Rysiuuuuu pisze:
slx 2 blaty i 3 blaty (44/32/22 48/38/2Cool to ta sama korba, nigdzie nie spotkałem się z informacją o innych osiach.
Osie w 3 "blatowej" na pewną są stalowe, sprawdzałem.
Pablo666 pisze:Jak ja szukalem sobie korby, to troche poczytalem o SLX, i podobno ta wersja z 3 zebatkami jest slabsza niz ta z dwiema Smile Mniej wytrzymala. Czy to prawda, czy to falsz nie wiem ;] Ale tak gdzies bylo napisane.
Opis taki jest przy każdej korbie gdzie sprzedający używa ctrl c i ctrl v ze strony producenta, uważam że to bujda. Chwyt reklamowy, po jaką choinkę mieli by tworzyć dwie inne korby którę ostatecznie wyglądają tak samo. Też czytałem, ale brak konkretów, tylko domysły.
Slx kupuje się w wersji z 3 blatami (co prawda 175mm..) Zębatki sprzedajesz za około 150zł, kupujesz dartmoora za 50 albo dajesz starą i masz okropnie lekką korbę za ~200zł.
dokładnie, właśnie, tak.
GgG pisze:A saint rzeczywiście nie ma dużo za sobą, bo nie jest zdarty od buta, co dzieje się w tej korbie bo dłuższym czasie.
Nie do końca, jeżdżąc w spd i spodniach z węższymi nogawkami korby długo wyglądają jak nowe... wiem po sobie.
Ps: Dyskusje o Hone są trochę zbędne chłopaki, to już historia:)