888rc2x wc 07 vs 888 rc3 wc ti 09
888rc2x wc 07 vs 888 rc3 wc ti 09
Co do rocznika 07 to wiem bo mialem 66rc2x interesuje mnie natomiast porownanie do 888 rc3 wc 09. Prosze o szybka i konkretna odp.
Pozdrawiam :)
update: 888rc3 wc ti sa nowe
Pozdrawiam :)
update: 888rc3 wc ti sa nowe
Mam 07 wc, jeżdziłem na 08 wc i moim zdaniem nowsze są jakby bardziej liniowe oraz bardziej płynne, liniowość pewnie kwestią ustawień itp, ale płynność nowszy model ma fajniejszą
swoją drogą 07r to rarytas i pewnie jeszcze długo takim zostanie.. Można powiedzieć że najlepsze ósemki, jeżeli chodzi o całość ( wykonanie, trwałość, praca itd )

Hemp po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak 888 rc3 wc ti, są tylko 888 rc3 WC oraz na 2010 nowy model rc3 EVO TI! xd tak dla twojej wiadomości ^^
Z racji ze na 2008 rocznik wprowadzili te "luzu" marce nabrały płynności, jest takie przykazanie ze skoro rc2x miały taka cudowna prace a potem marc miał wpadkę toteraz 888 jest bleeee! 2009 888 rc3 wc jest cudowne wręcz, praca mega! Wygląd, wykonanie i wszystko, jedyne co musisz wiedzieć ze standardowo dają twardą sprężynę tytanowa, są twarde, nawet bardzo, a jak się orietowalem to nowe sprężyny kosztują raptem 1000 zł , to taki mały prezent xd
Z racji ze na 2008 rocznik wprowadzili te "luzu" marce nabrały płynności, jest takie przykazanie ze skoro rc2x miały taka cudowna prace a potem marc miał wpadkę toteraz 888 jest bleeee! 2009 888 rc3 wc jest cudowne wręcz, praca mega! Wygląd, wykonanie i wszystko, jedyne co musisz wiedzieć ze standardowo dają twardą sprężynę tytanowa, są twarde, nawet bardzo, a jak się orietowalem to nowe sprężyny kosztują raptem 1000 zł , to taki mały prezent xd
Karpiel i Duncon to moje zycie
war23 Tytanowa sprężyna jest tylko 6.6k i 7.7k czyli super średnia i za****ście twarda. Ja ważę 80kg i w nowych 888 (nie mieszałem z wartościami oleju) wykorzystałem max 18cm skoku.
Hemp Bierz wc, kup miękką stalową sprężynę i hulaj, kolega ma taki zestaw i praca tego jest naprawdę genialna, niklowane golenie dużo dają. Jeśli zdecydowałbyś się na taki zestaw to trzeba też dokupić jedną tulejkę, bo ti jest dłuższa od stalowej, ale to szczegół.
Sam przesiałem się na 888rc3 z 66rc2x, rc2x to trochę padaka, miękkie, nurkujące, sztywność i płynnośc też nie do końca mi pasowała.
Hemp Bierz wc, kup miękką stalową sprężynę i hulaj, kolega ma taki zestaw i praca tego jest naprawdę genialna, niklowane golenie dużo dają. Jeśli zdecydowałbyś się na taki zestaw to trzeba też dokupić jedną tulejkę, bo ti jest dłuższa od stalowej, ale to szczegół.
Sam przesiałem się na 888rc3 z 66rc2x, rc2x to trochę padaka, miękkie, nurkujące, sztywność i płynnośc też nie do końca mi pasowała.
Hemp co do plaskich polek w 07, widzialem na pb kiedys fotke 07 i 09, i 09 na tych wysokich polkach sa tej samej wysokosci co 07 na niskich, poprostu obnizyli caly amor a nie polki tylko :P
sam mam od niedawna 888 rc2x wc 07, ale pogoda nie sprzyja i nie wiele moge Ci o nich powiedziec wiec sie nie bede wypowiadal.
sam mam od niedawna 888 rc2x wc 07, ale pogoda nie sprzyja i nie wiele moge Ci o nich powiedziec wiec sie nie bede wypowiadal.