Teflon??

matin89
Kontakt:

Teflon??

Post autor: matin89 »

WItam. Mam okazje kupic fajny amorek ktorym jest Totem. NIestety problem polega na tym ze na lewej golenia jest troche przytarty teflon(sprzedajcy mowil ze widac to dopiero jak sie poswieci latarka), stalo sie to przez brud ktory sie dostal pod uszczelki. I moje pytanie brzmi, czy ten teflon bedzie dalej schodzil? Czy nie ma sie o co martwic?
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

matin89 mialem tak smao z totemem, ale to wia zrabanego serwisu co mi zrobili, zmienili olej smarowanie i wogole ale slizgi kuzwa ktore byly jak papier scierny to nawet slowa nie powiedzieli, skonczylo sie to ze zdarlo teflon, slizgi wymieniono ale teraz niestey jest cos takiego ze bardzo czesto musze zmieniac olej w smarowaniu bo z racji ze sporo leje to i syf dostaje sie do sroda a to moze uszkodzic slizgi znowu i koleczko sie zamyka :)
Karpiel i Duncon to moje zycie
modevil
Kontakt:

Post autor: modevil »

matin89 Mam podobna sytuacje, ale ciezko to nazwac problemem bo nic zlego sie nie dzieje. Moj amor to boxxer 2004, ktory przez 5 lat jezdzil tylko po asfalcie ale za to zrobil spory przebieg i na goleniach widac teraz jakby przebarwienia. Poslalem go nawet do Harfy po nowe slizgi bo w sumie to jeszcze warto na nim smigac i jak rozmawialem z kims z serwisu to mi powiedzial ze nie ma sie tym co przejmowac.

Jak masz tego Totema w dobrej cenie i mozesz sprawdzic czy sie nie poci (posmigaj troche) to bierz, a jak jego wlasciciel nie czyta tego forum to mu powiedz, ze to badziew juz straszny i niech go daje nawet za darmo :wink:
matin89
Kontakt:

Post autor: matin89 »

No ale wlasnie dalej nie mam odpowiedzi na moje pytanie. Czy nic dalej sie z tym nie bedzie dzialo? Sprzedajacy mowil ze wszystko jest wyczyszczone i nie widac tego,trzeba sie lepiej pryjrzec.modevil no okazja bo 950zl.
ODPOWIEDZ