Dig-Nitty obóz zima 2010 trailer - by cooba
Dig-Nitty obóz zima 2010 trailer - by cooba
krótka zapowiedź pełnej relacji z 10-dniowego obozu w skateparku Garaż w Białymstoku zorganizowanego przez Dig-Nitty. Do obejrzenia na
http://www.sklep.dig-nitty.info/ Zapraszam!
http://www.sklep.dig-nitty.info/ Zapraszam!
-
- Kontakt:
Tak jak wszystkie filmy które robiłeś, tak i ten mi się podoba 
Wjtk Damskie spodnie ma męskim tyłku miały by krępować ruchy?? Gdzieee.. Wyglądają strasznie pedalsko ale to wybór tych, którzy się w tym lansują
Podobno nie wkręcają się w łańcuch (kiedyś ludzie jeździli w luźnych spodniach z krokiem w pasie i nie płakali na to). Ciekawe, kiedy zacznie się jeździć w stanikach 

Wjtk Damskie spodnie ma męskim tyłku miały by krępować ruchy?? Gdzieee.. Wyglądają strasznie pedalsko ale to wybór tych, którzy się w tym lansują

Wjtk tak mówię serio..lepiej w rurkach się chłopakom skacze niz w luznych spodniach w kroku które zwisają tak że dupa wystaje ...jedyna zaleta taka że bieliznę zmieniają częściej bo wszystko widać...
Na obozach często gadaliśmy o tym i sporo śmiechu było..każdy śmiga tak jak mu wygodniej...oni za to polewają z tych wszystkich naszych rejsingowych kolorowych ubrań więc jest remis
Nie liczy się jak jesteś ubrany tylko jaki masz styl jazdy i co potrafisz, bo zawsze trafi się jakaś emo lama co za hajśiwo grube wystylizowana a pojęcie zerowe o rowerze...
nie warto oceniać po wyglądzie tylko po tym jakim jest się człowiekiem!!
Ja tam lubię sztryyt i fryyk
A dobrze podana tłusta kombosów sekwencja rozwala system każdemu..
Pozdro dla Radka co zamiatał solidnie i całej reszty Pudziana ekipy!!
Na obozach często gadaliśmy o tym i sporo śmiechu było..każdy śmiga tak jak mu wygodniej...oni za to polewają z tych wszystkich naszych rejsingowych kolorowych ubrań więc jest remis
Nie liczy się jak jesteś ubrany tylko jaki masz styl jazdy i co potrafisz, bo zawsze trafi się jakaś emo lama co za hajśiwo grube wystylizowana a pojęcie zerowe o rowerze...
nie warto oceniać po wyglądzie tylko po tym jakim jest się człowiekiem!!
Ja tam lubię sztryyt i fryyk

A dobrze podana tłusta kombosów sekwencja rozwala system każdemu..
Pozdro dla Radka co zamiatał solidnie i całej reszty Pudziana ekipy!!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek Ja nikogo nie oceniałem, to była czysta ciekawość, raz miałem "przyjemność" noszenia takich spodni pominę okoliczności i krępowały ruchy i to w dużym stopniu.. Zresztą na rynku nie ma tylko rurek i "luźnych spodni w kroku które zwisają tak że dupa wystaje", o ile się nie mylę
. Ale czill jeździjta se w czym chceta po prostu uważam, że rurki krępują ruch, to nie jest materiał który się rozciąga w takim stopniu. Ale może nie mam racji i może zajebiście się w nich lata.

[b] Monkeyman [/b]
michalnz nie oceniaj po spodniach,bo wpadnie ktoś w w szmatach i zrobi takie fiki miki że zalegnie cisza na długo...każdy ubiera się tak jak lubi i jak mu wygodnie
o gustach się nie dyskutuje
jeden lubi na słodko a drugi na ostro
wiele razy widziałem ludzi na tanich rowerach,bez elo części a technikę mieli bajeczną i pojecie o rowerze solidne...mimo że nie wyglądali to się lepiej znali niż katalogowi modele w najnowszych kolekcjach...
pozdro600W
o gustach się nie dyskutuje

wiele razy widziałem ludzi na tanich rowerach,bez elo części a technikę mieli bajeczną i pojecie o rowerze solidne...mimo że nie wyglądali to się lepiej znali niż katalogowi modele w najnowszych kolekcjach...
pozdro600W
http://www.gravitycamp.pl

Premiera filmu z obozu DIG-NITTY & after we 3 Club już 20 marca!
Zapraszamy wszystkich na premierę pełnej wersji filmu z zimowego obozu rowerowego DIG-NITTY, która odbędzie się o godzinie 18:00, 20 marca 2010 r. we 3 Club, ul. Spółdzielcza 9, 05-825 Grodzisk Mazowiecki! 3 Club otrzymał dwukrotnie nagrodę tygodnika "Newsweek" za najlepszy wystrój klubu muzycznego w Polsce. Po premierze zapraszamy wszystkich na after. Za adapterami staną DJ d-sound & guests, którzy rozkręcą imprezę w rytmach House, Speed Garage i Trance! Wjazd za free do godziny 20:00. Więcej info znajdziecie TUTAJ Do zobaczenia! Zespół DIG-NITTY

Z Wawy jest bardzo dobry dojazd. Cały czas Al. Jerozolimskimi w stronę Żyrardowa aż dojedziecie do Grodziska. Jeśli będziecie błądzić pytajcie o Centrum Kultury w Grodz. Maz. Wszyscy od razu Was pokierują

Ps. Po premierze będzie można zaopatrzyć się w limitowaną serię ciuchów obozowych i nie tylko!
LIMITOWANA SERIA TSHIRTÓW JUŻ GOTOWA!
Front- logo DIG-NITTY z napisem obóz rowerowy na piersi, tył- napis ale urwał! z logo DIG-NITTY na dole po prawej stronie koszulki. Tshirty z wszytymi metkami DIG-NITTY dostępne będą w dwóch kolorach- biały i fioletowy w wersji outline i simple oraz w zupełnie nowym kroju (bardziej przylegający i nieco wydłużony) Cena 49 PLN Do sprzedaży wejdą z dniem premiery video z obozu rowerowego DIG-NITTY 20.03.2010 r. Zdjęcia znajdziecie TUTAJ a to mały przedsmak...

Użytkownik zbanowany za łamanie regulaminu.
Pozdrawiamy - zespół DHZ
Pozdrawiamy - zespół DHZ