ArthurGreen dla każdego coś innego Jak zasuwasz DH mocne to jasne, że mocy nigdy za wiele, ale przy enduro i jeszcze jak ktoś mało waży to lekki hebel enduro i wszystko gra
Można polemizować u mnie siedzi 2x Juicy 7 i bez problemu zatrzymują mój Panzerkapfwagen VIXI albo możesz też zrobić sobie składaka. Zaciski z Code a klamki z Juicy 7.
dlaczego taki składak lepszy? a jeśli brać tylko pod uwagę siłe i modulacje to code saint czy może cos innego? zależy mi także na w miarę łatwym serisie oraz dotępności części dlatego magura czy formula raczej nie bo tam mają swoje patenty, no chyba że różnica w ogólnej sprawności hamulca jest aż tak duża, że opłaca się właśnie kupić właśnie jedne z nich. Jak z tymi składakami jaka kombinacja najlepsza w dh z wagą 80kg?
Bo lzejszy. Powinienes juz to wiedzieć lub domyslic sie . Generalnie takie rady to o kant dupy rozbic . Jak kogos tac na komplet code plus klamki z juicy i mierzy w pudlo PP co najmniej to warto, jak nie to lepiej te banknoty na cos innego przeznaczyc.