Podejrzane aukcje.

SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Świeże konto, ten sam damper, sztyca, stery, zbyt duży byłby to zbieg okoliczności.
No i widać też, jak wspomniano, że link wahacza nie był odmalowywany.
Czyli koleś to WAŁKARZ
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

http://www.allegro.pl/item928476574_san ... ezyna.html

1 nie ma vp free z 2008 roku...
2 damper zle zamocowany
3 ogolnie jakas ch**wa aukcja
4 pisałem do sprzedającego ze sie pomylił ze rocznik nie ten itd. olał
tak ze ja bym uważał...
adrian4477
Kontakt:

Post autor: adrian4477 »

http://www.allegro.pl/item932046158_mar ... aniej.html

Te ósemki też nieźle kombinowane, ma zmieniony jeden tłumik (albo w ogóle go nie ma), ten od kompresji końca skoku
A najbardziej mnie rozwalają idealnie prosto docięte sterówki, jak właśnie w tych 888 :lol:
szustaczek
Kontakt:

Post autor: szustaczek »

co do M3 to faktycznie śmierdzaca sprawa, faktycznie na linku zawieszenia są te same ślady w obu aukcjach, teraz trzeba wyczekiwać na allegro tej M3 w kolejnym malowaniu tym razem z pomalowanym linkiem zawiechy:) tak wiec zwracam honor, aukcvja faktycznie śmierdzi
XkrisX pisze:3 ogolnie jakas ch**wa aukcja
to sie ubawiłem:D argument godny zamieszczenia aukcji w podejrzanych
XkrisX pisze:1 nie ma vp free z 2008 roku...
a może kupił tą ramkę w tym właśnie roku jako nową co?
XkrisX pisze:2 damper zle zamocowany
też bardzo podejrzane, napewno miał w tym jakiś cel i ukrywa w ten sposób wade:)
jak dla mnie z dupy argumenty a aukcja jest normalna. przedstaw jakies poważne argumenty jeśli myslisz że podejrzana

adrian4477 pisze:Te ósemki też nieźle kombinowane, ma zmieniony jeden tłumik (albo w ogóle go nie ma), ten od kompresji końca skoku
tu faktycznie znalazles prerełke:D wyglada jakby byl tam wsadzony tlumik od 888 vf bynajmniej górny korek na taki wygląda lecz co się kryje w środku to tylko wlasciciel wie. teraz pytanie czy jest takim idiotom ze sadzi ze nikt nie zauważy braku tak charakterystycznego i rzucającego się w oczy pokrętełka? Na początku brałem opcje, że poprostu brakuje samego pokrętełka , foty są niewyraźne i moglo by nie widać wystającej regulacji ale poo usilnych oględzinach stwierdzam ze na 99% tam nie ma pokrętełka

ale sie rozpisalem:D mam nadzieje ze nie napisalem glupot:D
p.s. nie czepiając się , w innych aukcjach napisał ,,sCHimano" ale to już czysto estetyczny błąd:)
adrian4477
Kontakt:

Post autor: adrian4477 »

Na bank nie ma tam żadnej regulacji, czyli tłumik pochodzi z 888VF. Niezły przekręt :lol:
miecio000027
Kontakt:

Post autor: miecio000027 »

szustaczek Mało ważne kiedy kupił rame... Jako sprzedający ma obowiązek podać rok w którym rame wyprodukowano.
Zmień ton...
XkrisX
Kontakt:

szustaczek
co ty taki odrazu agresywny...
szustaczek pisze:też bardzo podejrzane, napewno miał w tym jakiś cel i ukrywa w ten sposób wade:)
jak dla mnie z dupy argumenty a aukcja jest normalna. przedstaw jakies poważne argumenty jeśli myslisz że podejrzana
jak sie sprzedaje sprzet takiej klasy to raczej zważa sie na takie "szczególy" jak odwrotnie zamontowany damper
szustaczek pisze:a może kupił tą ramkę w tym właśnie roku jako nową co?
kupił nową ? dotyrał bo na taką wygląda i dziwny jest ten żółty kolor pod niebieskim ! podklad raczej w takim kolorze oryginalny nie był... ale co ja tam wiem
dla mnie ta aukcja jest ch**wa bo jeżeli pisze do sprzedającego "żeby pozmienial w opisie bo ktoś zauwazy i straci klienta i ze ktos pomysli ze walek czy cos" a sprzedający olewa! to sory ja tez olewam
szustaczek jeżeli to twoja aukcja czy jakiegoś znajomego to poprostu zmień/ńcie opis i po sprawie
kuwer
Kontakt:

Post autor: kuwer »

http://www.allegro.pl/item932046158_mar ... aniej.html

Te ósemki też nieźle kombinowane, ma zmieniony jeden tłumik (albo w ogóle go nie ma), ten od kompresji końca skoku
A najbardziej mnie rozwalają idealnie prosto docięte sterówki, jak właśnie w tych 888 Laughing
jednak dobrze ze tu zaglądam, bo juz praktycznie brałbym domaina od tego uzytkownika. Jak ktos odwala takie rzeczy to mam chęć mu wypi**dolić przez monitor
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

kuwer Do tego sprzedający te 888 rznie kompletnego głupa pisze takie bzdety, jak dla mnie to kupił to gdzieś w kanadzie za 100$ i teraz się pozbywa.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Koleś jakiś wałkarz. Wspomniane 888 i Vp Free są od tego samego typka ;)
szustaczek
Kontakt:

ależ czy ja jestem agresywny? pisząc to wcale nie bylem zirytowany ani nic tym podobnego:) rozumiem, kupoując tej klasy sprzęt patrzysz na wszystkie szczegóły bla bla bla.... ale czy odwrotnie zamontowany damper to cos strasznego?:)

miecio000027 pisze:Zmień ton...
co Ci się w moim ,,tonie" nie podoba? poprosyu śmieszą mnie takie argumenty:)
XkrisX pisze:kupił nową ? dotyrał bo na taką wygląda i dziwny jest ten żółty kolor pod niebieskim ! podklad raczej w takim kolorze oryginalny nie był... ale co ja tam wiem
a co to za problem doprowadzić ramke do takiego stanu? naprawde zaden problem:)
XkrisX pisze:szustaczek jeżeli to twoja aukcja czy jakiegoś znajomego to poprostu zmień/ńcie opis i po sprawie
nie jest to ani moja ani znajomego aukcja:)) ja z sosnowca on z kads tam:))
kuwer pisze:ednak dobrze ze tu zaglądam, bo juz praktycznie brałbym domaina od tego uzytkownika. Jak ktos odwala takie rzeczy to mam chęć mu wypi**dolić przez monitor
^ i ja jestem agresywny?;)

p.s.
XkrisX pisze:i dziwny jest ten żółty kolor pod niebieskim ! podklad raczej w takim kolorze oryginalny nie był... ale co ja tam wiem
widac ze sie znasz... albo inaczej, nastepnym razem troszke się wykaż spostrzegawczością bo ja tam zoltego podkladu nie widze:))
XkrisX
Kontakt:

fakt lampa i dlatego zołte sie wydaje... odwrocony damer ma znaczenie! dlatego ze w tej chwili z tak zamontowanym damperem urwiesz zbiorniczek wyrownawczy...chcialem ci to udowodnic zdjeciem ale mam fox dhx 5.0 i u mnie nawet sie nie da tak zamontować...

po to jest ten temat zeby pisac jak cos jest podejrzane a aukcja jest...
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

a jeździliście na takim ustawieniu ?
z tym zbiornicznkiem ?
bo szkoda go kurde ...
Slavvduro
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

szustaczek, rocznik produkcji a zakupu to dwie całkowicie różne, niezależne i nieporównywalne sprawy.
O detale się generalnie dba jak masz wydać dużo hajsu.
I BYNAJMNIEJ TO NIE TO SAMO CO PRZYNAJMNIEJ!!! I pisze się ******, i stawiaj przecinki jak już długich zdań używasz, przynajmniej od czasu do czasu, plx.
A za to 888 powinien zawisnąć na drucie.
szustaczek
Kontakt:

teoretyzując, ,,rama z roku 2008" nie koniecznie musi oznaczać rok produkcji prawda?
wiem, że bardzo go bronie, nie jest moim znajomym ani nic ale nie lubie takich akcji:)
XkrisX pisze:z tak zamontowanym damperem urwiesz zbiorniczek wyrownawczy...
ok, wierze na słowo, nie miałem okazji uginać vp free więc się kłucić nie będę:)
Las3k_91 Ldz pisze:I pisze się ******, i stawiaj przecinki jak już długich zdań używasz
nie wiem jakim cudem napisałem ,,idiotom" :D no ale cóż widocznie mi nie pykło tym razem pisanie zgodnie z ortografią:) ale chyba nie o to tutaj chodzi a o przecinki to się już tak nie czepiaj:P ( od czasu do czasu stawiam, pragnę podkreślić! ) było późno i juz mi sie lenistwo włączyło i częściowo mózg wyłączyl:)
Las3k_91 Ldz pisze:A za to 888 powinien zawisnąć na drucie.
nadal mi chcecie powiedzieć, że jestem agresywny?
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Chcecie? Jam jest tylko jeden i wcale Ci agresji nie zarzucam :wink:
randy-rockstiff
Kontakt:

Post autor: randy-rockstiff »

szustaczek pisze:nie wiem jakim cudem napisałem ,,idiotom"
takim samym cudem jak "kłucić" ;]
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dobra chlopaki,a teraz zejdzie z kwestii ortow i tego kto jest agresywny a kto nie i wroccie do tematu :).
koniec offtopa

edit: niezbyt zgrabnie ujalem moja mysl-chodzilo mi o to zeby w tej konkretnej sytuacji skonczyc temat ortografii i nerwow i skonczyc offtop.
Oczywiscie bledow ortograficznych co do zasady czepiac sie nalezy,a brak znajomosci ortografii powinien byc raczej wstydem.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
szustaczek
Kontakt:

dokladnie:D nigdy nie bylem królem ortografii:) ale cóż, moze przyjdzie z czasem ta przydatna umiejętność:) faktycznie nie ma sensu ciągnąć bezsensownego offtopa, koniec, uznajmy, że ramka jest podejrzana , 888 tez ( ale tego nie musimy uznawać bo o tym wiemy i się chyba wszyscy zgadzamy:D)

pozdro nerwusy:D
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
ODPOWIEDZ