patryk199390 pisze:Jest bardzo mięciutki jak na swój pancerny wygląd
Tylko co masz na myśli "mięciutki"? To, mięciutko skok wchodzi czy mięciutko na boki się cały rusza (brak sztywności) Monster też ma pancerny wygląd a chodzi jak masełko
No naklejki są po to żeby fajnie wyglądało
A pisząc że jest mięciutki miałem na myśli płynność skoku
nie lata na boki ale w planach podkowa dla polepszenia wyglądu ;D
tata mi wytoczył nową ośkę:D
Rozwierciłem tylko miski by ta oska mogła tam w ogóle jakoś się zmieściI nie powinno trzasnąć bo skoro wytrzymała niekiedy ciężkie londowania z jady na gumie to i to na spokojnie wytrzyma ;D
Dzięki za komentarze chłopaki na prawdę motywujecie do działania
i podnosicie na duchu ;D
A ja czekam na pierwsze foty z katowania xd Chce zoabczyc jak to jezdzi i lata ;]ale dobrze radze, wez fullface i jakas zbroje ;] zawsze 50% szans na przezycie ;]
Ja jestem hardcorem ;D
Na pewno przeżyję ;D
A raczej postaram się przeżyć, jazda na tym sprzęcie mi nie straszna ;D sebonk najwięcej z tego kosztował amortyzator popatrz na allegro full zestaw + sprężyny to zobaczysz że za amor dałem coś koło 90zł a za resztę 60 może nawet nie
Irion... gdyby chlopak mial mozliowsc zakupienia ramy podejrzewam ze by to zrobil, a ze nie zrobil tego widocznie nie ma takiej opcji : )
patryk, podziwiam Cie ja jak i kilka inncyh osob bym sie nie odwazyl na tym pojezdizc : D gratuluje wytrwalosci przy pracy. Przy testach proponuje zalozyc kask przezyc przezyjesz : P ale lepiej skonczyc w lepszym stanie w razie nie powodzenia : )
mamy przyklad na to ze nie trzeba pakowac gory pieniedzy zeby pojezdzic : )
no to sie zaczelo.... ogor wrzucil swoj to teraz kazdy wyciągnia z garazu / piwnicy swoją perełke i sie zrobi jedna wielka wystawa złomu na allegro... coz tak to sie musialo skonczyc;/ jak dla mnie chory pomysl z tym rowerem ale powodzenia zycze
amor raczej bedzie nie do zajechania, kumpel na simku wydupczył w betonowy słup przy ok 70km/h połamał koło i ramę, przednie koło uszkodziło silnik, ale amor ani drgnął, troche te koła licho wyglądają a poza tym to spoko ;d polak potrafi haha full za niecałe 2 stówy ;p