Jakie rękawiczki do 80zł
-
- Kontakt:
a moze fox dirt paw? ja mialem 661 i mi sie dziura zrobila i troche wieje :P. Te kumpla polecam, latem nie wygladal na takiego, ktoremu goraco w rece, wiec powinny byc super. Ladne, wygodne i praktyczne
. Co do ceny, to uda ci sie moze nawet po 85 wyrwac...

http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
eee, ja też mam dakine za 130, i wcale wytrzymałe nie są ...:|ale za to wygodne, przewiewne i ładne:)brooce pisze:Jakoś nie chce mi się wierzyć... Smile Ja miałem takie za 80zł, mam dakiny za 130 - i różnica kolosalna, zarówno w wytrzymałości jak i komforcie (widać też po ilości odcisków).
earthworks analog są mega, mi po sezonie tylko mała dziurka na kciuku i to od gwoździa, a do tego nawet łapy nie pocą
Brat ma darty już drugi sezon i dają radę i są wygodne... tylko potliwe xD
661 - ZŁO!!!
ogólnie kumpel ma foxy i juz dwa sezony jeździ, drugi ma TLD i też długo je katuje:)
a te z kastoramy kuszą ;]
Slavvduro
w 2007 roku w Mud Serwisie u Motomysza kupilem cos kolo tej ceny rekawiczki 661 Airflow, mam je do tego czasu, jezdzone 2 sezony naprawde sporo i 3ci sezon sporadycznie. Zadnej dziurki, zadnego przetarcia czy przerwania.
Od wewnetrznej strony tak jak Kuba radzil, praktycznie gladkie, inna sprawa ze od zewnetrznej tez ;p no i jak sama nazwa wskazuje mega lekkie i przewiewne :P
dla porownania kiedys mialem 661 Cedric i rekawiczki wytrzymaly ok 3tyg, po czym wyszlo kilka wielkich dziur, a przez ta wstawke carbonowa nie wygodnie sie jezdzilo.
661 Compy sa jeszcze warte uwagi (mialem ponad rok i bylo git), ale bardzo polecam Ci 661 Airflow.
Od wewnetrznej strony tak jak Kuba radzil, praktycznie gladkie, inna sprawa ze od zewnetrznej tez ;p no i jak sama nazwa wskazuje mega lekkie i przewiewne :P
dla porownania kiedys mialem 661 Cedric i rekawiczki wytrzymaly ok 3tyg, po czym wyszlo kilka wielkich dziur, a przez ta wstawke carbonowa nie wygodnie sie jezdzilo.
661 Compy sa jeszcze warte uwagi (mialem ponad rok i bylo git), ale bardzo polecam Ci 661 Airflow.
-
- Kontakt:
Wiem, że jest świeży temat o rękawiczkach, ale w tym jest odpowiedni przedział cenowy. 
Jestem nastawiony na zakup tych, ze względów estetycznych:
http://www.allegro.pl/item960201351_now ... ml#gallery
Może ktoś miał z nimi do czynienia albo przynajmniej je 'macał' i z jakiegoś powodu je odradza. Na przykład lipne wykonanie, kiczowaty materiał antypoślizgowy na palcach, itp...

Jestem nastawiony na zakup tych, ze względów estetycznych:
http://www.allegro.pl/item960201351_now ... ml#gallery
Może ktoś miał z nimi do czynienia albo przynajmniej je 'macał' i z jakiegoś powodu je odradza. Na przykład lipne wykonanie, kiczowaty materiał antypoślizgowy na palcach, itp...

-
- Kontakt:
Jeździł ktoś w modelu 661 Raji ? Z opisu wiem tyle, że są bardzo przewiewne i stosunkowo cienkie. Interesuje mnie ten model, bo chciałbym używać ich także w XC, a nie chce mi się kupować dwóch par rękawiczek, skoro mogę mieć w dobrej cenie jedną parą, która (przynajmniej teoretycznie) powinna się sprawdzić w obu przypadkach.
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012