Szukam niewymiarową oś
Szukam niewymiarową oś
Cze, potrzebuję oś, 8mm x 180mm (może być szersza, byle nie grubsza).
W żadnym rowerowym nie znalazłem takiej, szukam już 2 tydzień.
W jednym rowerowym mi powiedzieli, że miewali takie ośki, ale w tej chwili nie mają i nie wiadomo czy jeszcze będę mieli.
proszę o pomoc
z góry dzięki
W żadnym rowerowym nie znalazłem takiej, szukam już 2 tydzień.
W jednym rowerowym mi powiedzieli, że miewali takie ośki, ale w tej chwili nie mają i nie wiadomo czy jeszcze będę mieli.
proszę o pomoc
z góry dzięki
Piasty na kulkach w marketach są na 8mm gwintowane ale z tą długością może być problem. Ja bym jeszcze obskoczył wszystkie serwisy, te mniejsze w szczególności. A jak nie to tokarz. Tanio powinien zrobić. Ja za oś do piasty na maszynach z utwardzaniem i materiałem dałem 40zł więc za taką prostą robotę nie powinien wziąć więcej niż 15-20zł.
tien_wang adapter na os 15 zeby pasowala do piasty QR20? tzn co konkretnie chcesz zrobic? do amorka pod oske 15mm zalozyc piaste z osia 20mm czy co?
No bo jak masz oske 15mm i piaste 20mm i amor 20mm to lepiej nowa oske dotoczyc niz adaptery;d
Ale jesli masz amora na 15mm a piaste na 20mm to dorabianie adaptera ma jakis sens. Poprostu idziesz do tokarza i prosisz o tuleje ktora srednice zewn ma 20mm a wewn 15mm. Zanies najlepiej oske i piaste do tokarza i powiedz ze ma nie byc jakis luzow miedzy tuleja a piasta ani tuleja a osia, ale zeby tez nie bylo to na wcisk zrobione. tokarz zorbi ci cos takiego ze stali albo z alu za pare kilkadziesiat zl.
No bo jak masz oske 15mm i piaste 20mm i amor 20mm to lepiej nowa oske dotoczyc niz adaptery;d
Ale jesli masz amora na 15mm a piaste na 20mm to dorabianie adaptera ma jakis sens. Poprostu idziesz do tokarza i prosisz o tuleje ktora srednice zewn ma 20mm a wewn 15mm. Zanies najlepiej oske i piaste do tokarza i powiedz ze ma nie byc jakis luzow miedzy tuleja a piasta ani tuleja a osia, ale zeby tez nie bylo to na wcisk zrobione. tokarz zorbi ci cos takiego ze stali albo z alu za pare kilkadziesiat zl.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt:
Kiedy juz będzie miał te tuleje znajdujące się między mocowaniem osi (20) a osią (15) to moze po prostu wyciąć powiedzmy 2mm odcinek tej tuleji i gdy będzie skręcał to tuleja ugnie się i nie bedzie juz problemu jaki zauważył pietryna
Szponta niezła ciekawe jak będzie z Wykonaniem
Myśle ze trudne to to nie jest. Sam bym temu Podołał
Powodzenia

Szponta niezła ciekawe jak będzie z Wykonaniem

[url=http://www.weebls-stuff.com/songs/Amazing+Horse/]amazing horse[/url]