MODYFIKACJE FORUM
-
- Kontakt:
Dobra jest minimalizacja statsow wplywajaca na na wieczne powstawanie klotni o wyzszosc , pozerstwo i ogolnie przypierdalanie sie.
Wylgaryzmy, fakt , kazdy pisze to na co ma ochote i wycinanie jego wiadomosci jest z deczka lipne
Zegarek moglby dzialac poprawnie.
Misato jest lepsze niz skąd bo nie mozna juz wpisac Z DUPY :D
Podpis jest stanowczo za krotki, nie weszlo mi nawet moje ulubione haselko :(
Wylgaryzmy, fakt , kazdy pisze to na co ma ochote i wycinanie jego wiadomosci jest z deczka lipne
Zegarek moglby dzialac poprawnie.
Misato jest lepsze niz skąd bo nie mozna juz wpisac Z DUPY :D
Podpis jest stanowczo za krotki, nie weszlo mi nawet moje ulubione haselko :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
"DZIKUS pytales o zdjecie cenzury... niestety odpada, na strone wchodza tez powazni ludzie, musimy dbac o dobry wizerunek "
a co ma wspolnego kulturalny jezyk z powaga? czy np tomasz lis klnacy jak szewc jest niepowazny? albo doktorzy z mojego wydzialu, ktorzy tez nieraz poklna nawet przy studentach? a jak jakis terrorysta klnie to tez jest niepoazny? ja pierrdole, nie jestesmy dziecmi...
a co ma wspolnego kulturalny jezyk z powaga? czy np tomasz lis klnacy jak szewc jest niepowazny? albo doktorzy z mojego wydzialu, ktorzy tez nieraz poklna nawet przy studentach? a jak jakis terrorysta klnie to tez jest niepoazny? ja pierrdole, nie jestesmy dziecmi...
-
- Kontakt:
Dokladnie. Jesli ktos chce to potrafi napisac posta bez zadnych bluzgow. Sa tez tacy, co w pytaniu jak odkrecic jakas srubke co drugie slowo wkladaja "kurwa".
Poza tym nie oszukujmy sie - nawet jesli widzimy "****" to wiemy ze ktos rzucil przyslowiowa kurwą.
A z milych zmian to podoba mi sie ta zebatka ktora pojawia sie w zakladkach przy stronie :)
Poza tym nie oszukujmy sie - nawet jesli widzimy "****" to wiemy ze ktos rzucil przyslowiowa kurwą.
A z milych zmian to podoba mi sie ta zebatka ktora pojawia sie w zakladkach przy stronie :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
DZIKUS: "ja pierrdole, nie jestesmy dziecmi..."
...he he no wlasnie obawiam sie ze duza czesc jest :)
wyobrazcie sobie ze ktos drukuje glowna strone DH-zone aby pokazac sponsorom, a tam np napis "ssijcie kutasa'... i co byscie sobie pomysleli ?
nie jest to jakas zmyslona przeze mnie sytuacja a prawdziwy fakt, cenzura poprostu musi byc... :)
...he he no wlasnie obawiam sie ze duza czesc jest :)
wyobrazcie sobie ze ktos drukuje glowna strone DH-zone aby pokazac sponsorom, a tam np napis "ssijcie kutasa'... i co byscie sobie pomysleli ?
nie jest to jakas zmyslona przeze mnie sytuacja a prawdziwy fakt, cenzura poprostu musi byc... :)