damn nawet ten sam kask masz

btw ile Ci to wazy ?
Takie wieści dochodzą z fabryki Santa Cruza że dopiero w sezonie 2011-2012 na rynek wyjdzie nowa V-10. Są to przecieki wiec wiadomość należy traktować z lekkim dystansem.inspiration pisze:skąd wiesz że w 2011r wyjdzie nowa ramka![]()
Oponki sprawują się bardzo dobrze. Pod koniec sezonu pogoda i warunki były kiepskie a oponki trzymały się elegancko. Natomiast następnym zakupem będą Maxxisyaenim pisze:Jak się sprawują Nevegale?
Podejrzewam że jest człowiekiem z fajnym roweremMLYNoBIKER pisze:JKF_SportKim jesteś?
Kolorystycznie uzyskałem ciekawy efekt. W przyszłości rama pójdzie do przemalowania w czerwono-białe odcienie. Siodło jednak białe jest niepraktyczne.. sam się o tym przekonałem po kilku zjadach w gorszych warunkach. Zmiana będzie pewnie na WTB Silverado Team. Mam też czarne DT Swiss 6.1 rezerwowo.ArthurGreen pisze:Nawet fajnie wyszlo kolororystycznie. Jedynie mi sie ta kanapa WTB nie podoba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości