Rama: Giant Faith M 2006r White
Widelec: Manitou Travis Triple Intrinsic Ti 180mm, 2006r.
Damper: Proggresive Suspension 5th Element, 70mm
Kierownica: Truvativ Holzfeller 700mm
Mostek: Manitou Travis Stem
Gripy: Dartmoor Shadow
Barendy: Dartmoor
Stery: Sunline V2
Siodło: WTB Speed V Comp
Sztyca: Easton EA50
Zacisk: Giant
Korby: Truvativ Hussefelt Howitzer
Support: Truvativ Howitzer Team
Zębatka: Dartmoor Sting 36T
Łańcuch: Sram PC 971
Pedały: VP 559
Napinacz: Truvativ Boxguide
Przerzutka: Sram X7
Manetka: Sram X9
Kaseta: Sram PG 950 11-28T
Koło przód:
Obręcz: AlexRims DM24, 36H, 26"
Szprychy: Sapim Leader Black 36H
Piasta: Novatec NT-DH41SB
Opona: Syncros BHT-2 26x2.5" Kelvar
Dętka: Kenda 26x2.4"
Koło tył:
Obręcz: AlexRims DM24, 36H, 26"
Szprychy: Sapim Leader Black 36H
Piasta: Novatec DH12SB
Opona: Panaracer Fire FR 26x2.4"
Dętka: Tioga 26x2.5"
Hamulec przód, klamka: Avid Code 203mm 2009r Galv.
Hamulec tył, klamka: Avid Code 185mm 2009r Galv.
Klocki: Zeit półmetaliczne w obu
Modyfikacje: ścięta sztyca, zmienione łożyska w sterach na nowe, nowe tulejki do dampera, 1.8cm przedłużki nabitej na sterówkę, zmieniony olej na 2.5W, repaint.
Waga: :?:
[Johnyk] Giant Faith + Manitou Travis
[Johnyk] Giant Faith + Manitou Travis
- Załączniki
-
- ..
- IMG_0886.jpg (296.72 KiB) Przejrzano 1377 razy
-
- Kontakt:
Banan725135650 Praca Travisa spoko, na trasie całym skokiem działa, w jeździe nie pompuje, mało co się ugina jeżeli chodzi o lans na dzielni, jeżeli sam nie zaczne dobijać
Ogólnie zadowolony jestem, szkoda że tam muli, ale w terenie SPV się wyłącza i jest ok
Panaracera mam założonego krótko z tyłu, z przodu był wypas a z tyłu tylko raz na nim jeździłem i to po takim syfie to sie nie wypowiadam. Kolor może taki wyszedł bo foto z flashem.
mat13por nie ważyłem, będę rozbierał bajk to obczaje, ale troche więcej będę miał niż normalnie bo mam na sterówce przedłużkę nabitą, ale to max 50g.
wojtasu Ta, z Rudy. Nie wiem jak się ma TCP+ do Intrinsica, to mój pierwszy manitou, na wielu innych nie jeździłem więc nie mam pojęcia.

mat13por nie ważyłem, będę rozbierał bajk to obczaje, ale troche więcej będę miał niż normalnie bo mam na sterówce przedłużkę nabitą, ale to max 50g.
wojtasu Ta, z Rudy. Nie wiem jak się ma TCP+ do Intrinsica, to mój pierwszy manitou, na wielu innych nie jeździłem więc nie mam pojęcia.