mówicie że będzie mięko jak masło i prawie sie zapadnie xP? nie no jak patrzyłem na oznaczenia to na moim springu pisało 400-80kg tak więc 350 to chyba 70 a 300 to 60 a z tego co jeszcze taki kalkulatorek mi wyskoczyło 300/350 :]
Kramon po uno, jesteś dziwny. pisało na twoim springu że 400lbs-80kg ?
patologia.. ja miałem springa 400lbs przy wadze ok. 75 kg.. mialem wtedy sag chyba 50% jak nie 60%.. teraz zakupiłem 500lbs zobaczymy jak bedzie. ale 300 lbs do jedno zawiasu to zdecydowanie za mało.. nawet na twoją wage.
akSiorek
400 - 80kg było na springu od roco jak siadałem na rower to sagu było z 5 mm, damper praktycznie nie chodzi. Dlatego wziołem 300 najwyrzej wstawie ten 400 albo kupie nowy springi nie są drogie...
uh ah pierwsza awaria wprawdzie mała ale pierwsza ^^, Ukręciłem gripa podczas robienia whippa gdy jechałem moją ulica hahahaha. Te gripy od kony nie są za wytrzymałe
Teraz pytanie do was. Mam 100zł no może 130, i zastanawiam sie jakie by tu gripy kupić.
Hmm te darmoory mnie zainteresowały, lubie nowości dlatego kupiłem tą kone a nie glory 2006 która była na allegro (sama rama) bym potem kupił RCV 888 i reszte części bym sie zamknoł w 7 tysiach, ale no.. mam inne plany.
One są na rynku czy jak bo napisałeś na 2010. Btw jak dartmoor to zapewne mase kolorków jest biały ^^?