Hamulec Shimano Saint - serwis
-
- Kontakt:
Hamulec Shimano Saint - serwis
Witam;)
Mam takie pytanko jak zalać odpowietrzyć i spuscić olej ze sainta??
i jeszcze co zrobic zeby hamowal przyciskojaoc klamke pazurkiem??;)
Dzienkuje za odpowiedzi;)
Mam takie pytanko jak zalać odpowietrzyć i spuscić olej ze sainta??
i jeszcze co zrobic zeby hamowal przyciskojaoc klamke pazurkiem??;)
Dzienkuje za odpowiedzi;)
Po pierwsze na forum piszemy po polsku, więc trzymajmy się zasad pisowni.
Po drugie nie lubimy lenistwa i wskazujemy na korzystanie z google, a gdy już to zrobimy to w jednej z pierwszych odpowiedzi dostajemy wskazanie na service manuale --> http://techdocs.shimano.com/techdocs/index.jsp Tu szukasz odpowiedniego modelu i oto masz całą instrukcję krok po kroku jak zalać i odpowietrzyć hampel (o zgrozo, nawet obrazkową!). Powodzenia w pracach warsztatowych i w poprawnej pisowni.
Po drugie nie lubimy lenistwa i wskazujemy na korzystanie z google, a gdy już to zrobimy to w jednej z pierwszych odpowiedzi dostajemy wskazanie na service manuale --> http://techdocs.shimano.com/techdocs/index.jsp Tu szukasz odpowiedniego modelu i oto masz całą instrukcję krok po kroku jak zalać i odpowietrzyć hampel (o zgrozo, nawet obrazkową!). Powodzenia w pracach warsztatowych i w poprawnej pisowni.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobra chłopaki, dajcie już spokój. Napisałem koledze informację na PM dotyczącą przestrzegania zasad forum, więc proszę już o nie pisanie OT. Jeśli ktoś ma rady dla kolegi dotyczące tematu) niech je tu napisze. Inne wypowiedzi (nie na temat) będą usuwane.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!