Jaka długość osi suportu? Dartmoor Soho + Dartmoor Hard Bar

shooter
Kontakt:

Jaka długość osi suportu? Dartmoor Soho + Dartmoor Hard Bar

Post autor: shooter »

Witam,
postanowiłem kupić nową korbę ponieważ obecna (hussefelt) straciła moc przerobową :D , a dokładniej lewe ramię złapało luz na wielowypuście. Wybrałem sobie nową: Dartmoor Soho + suport Dartmoor Hard Bar. Mam mufę 68mm i nie wiem jaką długość osi wybrać (113mm czy 118mm?). Od czego wogóle zależy długość osi? Co wogóle sądzicie o takim komplecie ( pytam, ponieważ niestety nie ma nigdzie recenzji tej korby :( )? Czy ona jest opłacalna? Myślałem żeby kupić revolta lub rpm el toro ale nigdzie już nie można jej dostać :( . Pzdr.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

shooter długość osi suportu jest określona dla danej korby. Zapytaj sprzedawcę to udzieli Tobie tej informacji.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
shooter
Kontakt:

Post autor: shooter »

Aha, no ok, dzięki. Żeby nie zakładać nowego tematu od razu chciałbym zapytać o wytrzymałość tych korb i czy opłaca się je kupić? Dobrze by było gdyby się wypowiedział ktoś kto ma je już jakiś czas i może coś o nich powiedzieć. Pzdr.
Kamil89

Post autor: Kamil89 »

no ogólnie dartmoor nie jest nie do zajechania :) ale skoro tak zniszczyłeś hussfelta przez własną nie uwage to może ci ogranie .
Kamil89

Post autor: Kamil89 »

no ogólnie dartmoor nie jest nie do zajechania :) ale skoro tak zniszczyłeś hussfelta przez własną nie uwage to może ci ogranie .
ODPOWIEDZ