Steel [R.I.P]
Mimo ze nie rozmawiałem z nim często, kilka krótkich dialogów było, zaskoczyło mnie to ze potrafił być z jednej strony osoba uparta, czesto stawiajaca tylko i wyłącznie na swoje zdanie z drugiej potrafił porozmawiać po ludzku, wyprowadzić z błędu... Niesamowita strata! Tak wspaniała osoba, niestety przez większość dopiero doceniona po ;(((
Karpiel i Duncon to moje zycie
Coś strasznego... Wchodzę na forum po raz pierwszy od paru miesiecy a tu coś takiego. Już myślałem, że to żart, że Steel po raz kolejny odchodzi z forum, ale nie... Co by nie mówić, była to zdecydowanie najbarwniejsza postać tego forum, Jego wypowiedzi czasem denerwowały, ale budziły jednak szacunek dla tego człowieka. Z tego co pamiętam to Steel składał jakiś nowy rower, myślę, że to był jego ostatni cel, czy ktoś się orientuje czy mu się udało? Nie mogę po prostu uwierzyć, spodziewałbym się wszystkiego, ale nie jego śmierci... Steel, opiekuj się tam z góry całym rowerowym światem, i wiedz, że byłeś dla mnie największym autorytetem jeśli chodzi o ten sport.
-
- Kontakt:
Kurde :/ myślałem że ktoś robi sobie żarty, no ale powaga w takich sytuacjach.. to była osoba której najbardziej lubiłem czytać wypowiedzi, zawsze konkretne, dosadne, sensowne i na temat, żadnych ściem, po prostu miał swój poziom i nieprzeciętny charakter. Straszna strata
Ktoś powie na marginesie którego Stell był rocznika ? Szczere Kondolencje.

-
- Kontakt:
Dlaczego ?
troyo trochę szacunku...
Bo w społeczeństwie utarło się przekonanie, że o martwych nie można powiedzieć nic złego?
Z resztą, uważam że ta sprawa w ogóle nie powinna być poruszona na forum bo z definicji pozwala ono na wyrażenie swojego zdania każdemu, a skoro tak jest to wszyscy dla których steel był "kimś" MUSZĄ uszanować zdanie drugiej strony bez względu na to jak bardzo ono im nie leży.
heh nie bede plakal ani stawial swieczek bo goscia nie znalem osobiscie.
ale objezdzac kogos w takiej sytuacji to troche ponizej poziomu;/
Jednym zalazl za skore innym nie, moze to pic moze nie, ale troche poziomu trzeba zachowac. nie mowie tu ze wszyscy mamy plakac i stawiac swieczki na gadu czy na forum ale troche szacunku trzeba miec. Ciekawe czy tym Panom wywlekajacym brudy steela bedzie glupio jak sie okaze ze on faktycznie zmarl, sadze ze nie bo to za wysoki poziom dla nich.
ale objezdzac kogos w takiej sytuacji to troche ponizej poziomu;/
Jednym zalazl za skore innym nie, moze to pic moze nie, ale troche poziomu trzeba zachowac. nie mowie tu ze wszyscy mamy plakac i stawiac swieczki na gadu czy na forum ale troche szacunku trzeba miec. Ciekawe czy tym Panom wywlekajacym brudy steela bedzie glupio jak sie okaze ze on faktycznie zmarl, sadze ze nie bo to za wysoki poziom dla nich.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645