Moim zdanie lepiej za taką kase to złożyć seta na hope pro 2 i mavicach 729/721 na przód i będziesz miał super lekkie koła do tego super wytrzymałe i za max 1500zł nówki sztuki(piasta tył 600+przód 300+200szprychy z zaplataniem+230 mavic 729+170mavic721na przód) ale to jest tylko moje zdanie a taki zestaw posłuży przez kilka latek
troyo zluzuj troche i nie probuj moderowac. Chcesz do do nikoma napisz. Chłop akurat sensowna alternatywe podał dla absurdalnych kół, w których jedynym gadzetem jest śmieszny wynalazek antysneakowy. Popieram ten pomysł to albo jak gotowe kołka to lepiej starsze deemaxy.
troyo nic sensownego do tego tematu nie wniosłeś więc daj spokój z tym cwaniactwem, poza tym napisałem ze to jest tylko moje zdanie i jak nie chcesz to nie czytaj.
ja pier... nie chodzi mi o kase czy za ile mozna złożyć jakiś inny set... po prostu mam do kupienia nowe the eliminatory za 1/4 ceny crc. Może teraz uzyskam stosowne odpowiedzi.
Spaced, rafimax jeździliście na nich czy po prostu piszecie o czymś zupełnie nie związanym z tematem?
Jedziecie po tych kolach ze sa gowniane (99,9% z was nawet ich na zywo nie widzialo), gosc napisal ze moze kupic nowe za 500 PLN ... teraz bedziecie go pytac czy moglby wam zalatwic takie ?
zalosne to forum, konkrety ludzie konkrety a nie tylko teoria i pieprzenie o niczym
_miCz_ kol w polsce nie widzialem ale piasty high endowe nie sa Tu sie z troyem zgodze i dlatego te koła za tamta cene nie mialy sensu(tamto + extra waga w obreczy za durne rozwiazanie, które da sie mniejszym kosztem wagi i pieniedzy zalatwic). Za 1/4 ceny to mozesz brac.