Nypel to oszust.

Bizum
Kontakt:

Post autor: Bizum »

Porownywac Metzgera z Nyplem??? Boj sie Boga Prezes!!!
http://tinyurl.com/4qubh
bartboy-b11
Kontakt:

Post autor: bartboy-b11 »

BICER nie o Peje, a o NYPLA chodzi.
Przytoczyłem słowan Peji, bo uważam że są na miejscu.
to czy jest błaznem sceny HH czy nie, nie wiem.
Pewnie ma tylu samo przeciwnków - np. BICER jak i zwolenników.
Kto to śpiwewa - jeden C.H.U.J. - słowa się liczą, a te odnoszą sie
do nas POLACZKÓW - ZAWISTNYCH NIEROBÓW
- i pod tymi słowy się podpisuję, bo i problem jak sądze tego właśnie dotyczy

OT CO ...
jacek_mwek
Kontakt:

Post autor: jacek_mwek »

wszyscy pier.dola ze na zawodach w milanowku to nie tak, tamto nie tak i wszystko zle. to dlaczego do jasnej cholery sami nie zrobicie zawodow? wiem dlaczego: bo najlatwiej jest gadac, ale zeby cos zrobic to juz nie ma komu... szkoda ze przyszlo nam zyc w takim kraju, gdzie jezeli ktos cos osiagnie to zamiast mu pogratulowac to sie go obraza. ale na szczesice sa ludzie ktorzy rozumieja, szkoda tylko ze ich tak malo...
username
Kontakt:

Post autor: username »

a no widzisz nypel tera już wiem czenu było takie same wybicie
no to spoko
respekt za to że mimo kotuzni zdecydowałeś się na skok :]
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Nagrody nie są ważne, to że jest więcej medali to tylko lepiej, ale jeśli nagrody nie były identyczne to uuuuu żałosna sprawa. w każdym razie respect dla tych któzi nie tylko myślą że ciś potrafią, nie będe oceniać nypla, bo go nie znam, ale jeśli dodano trzeciąkategorie w ostatniej chwili, to how a fuc* skombinują więcej nagród?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

hehehehe! jacek_mwek , mówisz jak edyta górniak bez kitu :D:D:D:D zgadzam się ztobą , ale to: szkoda ze przyszlo nam zyc w takim kraju, gdzie jezeli ktos cos osiagnie to zamiast mu pogratulowac to sie go obraza to jest słowo w słowo...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
OLEJ
Kontakt:

Post autor: OLEJ »

Cieszę się że zawody w Milańcu pobudziło wiele osób do dyskusji...ale jak czytam wypowiedź takiego mati-pseudo bikera (bo Ci zazwyczaj najwięcej nagadują co najmniej jeżdżą) to wydaję mi się że część szarych komórek u niego już nie pracuje.....ale trzeba być wyrozumiałym, ułomni są wśród Nas.
ojjjj mati , patrząc na Twój komentarz stwierdzam że za dużo nie wiesz na temat tego sportu..a jak chcesz udowodnić że masz jednak pojęcie to wpadaj na hopy i nawet Ja emeryt mogę się z Tobą zmierzyć.....
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

Po pierwsze o ile mi wiadomo to skacze sie dla przyjemnosci jazdy.
A po drugie jesli myslicie ze z Waszymi umiejetnosciami ( koles na Garry Fiszerze :) ) powinniscie dostac cos wiecej to zycze powodzenia
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

ja mowilem juz wczesniej, ze do nypla nic nie mam, bo go nie znam...

ktos wczesniej powiedzial, ze nypel zmienial wybicia tu i tam, to myslalem, ze nie pierdoli farmazonow, a skoro tak nie bylo i po wyjasnieniu jak to naprawde bylo z nagrodami, juz nie mam sie do czego przyczepic... TYLE!

jedyny blad z mojej strony to to, ze wierze w to co pisza tu ludzie, bo gdybym wiedzial wczesniej , ze ktos wali scieme bym w ogole tu sie nie wypowiadal...

nar!X
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
jacek_mwek
Kontakt:

sory za tekst ala gorniak, ale nie wiem juz w jaki sposob mowic do niektorych zeby zrozumieli :). dla sprostowania: o kategorii pikolo (ze jednak sie odbedzie) nie zdecydowal nypel. zrobilismy tak bo chcielismy zeby chlopaki, ktorzy zaczynaja jezdzic po prostu mogli sie pobawic w zawodach i rywalizacji, niezaleznie czy dostana cos wartosciowego czy nie. bo nie o to w tym sporcie chodzi... prosba co do niektorych: jak nie jestescie czegos pewni to nie gadajcie...
DEATH
Kontakt:

Post autor: DEATH »

NYPEL gratulacje za backflipy, no foot 360, hillklikery, nothingi!!! za wytrzymałosć spychiczną!!!ze musisz słuchać wypowiedzi tych ......

Ludzie tacy już sa, szczególnie polacy ....no ale... wystarczy to olac, JEŹDZIC!! a nie tylko pierd.olic!!!

Ja sie na zawody nie nadaje...wystarczył mi Milanówek... nienawidze, kiedy gapi sie namnie tyle ludzi,podczas skoku!!!!

chciałem startowac i zająć ostatnie miejsce:P ALE ZJADŁA MNIE TREMA!!!! za to też wielki respekt dla prosów!!!

Przestańcie wkońcu wyżywac sie na innych...
jeśli nie bedziecie jeździć, niczego sie nie nauczycie!!!!

SMIERC LAMUSOM!!! RESPEKT DLA NYPLA!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
Tomesz
Kontakt:

Post autor: Tomesz »

Kiedys na starym forum byla tez mowa o podobnych sprawach,zazdrosci panujacej wsrod bikerow.
Byla mowa,ze na zachodzie jak ktos skacze to razem z udanym/czy nawet nie trickiem ciesza sie wszyscy,klaszcza,gratuluja i w ogole jest atmosfera radosci a u nas kazdy patrzy na innego i poprostu zazdrosci umiejestnosci,nie potrafi sie cieszyc z innymi.
No coz taka smutna prawda.
A temu kto zalozyl ten temat to powiem ze jest jeban*** debilem,jak nie wiesz jak bylo to nie oskarzaj kogos bezpodstawnie na publicznym forum bo to jest zwykle pomowienie i grozi wiezieniem.
Pozdrowienia dla Nypla o istnieniu,ktorego dowiedzialem sie z Bike Ation ;-)
Spoko przezycia masz na rowerze;d
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

[quote="OLEJ"]Cieszę się że zawody w Milańcu pobudziło wiele osób do dyskusji...ale jak czytam wypowiedź takiego mati-pseudo bikera (bo Ci zazwyczaj najwięcej nagadują co najmniej jeżdżą) to wydaję mi się że część szarych komórek u niego już nie pracuje.....ale trzeba być wyrozumiałym, ułomni są wśród Nas.
ojjjj mati , patrząc na Twój komentarz stwierdzam że za dużo nie wiesz na temat tego sportu..a jak chcesz udowodnić że masz jednak pojęcie to wpadaj na hopy i nawet Ja emeryt mogę się z Tobą zmierzyć.....[/quote]

Prawda ty Oleju, wiem że brakuje ci oleju w głowie i to fakt że ułomni są wśród nas. Spójrz na sibie. Powiedz gdzie są te chopy
hui
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

Nypel zwracam ci chonor, dzięki za wyjasnienia i sory
hui
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

[quote="mati-biker"]Nypel zwracam ci chonor, dzięki za wyjasnienia i sory[/quote]
nie pograzaj sie.....
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
username
Kontakt:

Post autor: username »

to ja już z tego nic nie rozumiem :|
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

chonor.hehe , mati wracaj lepiej do przedzskola a nie gmatwaj sie w honorowe sprawy
jacek_mwek
Kontakt:

hej mati... milo ze przeprosiles nypla, szkoda tylko ze obraziles kolejna osobe z naszej ekipy - oleja. najlepiej nie pisz juz wiecej, bo jestes smieszny.
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

Według mnie było to nieuczciwe zagranie ze strony nypla i zasługuje to na komentarz. Proszę o opisanie tego problemu. Naprawę, aż odechciewa się tego sportu. Ryzykować zdrowie dla dzwonka do roweru - to śmieszne ------- hehehe jak itext wogole..:DD na opisanie zasluguje raczej twoja glupota ale spox , nie wszczynam sprzeczeki spier-dalac wszyscy lacznie z Nyplem ;)
Zablokowany