Proszę o pomoc (namiar) na pewnego "rowerzystę"

flip_nixon
Kontakt:

Proszę o pomoc (namiar) na pewnego "rowerzystę"

Post autor: flip_nixon »

Czesc,

Na samym początku do adminów- jeśl uważacie, że temat znajduje się w nieodpowiednim dziale, to proszę o przeniesienie wedle uznania.

Do rzeczy:

Przykro mi, jednak zmuszony jestem założyć ten temat. Mianowicie sprawa tyczy się nieucziwego rowerzysty. Mowa tu o panu Marcinie Ch. z Ozorkowa (obecnie jeździ chyba na czarnym V10, albo czarnym Orange 223)
Jakieś 2 lata temu sprzedał mi uszkodzony damper (długa historia)- jednak wtedy został u mnie wpisany na czarną listę, bo nic nie zrobił z tym, co było ze sprzętem nie tak. Jakiś miesiąc temu odezwał się do mnie, bo sprzedawał wklad suportu taki, jakiego szukalem. Momentalnie umowiliśmy się, ja przelałem pieniądze. Paczka została wysłana jakieś 2 razy... do dziś jej nie otrzymalem... Była sprawa śmierci dziadka, kremacji itp- to rozumiem, szanuję. Jednak nie trwa to miesiąc!
Sprawa przykra, dużo by pisać. Nie założyłem tego tematu jednak po to, by prowadzić otwartą debatę na jego temat. Chodzi mi raczej o:

1. Ostrzeżenie przed tym panem, wszystkich innych kupujących/sprzedających rowerzystów - JEST NIEUCZCIWY !
2. ZDOBYCIE NR TELEFONU KOMÓRKOWEGO / DOMOWEGO - (oczywiscie podanie na PM, co by nie naruszyc ochrony danych osobowych)

Bardzo zależy mi na tym, by odzyskać albo pieniądze, albo wklad za który zapłaciłem.

Nie wspomne już o tym, że oczywiscie teraz Pan Marcin nie odpowiada na żadne wiadomości.

PS. Proszę bez złotych rad, co zrobiłem źle (bla bla bla). Proszę tylko o pomoc w skontaktowaniu się z powyższym "rowerzystą"
MTB!
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

TRZEBA BYC FRAJEREM NIE Z TEJ ZIEMI- zeby 2 raz robic taki interes
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

flip_nixon pisze:PS. Proszę bez złotych rad, co zrobiłem źle (bla bla bla). Proszę tylko o pomoc w skontaktowaniu się z powyższym "rowerzystą"
diskordia czytaj ze zrozumieniem.

Banan725135650 Ty tez byś mógł ruszyć tym kokosem co trzymasz na karku i nie zadawać głupich pytań. Masz wyrażnie napisane , że wszystko związane z nazwiskiem do wyżej wymienionego Marcina możesz dostać na PM.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

diskordia po co ryje wydzierasz ?? Może koleś dostał 2 szansę ??

flip_nixon podaj lepiej jakiego ma nicka bo z nazwiska nikt nic nie zrozumie...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
flip_nixon
Kontakt:

diskordia pisze:TRZEBA BYC FRAJEREM NIE Z TEJ ZIEMI
żeby być dorosłym i nie umieć czytać ze zrozumieniem.

Schodek pisze:podaj lepiej jakiego ma nicka bo z nazwiska nikt nic nie zrozumie...
...Problem w tym Michale, że nie mogę się dokopać do aukcji allegro, ani działalności na forum tego gościa. Gdybym tylko to miał, momentalnie byłoby w pierwszym poście. S

Szukam dalej.
MTB!
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Czyżby to był ten? Na PM nie odpisujesz to link wklejam tu^^. Skontaktuj się z nim przez nk-jeśli to o tego chodzi:/ bo nie jestem pewny:/

edit by piotrex: usunieto link.
joncek
Kontakt:

Post autor: joncek »

Banan725135650,

A może to ten? http://nasza-klasa.pl/profile/14705342 ...

Miło Ci? Zapewne nie. Śmiem też twierdzić, że gościowi, którego profil podałeś tu publicznie, też nie jest miło... I skoro nie jesteś pewny czy to ten gość, to tym bardziej nie powinieneś wklejać tego linku.

Nie każdy siedzi na dh-zone 24/7 i nie zawsze ma czas na odczytanie i odpowiedzenie na PM. Stałoby Ci się coś, jakbyś otrzymał odpowiedź dzień później? :|
flip_nixon
Kontakt:

Banan725135650 pisze:Czyżby to był ten?
Nie, nie - to nie ten człowiek... dlatego lepiej usuń post.

Kontakt już z nim nawiązałem. I klasyczny motyw:

- pomimo, ze 2 razy pisal, ze paczka wysłana- dzis przyznal się, ze jeszcze nie poszła (bo nie ma podkladek pod łozyska w suporcie) - szkoda, ze nie wspomnial o tym jak pytalem, czy aby wszystko ze sprzętem ok i czy jest kompletny... ani nie dał znać przez MIESIĄC, ze tak wygląda sprawa.

- powiedizałem, ze skoro sprawa tak wyglada, to prosze natychmiastowy zwrot pieniedzy. I tu kolejne jaja. "przeleję 10tego, bo teraz nie mam" - sorry, ale nie interesuje mnie to. Nie wydaje się nieswoich pieniedzy - to chyba wiedza wszyscy.

Dałem koledze czas na dokonanie przelewu do piątku (znow podziwiam siebie za empatie)

Jeśli nie bedzie kasy do piątku, to postanowilem, ze zaleje bak i przejadę poł Polski... nie dla tych 85 pln, ale dla samej zasady...

Dzięki za wszelką pomoc!
MTB!
ODPOWIEDZ