umial. Jak ja mialbym basen z gabkami na podworku to bym przy nohandzie gleby nie zaliczyl. Jak widze ludzi np. na kazoorce ktorzy skacza na dircie i kreca fajne triki to czuje jakis respekt do nich bo wiem ze to sa zwykli ludzie ktorzy sie ucza i/lub pracuja, nie jezdza na sprzecie za "9000pln" i nie obnosza sie na prawo i lewo ze kreca np. backflipa ale tylko na tej i tylko tej hopie. Ludzie co wy w tym nyplu widzicie??? Ze backflipa skacze. *** z tym.
Anonimowy tez nie jestem, pare osob z tego forum mnie zna. Jak nypel chce to podam mu swoje dane teleadresowe. tylko po co? Zeby mnie pobil on lub jego koledzy i fani? Wtedy to bym juz naprawde uwazal ze to co tu napisalem jest prawda...
Jak nypel zacznie skakac na kazdej hopce tak samo to bede go podziwial, a jak narazie to wole zagramanicznych skoczkow.
Pis to ol ju men
Anonimowy tez nie jestem, pare osob z tego forum mnie zna. Jak nypel chce to podam mu swoje dane teleadresowe. tylko po co? Zeby mnie pobil on lub jego koledzy i fani? Wtedy to bym juz naprawde uwazal ze to co tu napisalem jest prawda...
Jak nypel zacznie skakac na kazdej hopce tak samo to bede go podziwial, a jak narazie to wole zagramanicznych skoczkow.
Pis to ol ju men
http://tinyurl.com/4qubh
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hyh...panowie...widze ze " tu" sie nigdy nie zmieni.....Znowu zmieniacie temat....
tu chodzi ogolnie o to ze - wyszla glupia sytuacja...
koles zdobywa 2-gie miejsce na Mistrzostwach Polski ! ! ! i co ? - dostaje dzwonek :|
no bez jaj :P
tu chodzi ogolnie o to ze - wyszla glupia sytuacja...
koles zdobywa 2-gie miejsce na Mistrzostwach Polski ! ! ! i co ? - dostaje dzwonek :|
no bez jaj :P
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
niestety nieznam zposobu na udowodnienie że niezazdroszcze :|
a co do jazdy to widzisz w jakich godzinach posty posyłam :) i niesiedze na forum godzinami żeby pierdzielić głupoty :|
a tak wogule[b]jacek_mwek[/b] stoła robisz zawalisteho
ps.popracuj nad stronką password=="mwek04" bezsensu to :| o_0 :)
a co do jazdy to widzisz w jakich godzinach posty posyłam :) i niesiedze na forum godzinami żeby pierdzielić głupoty :|
a tak wogule[b]jacek_mwek[/b] stoła robisz zawalisteho
ps.popracuj nad stronką password=="mwek04" bezsensu to :| o_0 :)
zeby nazwac kogos oszustem to trzeba miec podstawy, moim zdaniem Twoje argumenty sa bardzo slabe i postapiles bardzo glupio i chamsko wyzywajac Nypla (ktorego nie znam, nie jestem jego 'fanem' ani nic z tych rzeczy). powiedz mi, czy 3 medale, puchar, bluza foxa i dzwonek (no ten dzwonek to mogli sobie organizatorzy darowac) to slaba pula nagrod w 3 osobowych zawodach? na ktore wpisowe jest bodajze 25 zloty? przeciez nawet ostatni dostal medal! a trzeci od konca dostal bluze foxa, puchar i medal!
malo mam szacunku dla ludzi, ktorzy bezsensownie atakuja i oczerniaja innych nie majac do tego podstaw, a to bardzo czesta postawa na tym forum niestety.
ja osobiscie mam jedno zastrzezenie do imprezy w milanowku, moim zdaniem aby zdobyc tytul mistrza polski trzeba pokonac cala polska czolowke i nazywanie zawodow w milanowku mmistrzostwami polski bylo troche nie fair, moje zdanie jest takie ze nazwa 'otwarte mistrzostwa milanowka' byla by adekwatna. juz widze jak mi ktos tlumaczy ze przeciez kazdy mogl przyjechac, ale to nie jest zaden argument, ja sobie pod blokiem tez moge zrobic mistrzostwa i tak to tlumaczyc. jezeli na mistrzostwach polski w milanowku sa sami uczestnicy z okolic wwa i chyba jedna osoba z bialegostoku to albo ta impreza nie zasluguje na takie miano i jest to wina organizatorow albo polska nie dorosla jeszcze to imprezy o nazwie mistrzostwa polski. moim zdaniem to bylo nie fair i tytul mistrza zdobyty tam zupelnie ni jak ma sie do bycia najlepszym w polsce.
wydaje mi sie, ze jeszzce zabrakolo jednej strasznie waznej rzeczy, mianowicie jakis obiektywnych kryteriow,wedlug ktorych sedziowie przyznawali oceny, bo momentami przypominalo to losowanie.
pozdrawiam
malo mam szacunku dla ludzi, ktorzy bezsensownie atakuja i oczerniaja innych nie majac do tego podstaw, a to bardzo czesta postawa na tym forum niestety.
ja osobiscie mam jedno zastrzezenie do imprezy w milanowku, moim zdaniem aby zdobyc tytul mistrza polski trzeba pokonac cala polska czolowke i nazywanie zawodow w milanowku mmistrzostwami polski bylo troche nie fair, moje zdanie jest takie ze nazwa 'otwarte mistrzostwa milanowka' byla by adekwatna. juz widze jak mi ktos tlumaczy ze przeciez kazdy mogl przyjechac, ale to nie jest zaden argument, ja sobie pod blokiem tez moge zrobic mistrzostwa i tak to tlumaczyc. jezeli na mistrzostwach polski w milanowku sa sami uczestnicy z okolic wwa i chyba jedna osoba z bialegostoku to albo ta impreza nie zasluguje na takie miano i jest to wina organizatorow albo polska nie dorosla jeszcze to imprezy o nazwie mistrzostwa polski. moim zdaniem to bylo nie fair i tytul mistrza zdobyty tam zupelnie ni jak ma sie do bycia najlepszym w polsce.
wydaje mi sie, ze jeszzce zabrakolo jednej strasznie waznej rzeczy, mianowicie jakis obiektywnych kryteriow,wedlug ktorych sedziowie przyznawali oceny, bo momentami przypominalo to losowanie.
pozdrawiam
Elvis zyje
jest w chooj ludzi w tym zasranym kraju ktorzy jezdza lepiej od tego pozera (czytaj. NYPLA) , i nie mowie ze on jest pozerem ze jezdzic nie umie tylko dlatego ze jest przereklamowany ! co on takiego umie? flipa..? w chooj osob umie flipa w polsce. Ja sie zapowiadam na za rok do szklarskiej na flipa.
i nie przyjade z hopa w bagazniku bo tylko z takiej umiem skakac.
Chooj mu w dupe , **** w dupe jego ziomkom , **** w dupe jego fanom , i **** w dupe MISTRZOSTWA POLSKI MTB (czytaj. dert) .
i nie przyjade z hopa w bagazniku bo tylko z takiej umiem skakac.
Chooj mu w dupe , **** w dupe jego ziomkom , **** w dupe jego fanom , i **** w dupe MISTRZOSTWA POLSKI MTB (czytaj. dert) .
ehhe wszyscy raczej jestescie smieszni, wydaje mi sie ze najezdzacie na Nypla racej z tendencji. A wiekszosc z was nawet go pewnie niewidziala. Ja slyszalem co prawda ze w szklarskiej jak skakali wszyscy na dercie a jak tv krecilo to Nypel zekl zeby nieskakac bo on bedzie krecony . Ale to slyszalem tylko nieoceniam Nypla pochopnie , pogadalbym z nim chocia 15 minut i juz moglbym cos powiedziec a tak raczej piszac cokolwiek 2 razy sie zastanowcie , bo Nypel latac napewno umie . A Bekflip jak mowi Limit : http://poczta.rozanka.wroc.pl/%7Ebermar ... ckflip.avi nie jest wale trudnym trikiem tylko ze Nypel umie inne zajebiste triki. totyle narazie