Zbroja 661 - szybkie pytanie
Zbroja 661 - szybkie pytanie
Mam zamiar kupić zbroje, konkretnie ten model rozmiar xl:
http://www.allegro.pl/item939420083_661 ... owosc.html
i teraz moje pytanie: gdzieś w szukajce znalazłem temat o zbrojach 661 i ktos wspomnial ze lubia oni zawyzac rozmiary i zeby kupowac rozmiar mniejszy,niestety nie mam okazji przymierzenia zbroi wiec prosze o wypowiedz osob ktore zamawialy przez internet ten sprzet i o ewentualne potwierdzenie lub obalenie tej "teorii",(ewentualnie zostanie mi dogadanie sie ze sprzedawca o wymiane rozmiaru w razie niedopasowania) ale wole najpierw zapytac. To chyba wszystko, z gory dzieki za ewentualna pomoc.
dodam jeszcze ze bedzie to moja pierwsza zbroja, wiec nie mam zadnej mozliwosci porownania.
http://www.allegro.pl/item939420083_661 ... owosc.html
i teraz moje pytanie: gdzieś w szukajce znalazłem temat o zbrojach 661 i ktos wspomnial ze lubia oni zawyzac rozmiary i zeby kupowac rozmiar mniejszy,niestety nie mam okazji przymierzenia zbroi wiec prosze o wypowiedz osob ktore zamawialy przez internet ten sprzet i o ewentualne potwierdzenie lub obalenie tej "teorii",(ewentualnie zostanie mi dogadanie sie ze sprzedawca o wymiane rozmiaru w razie niedopasowania) ale wole najpierw zapytac. To chyba wszystko, z gory dzieki za ewentualna pomoc.
dodam jeszcze ze bedzie to moja pierwsza zbroja, wiec nie mam zadnej mozliwosci porownania.
Sam zakupiłem Vapora w rozmiarze XL, wzrostu mam ~175 przy budowie letko tłustej. Na mnie ok lecz czuć minilany luz co mnie akurat bardzo cieszy. Może najlepiej przejdź się do jakiegoś sklepu i przymierz jakąkolwiek zbroje 661?cinos24 pisze:i teraz moje pytanie: gdzieś w szukajce znalazłem temat o zbrojach 661 i ktos wspomnial ze lubia oni zawyzac rozmiary i zeby kupowac rozmiar mniejszy,niestety nie mam okazji przymierzenia zbroi wiec prosze o wypowiedz osob ktore zamawialy przez internet ten sprzet i o ewentualne potwierdzenie lub obalenie tej "teorii",(ewentualnie zostanie mi dogadanie sie ze sprzedawca o wymiane rozmiaru w razie niedopasowania) ale wole najpierw zapytac. To chyba wszystko, z gory dzieki za ewentualna pomoc.
cinos24 Nie ma problemu, jak byś miał jeszcze jakieś pytania albo coś to pisz tu albo na gg: 1423862, przynajmniej będziesz miał pewność, że weźmiesz odpowiedni rozmiar. Ja kupowałem trochę na przypał ale na szczęście rozmiar jest odpowiedni [gorzej ze spodniami które też zamówiłem, wszyscy mówili "bierz 32, a tu z 10cm za krótkie
Trochę lipa, bo do usa nie zwrócę, na szczęscie mamusia temu zaradziła
]