A więc sprawa jest taka koniec z mtb mam dosyc tego psującego łamiącego sie gówna chciałbym dalej jeździć. Nie jeździłem już z 2 tyg i nie moge wytrzymac bez bika a wiec szukam jakiegoś zamiennika stwierdziłem ze bmx bedzie tym zamiennikiem i sie teraz pytam was Jakiego kupić iXa do street dirt koniecznie jak najtańszy> z góry dzieki za wypowiedzi to może byc muj ostatni post na tym forum przenosze sie na bmx.pl :D
eeee niepierdol ze sie przesiadasz :P kilka dni temu mi jeszcze pisales czy niepopykamy sobie na biq !! a teraz mowish ze kcesh na bmx'a sie przesiasc :|. Stary nie lec w hooja :P masz mnie nauczyc kilq fajnych trickoff na roferq :P
ej a jakies konkretne modele bo tak ogólnie to mi zalezy zeby byl z cro mo i mial przyzwoite hamulce reszta sie nie liczy noh moze korby, noh i nie mam za dużo kasy myśle o takim do 1 tys zł
tani bmx nie jest dobry to tylko takie przypuszczenie mialem taniego bmx'a i co jakis czas siE COS PSULO wiec a tani bmx to jest koszt okolo 1500 zl jak masz go brac w tej cenie to bierz gt bestwick pro a jak chcesz cos drozszego to bestwick team ...
im droższego weżmiasz tym więcej wytrzyma
woże być we the people lob felt . moi kumple na nicch jeżdzą i są spoko na dj i street na rampie jest na nich lepiej niż na mtb
ale musisz się liczyć z tum że przez 2 tyg będziesz się do niego przyzwyczajać
pzdr