Rock Shox Totem Coil 2009 vs. Marzocchi 66RC3 2009 vs 888RC3
66 jest progresywniejsze, a jak ktoś jeszcze to określił - 66 ma wolniejsze tłumikiLomek pisze:
GgG napisał:
66rc3 działa o wiele gorzej od 888rc3
Dlaczego Smile?

Zmniejszyli luzy i najwidoczniej dla tego praca jest płynniejsza = lepsza.war23 pisze:przecież 2008 i 2009 marce to jedno i to samo, jedynie ze zmniejszyli luzy i jak byś wiedział podzialalo to na nie kozysc pracy ^^
Sorki, nie chciałem go uszkodzić moją opinią
GgG...rozjebałeś Mi system Laughing o których RC3 mówisz 08,09?bo ni jak do 66rc2x 07 się mają...i nie pisz czy jezdziłem...bo ja tylko szosa...ha!ha!

GgG Nie zgodzilbym sie, ze 66rc3 dziala wiele gorzej od 888rc3. Ma inna charakterystyke pracy, bo ma byc troche innym amortyzatorem. Z tym ze standardowo progresja jest bardzo duza i moze denerwowac- i tu masz racje, ale po wywaleniu powietrza ( jak juz wspominalem) praca poprawia sie 10x. Jak kiedys bede w LBN to sam sprawdzisz
.

http://www.pinkbike.com/photo/4682317/ - rowerek
A kojaży ktoś może jaka sprężyna jest seryjnie w Totemie Coil, ewentualnie jaka pod wagę 55kg(60 w ubraniach itp)??
I jak można uniknąć takich przetarć jak np. tutaj
??
http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001894427/7_f.jpg
Dzięki za pomoc!
I jak można uniknąć takich przetarć jak np. tutaj

http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001894427/7_f.jpg
Dzięki za pomoc!
Wiecie co !? Z całego tematu wynika chyba, że lepiej Totema kupić. I to chyba lepiej Solo Air od Coil. Marfiłem sie tylko co by sie stało gdyby nagle wywalilo cisnienie w takiej komorze ?!
Faceplant ?!
No ale chyba sie to nigdy nikomu nie zdazylo jak mniemam
. Apropo 2-step totema. Czym on sie rożni od solo air? A także czy Solo air w totemie to ten sam system co w Boxxerze WC? A na koniec: GDZIE NAJTANIEJ NOWEGO Solo Air Kupić?!?

GralcuDH - 2step ma regulacje skoku. Solo nie. 2stepy stare byly wadliwe mega, nowych jeszcze nie mozna kupic.
A co do solo air to ten sam system co boxx i pare innych modeli rsa ale to nie znaczy, ze masz prace z boxxa bo to raczej tłumiki za to odpowiadaja
I nie - komory nagle nie wywalaja powietrza.
A co do solo air to ten sam system co boxx i pare innych modeli rsa ale to nie znaczy, ze masz prace z boxxa bo to raczej tłumiki za to odpowiadaja

I nie - komory nagle nie wywalaja powietrza.
takie male pytanie...
duza jest roznica miedzy takim totemem solo air w wykonaniu/pracy a rc3 z 2008 roku ?
Wiem ,ze pracują inaczej - ale czy nie ma roznicy jak miedzy pieklem a niebem
I jak to wyglada z rc3 z 2k8 - wiem ,ze mialy jakies problemy z dolnymi lagami - wszystkie modele ?
duza jest roznica miedzy takim totemem solo air w wykonaniu/pracy a rc3 z 2008 roku ?
Wiem ,ze pracują inaczej - ale czy nie ma roznicy jak miedzy pieklem a niebem

I jak to wyglada z rc3 z 2k8 - wiem ,ze mialy jakies problemy z dolnymi lagami - wszystkie modele ?
-
- Kontakt: