Nypel to oszust.

nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

prawda jest taka że umiesz backflipa, wygrywasz zaowdy. Ale ważne są też inne tricki. Ja w milanówku nie byłem ale był mój kolega i mówił mi co się działo. Jezeli miałbym oceniać to więcej punktów dałbym gościowi, który zrobił transfera z hopy na hope z tailwhipem
gg:3558924
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="SeanPalmer"]...Respect dla NYPLA... za to co robi i za to że zajebisćie to robi...
A dla wszystkich zazdrosników .... ehhh szkoda mi na was słów[/quote]

buehehe, zazdrosnikow... wiesz odczytales ten temat w najprostszy sposob... w ogole nie o to chodzilo... ale zawsze tak jest jak jest ktos lepszy krytykowany za cokolwiek...

i w ogole po 1wsze.
jak to jest mozliwe, ze podczas jakichkolwiek zawodow dany zawodnik zmienia wybicie? ktokolwiek by tego nie zrobil to nie ma co mowic tylko kurwa nie powinien sie dotykac w ogole do toru...

po 2. ride 4 fun?? no dobra, tak jest w codziennosci, ale nie na zawodach...
startuje, zajmuje 1wsze miejsce chce porzadna nagrode, a nie, ze kazdy czlowiek w Polsce by mnie wysmial za taka nagrode, juz nie mowiac o zagranicy, co jak by sie dowiedzieli to by zesrali sie ze smiechu...

po 3. do nypla nic nie mam... nie znam go ani troche, tylko ciagle o nim slysze, bo ktos non-stop sie bulwersuje... ale od tego jest forum, zeby chojraki co boja sie w twarz powiedziec, mogly mowic przez neta. TYLE (moze jeszcze cos dopisze:))
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

wy nigdy nie wydoroslejecie :-))))

ride for fum to piekne wspaniale slowa i rzeczywiscie jak jestes za slaby zeby wlczyc o laury w zawodach to sie zaslaniasz jazda dla frajdy "a bo to glupie bo mnie ma to cieszyc" [ja jezdze for fun bo dla kasy jezdze za slabo].

Jesli jednak startujesz w zawodach placisz wpisowe, placisz za dojazd pobyt przygotowanie sprzeu i to jeszcze na MP!!!! [sic!] to jest zenujące ze za 2gie miejsce jest dzwonek. Nagroda jest dodatkową motywacją, wyroznieniem a nie tylko kasą. Stajesz na starcie widzisz np. komplet hayesów za 1sze miejsce, co robisz? dajesz z siebie wszystko, a dla dzwonka?! jak jestes za slaby o sie zaslaniasz "ride for fun" [czytaj: "i tak nie wygram"]

kolejna sprawa jak jestescie takimi idealistami to powiedzcie czy beckham by gral za komplet korków, caly ten wasz nypel za nowe gripy a tyler klassen i bender ryzykowal zdrowie dla dzwonka... jak tak myslicie to sorry ale jestescie nainwi do kwadratu. Caly swiat sie krecil wokol jednego KASY for fun to sobie mozna jezdzic u siebie w lesie

a usypywanie hopek pod zawodnika pozostawie bez komentarza
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Bizum
Kontakt:

Post autor: Bizum »

Wracajac do nagrod :D Co z tego ze wpisowe wynioslo 25zeta, co z tego ze tylko 3 osoby byly w tej kategorii. W koncu to MP, sponsorow mieli w chooooooj (redbull, NSX, Stalbud, cobra jeans, Clinic, JakoobCycles,AutonomyRepublic IX, DunCon, EastPak, Whitetrash, do tego jeszcze: ExtremeTV, JazzRadio, BikeAction, DH-Zone jako patroni medialni). I po co to wszystko? Zeby nypel masta dostal rame i jakas kase(oficjalnie...)? To mogli zrobic zawody o nazwie: "Mistrzostwa Polski w DJ - Jak nie jestes Nypel i nie robisz backflipa to choooja dostaniesz". Co by tu nie mowic MP to porazka jakich malo. A nypel byl pod reka zeby go zjechac, chociazby za poprawianie hopek. Jak by mu zalezalo na rozwijaniu sie tego sportu w Polsce to moglby oddac ta ramke dla tych picolo. Tylko mnie nie pytajcie "a czy ty bys oddal". Pewnie nie ale ja nie mam sprzetu za "9000pln" i tylu sponsorow co on. No i nie robie flipa :D
pozdro 220
http://tinyurl.com/4qubh
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

nie ma co *********,nagrody tez przyciagaja zawodnikow.

jezdze w streecie i bardzo chetnie bym startowalbym w zawodach o tej dyscyplinie ale nie dosc ze takich nie ma,to na bank nie zapierdalalbym gdzies np do krakowa czy gdanska czy gdzies gdyby za pierwsze miejsce bylby medal :/ i uscisk dloni prezesa.Jak jechac to wygrywac i zdobyc nagrode glowna!

po za tym nawet dla widzow co to za zawody gdzie **** sie dostaje,jak to wogole wyglada???? pierwsze miejsce rama,drugie amor,trzecie-korba i napinacz a nie jakies gowna i koszulki :/ co to wgole jest???? zenada!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

Ja chciałem tylko powiedziec ze podziwiam Nypla, za to co robi, i za to co jeszcze prawdopodobnie zrobi.
a wam ludzie chciałem tylko powiedziec ze starszne z was proste polaczki, co nic nie potrafia a jedyne co potrafia zrobic to siedziec w domu i zazdroscic. Zachowujecie sie dokładnie jak proste zawistne polaczki ze smutnym zyciem, ktorzy w celu podbudowania swoich morali jada na lepszego z nie znanych mi blizej powodów. Zamiast nypla wspierac i mu pomagac to staracie sie go zgnebic ! Czy to jest normalne ?...raczej nie !!
Pozdrawiam i wezcie juz na looz
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Nypel
Kontakt:

Post autor: Nypel »

Dostałem informacje od znajomego, że na dh-zone wyzywają mnie od oszustów więc postanowiłem zobaczyć co i jak?! Nie wiem dlaczego wypowiadacie się na mój temat skoro w ogóle mnie nie znacie? Ale mniejsza z tym! Teraz wyjaśnię pare spraw! Ja się nie reklamuje na siłe to właśnie takie tłumoki jak wy gadają o mnie głupoty dzieki czemu mogą zaistnieć na forum i to główna przyczyna mojej „”sławy”???? Nigdy na siłe się nie reklamuję najlepszą reklamą jest jazda! A zawody wygrałem nie przez backflipa specjalnie zawsze robię ten trik na końcu żeby pokazać, że backflip nie jest najważniejszy! Backflip jest jedynym trikiem jaki nauczyłem się skacząć go gąbek wszystkie inne umiałem już wcześniej na dircie! W zawodach w Milanówku byli przedstawiciele prawie całej polski! A co do nagród to były naprawdę wypaśne! Kategoria pikoloo miała byc tylko jeśli znajdzie się conajmniej 5 zawodników!
Nypel
Kontakt:

Tak sie jednak nie stało bo było ich tylko 3! Rzeczą oczywistą jestm,że nie przewidzieliśmy w tej sytuacji nagród ale mimo wszystko wzieliśmy kilka rzeczy z nagród dla mtBmx i daliśmy je małolatom! Wydaje mi się że to było az zabardzo uczciwe! Wcześniej zamówiliśmy puchary były więc i je daliśmy! Szkoda, że nikt nie mówi jakie były nagrody we właściwych zawodach a nie w konkurencji której tak naprawdę nie powinno być! Co do zmiany zasady zawodów to nic się nie zmieniło MTB jezdziło razem z BMX i była taka sama punktacja! A jak już wcześniej pisaliśmy wielkorotnie MTB i BMX RAZEm ale tytooł przypadnie zarówno najlepszemu w BMX jak i MTB! Także ta kwestia NIE ULEGŁA ZMIANIE! dla tych którzy oskarżali mnie że boję się polskiej sceny BMX i dlatego zrobiłem oddzielne konkurencje choć tak nie było(jeździliśmy w jammie) oświadczam, że mam wielki szacunek do BMX ale skoro ktos pierdoli takie głupoty to żeby zamknąć mu ryj
Nypel
Kontakt:

powiem, że w ogólnej punktacji miałem więcej punktów niż zawodnik nr.1 w BMX! Naprawdę to przykre, że trzeba pisac takie rzeczy na forum ale zostałem do tego zmuszony.... A co do latania backflipów to robię je na róznych wybiciach! To które było na zawodach w Milanówku nie było robione przezemnie robił je olej z chłopakami ale spoko. Podobnie było z wybiciem na mistrzostwach świata w koonii tam tez nie robiłem wybicia ! Przed zawodami pisałem, że jeśli ktoś ma sugestie co do budowy toru to zapraszam i będziemy robić cus co ktoś zaproponuje jeśli bedzie to możliwe do wykonania! Backflip nie jest najważniejszym trikiem, ale wy strasznie się nim zajmujecie oprócz tego umiem jeszcze inne triki, ale uważam, że to nie jest miejsce do przechwalania się co kto umie najlepszym miejscem do weryfikacji umiejętności jest dirt! A no i jeszcze jedna kwestia HOPKA W SZKLARSKIEJ TAK PRZYWIOZŁEM ZE SOBĄ PROFIL WYBICIA ALE ZROBIŁEM TAK PONIEWAŻ BYŁEM PO CIĘZKIM WYPADKU (PĘKŁO MI PŁUCO) ALE MIMO TEGO ZDECYDOWAŁEM SIE ZROBIĆ TEN TRIK NIE PO TO ŻEB WYGRAĆ ZAWODY ALE DLA WŁASNEJ SATYSFAKCJI!
Nypel
Kontakt:

KARTONOWY PROFIL BYŁ PO TO ŻEBY ZMINIMALIZOWAC RYZYKO ZWIĄZANE Z UDADKIEM(JEŚLI UPADŁ BYM NA PLECY CZEKAŁA MNIE POWAŻNA OPERACJA NA PŁUCU) WOLAŁEM NIE RYZYKOWAĆ I SKOCZYĆ FLIPA NA WYBICIU, KTÓRE DOBRZE ZNAM!MYŚLAŁEM CZY ZROBIĆ TEN TRIK PO ZAWODACH CZY W TRAKCIE, BO DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ŻE KTOS MOŻE MI ZARZUCIĆ, ŻE BACKFLIPEM WYGRYWAM ZAWODY ALE NAWET JEŚLI TO CO Z TEGO? MIMO WSZYSTKO CAŁE ZAWODY PRZESZEDŁEM ROBIĄC INNE TRIKI A DOPIERO NA KOŃCU KIEDY TAK NAPRAWDĘ NIE MIAŁO WIEKSZEGO ZNACZENIA CO SKOCZĘ ZDECYDOWAŁEM SIĘ NA BACKFIPA! CÓŻ MAM NA ZO KOGOS PRZEPRASZAĆ?! NA KONIEC NAPISZĘ TYLKO TYLE DZIĘKI ZA WSPARCIE TYM KTÓRZY MNIE ZNAJĄ I WIEDZĄ KIM I JAKI JESTEM A TYM KTÓRZY PIERDOLĄ GŁUPOTY NIE POWIEM NIC SAMI DAJĄ ŚWIADECTWO O SOBIE!
Nypel
Kontakt:

I JESZCZE JEDNO CHCĘ ŻEBYŚCIE WIEDZIELI, ŻE TAKIE ZAWISTNE GADKI CHARTUJĄ MNIE I DAJĄ JESZCZE WIĘKSZĄ MOTYWACJĘ DO DALSZEGO DZIAŁANIA! TAKŻE JEDNAK POWIEM COŚ TYM, KTÓRZY PIERDOLĄ GŁUPOTY : DZIĘKI ZA MOTYWACJE NIEWAŻNE JAKĄ WAŻNE, ŻE SKUTECZNĄ! POZDRAWIAM MWEK!
Bizum
Kontakt:

No to jedziemy dalej. Co bys wyzej i dalej skakal
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

Gratuluje SŁAWY....... HEH :\
Local Swinga-Swinga
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

a mi sie wydaje ze tu niektorzy nyplowi poprostu ZAZDROSZCZA! bardzo nie ladnie,mijmy nadzieje ze w przyszlosci beda lepsze fundowane nagrody!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Bizum
Kontakt:

Ja mu zazdroszcze tego teksu, ze rower do dirtu musi kosztowac conajmniej 9000pln
bartboy-b11
Kontakt:

Post autor: bartboy-b11 »

Znasz mnie lepiej niż ja siebie?
widziałeś mnie na glebie?
znasz upadek i cierpienie?
znasz każde wydarzenie?
które miało wpływ na mnie?
znasz mnie lepiej niż ja klaunie?
chcesz by twa wyobraźnia mogła cię oszukać
znać N to sztuka wystarczy N posłuchać
przeczytać jeden wywiad porozmawiać prywatnie
N nie chce się zwierzać
a to kurwa nie ładnie
N nie robi uczciwie
Co cię boli
czy aż tak cię to boli
że NYPEL ma szanse
dziś uczciwie zarobić?
przyjemne z pożytecznym
pasja życiowa BIKE
ja za ciebie nic nie zrobię
a ty dziobem kłap kłap
nierobie pierdolony
zawistny Polaku
zacznij zmieniać swoje życie
jak nie chcesz żreć ochłapów
zrób coś! słyszysz? zacznij żyć własnym życiem

NYPEL - nie znam Cię i pewnie tak zostanie,
jest to jednak bez znaczenia
powyższe słowa to część z zapisu tekstu PEJI
myślę że są na miejscu
OLEJ wszystkich smarkaczy i RÓB SWOJE
chodź jestem przekonany że tak postępujesz i dobrych rad Tobie
nie trzeba
PISZĘ O TYM PO TO ABY KAŻDY ZAWISTNY GNOJEK DWA RAZY POMYŚLAŁ
ZAIM COŚ LUB KOGOŚ OBSMARUJE
WIELKIE BRAWA - MATI-BIKER - PORUSZYŁEŚ WAŻNY TEAMT
POLSKA I POLACZKI - ZAWISTNY NARÓD **** JEGO MAĆ
PRAWDA JEST TAKA ŻE DĄŻYMY DO ZACHODU A MENTALNOŚĆ NADAL MAMY
WSCHODU

RZYGAĆ SIĘ CHCE I TYLE
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Sorki ale skad osoba ktora napisała o nagrodach miała takie nieprawdziwe informacje? Moj boze...Owszem nyplowi zazdroszcze jak cholera i chciałbym robic to co on, ale nie umiem i hu.j mnie to obchodzi, bo jak nie umiem DJ-u to sie naucze dh czy czegos proste..Ale napewno nie bede mu zazdroscił do tego stopnia by nazwac go oszustem majac niesprawdzone informacje...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

bartboy-b11 - dojebales z tym tekstem...peja to najwiekszy blazen polskiej sceny HH a ty mi tu piszesz jego texty...
nypel jest jak dziewcyznka ktora jest zakochana w sobie....jaka ja jestem piekna i zajebista...
gadalem z nim pare razy w szklarskiej , i sam wiem jaki on jest...dla mnie nie jest on autorytetem i nie bedzie
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

zarzucacie Nyplowi że back flipem wygrywa zawody - to tak samo jak byście sie przyjebali do Mike'a Metzgera ze robi backflipa na motocrosie a to własnie przez niego inni zaczeli tez ten trick robić i wymyslac inne zeby go pobić i freestyle motocros nie jest juz tak nudny, chociaż jak dal mnie backflip wygląda tak sobie ale respekt dla osoby która go robi
dla mnie lepeij sie prezentuja bmx'iarze na dircie z tego wzgledu ze mają więcej możliwości z trickami np: Rayan Niquist

ludzie jak wam przeszkadza że nagrody na jakichkolwiek zawodach są słabe to po cholere wy wogóle jezdzicie !!! co to kur.. pozerstwo ?!?!
powinno sie jezdzić dla siebie a nie dla nagród

u nas jak kiedys były zawody XC robione przez znajomego to nagród prawie nie było tylko osoba która wygrała dostawała dyplom i jakąś tam pierdółke ale ludzie przyjeżdzali żeby z soba pokonkurować i sprawdzić sie kto lepiej jezdzi a przy okazji pogadać ze znajomymi

teraz to sie świat robi pełen pojebanych materialistów i im musi sie opłacać startować w zawodach - takich to razem z drechami do jednej dziury i zakopać
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Zablokowany