[Zagubiony] Marzocchi 66 RCV 2008 czarny (Oklejony jak RC3)!
[Zagubiony] Marzocchi 66 RCV 2008 czarny (Oklejony jak RC3)!
Amortyzator w drodze z Rabki Zdrój do Ustronia poprostu znikł (POCZTA)
Jest ro RCV lecz wlepy są z RC3 , rura 1.5cala , jedyne co mogłoby się rzucić w oczy to brak uchwytu na przewód hamulca przy dolnej ladze.
Chłopaki jakbyście coś wiedzieli - 501 011 665
gg - 3198022
mx21@interia.eu
Darmowe kilka dni w Rabce z bike rzecz jasna + duży browar za znalezienie tego pechowego widelca ; ). POZDROWER
Jest ro RCV lecz wlepy są z RC3 , rura 1.5cala , jedyne co mogłoby się rzucić w oczy to brak uchwytu na przewód hamulca przy dolnej ladze.
Chłopaki jakbyście coś wiedzieli - 501 011 665
gg - 3198022
mx21@interia.eu
Darmowe kilka dni w Rabce z bike rzecz jasna + duży browar za znalezienie tego pechowego widelca ; ). POZDROWER
-
- Kontakt:
no nie wiem czy szybsza...randy-rockstiff pisze:nawet jeśli nie ma 100% pewności, chociaż nigdy nie słyszałem o przypadku wśród znajomych, żeby taka paczka zaginęła, to jest to nieporównywalnie bezpieczniejsza forma transportu...i szybsza ;]
Ja dość regularnie zamawiam jakieś tam rzeczy przez neta, no i jak widzę że wysyłka poczta kosztuje 12 zł a kurierem 15 zł, to oczywiście wybieram kuriera, łudzę się że paczka będzie na drugi dzień...w 70% tak jest...a pozostałe 30% to różnie bywa, raz paczka pojechała sobie na południe Polski, i gdyby nie mój kumpel z DHL, to bym czekał za nią jeszcze z 4 dni, a tak , załatawił , że paczke od razu z południa Polski wysłali do mnie do Bydgoszczy.
Kilka razy zdarzyło się , że czekam na paczkę , a ok 17:00, w każdym bądź razie późnym popołudniem, dzwoni kurier że ma dla mnie paczkę, ale go nie ma w pobliżu i dopiero na drugi dzień może mi ją dostarczyć.
Ostatnio, Poczta Polska miło mnie zaskoczyła , bo paczka była na drugi dzień po nadaniu.I to już tAk kilka razy:)
Co do ubezpieczenia paczki, ...owszem, warto ubezpieczać, płaci się za to dodatkowo jakieś 20-30zł, ale jak ktoś kupuje sprzęt za 2000złi wysyła nieubezpieczony, to co się dziwi taki delikwent?
Pozatym wartość ubezpieczenia i na poczcie i u kuriera, jest ograniczona.MOzna np: wysłać sprzet za 5000zl, ale jak zaginie to nie oddadzą tych 5000zł, tylko jakąś tam sumę maksymalną.Więc wcale nie jest tak kolorowo.
Przykład pewnej akcji , gdzie kurier zniszczył laptopa w paczce, była ubezpieczona, właściciel dostał odszkodowanie wartości chyba 1700zł, a laptop warty 3500:),
To jak okradanie klienta. Raczej powinni ponosić jakąś odpowiedzialność za to, co przewożą. Powodzenia w odnalezieniu amorka choć nie ukrywam, że nie będzie to łatwe. Proponuję zdobyć jakieś inf. przez jakie miejsca paczka szła i zadzwonić do każdego z tych miejsc (mówię o jakiś miejscach gdzie segregują przesyłki itp.) i zapytać czy po prostu nie mają jakiejś paczki bez adresu czy coś. Poczta polska no w ogóle jest syf. Co z tego, że zapłacisz dodatkową kasę żeby "nie rzucali przedmiotem" jak i tak mają do gdzieś. Paczek gubi się mało więc nie dziwne, że nie ponoszą konsekwencji.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
-
- Kontakt:
odświeżę lekko temat
bo wysłałem przesyłke listową priorytetową dnia 16.02.2010 niby nic drogiego bo gripy no ale jednak kupujący czeka na paczkę i nic. jaka jest szansa odnalezienia takiego czegoś jeśli nie było wysyłane poleconym tylko zwykłym listem?
bo wysłałem przesyłke listową priorytetową dnia 16.02.2010 niby nic drogiego bo gripy no ale jednak kupujący czeka na paczkę i nic. jaka jest szansa odnalezienia takiego czegoś jeśli nie było wysyłane poleconym tylko zwykłym listem?
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: