Jeśli myslisz nad mtx29 to przemysl tez nuke proof generator, to jest ta sama konstrukcja ale rozni sie pod waznym wzgledem nuke proof jest spawany, sun rims klejony.
mike007 pisze:Jeśli myslisz nad mtx29 to przemysl tez nuke proof generator, to jest ta sama konstrukcja ale rozni sie pod waznym wzgledem nuke proof jest spawany, sun rims klejony.
Mtx29 najczesciej uszkadza sie na lączeniu
NP Generator = MTX 29 w wersji spawanej, u nas w PL chyba nie do dostania w oryginale
"To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków!"
Johnyk pisze:Przód 29 tył 31. Bo po co na przód obręcz której wytrzymałości nie wykorzystasz a na tyle zawsze mieć coś pewniejszego. Najlepsze i najsensowniejsze rozwiązanie.
ja osobiscie na wiosne kupuje mtx'a 39 na tyl (zaraz mi tu pewnie napiszecie "ooo waga, waga", ale ja potrzebuje pancernej obreczy do sztywniaka) na przodzie mam s-type'a
AdiFreerider, fajnie, a co to ma do tematu? Kloc jakich mało, wcale nie taki mocny, inne lżejsze obręcze na lajcie dałyby rade z dobrymi szprychami. Jak chcesz pancerną to kup ex729.