Nypel to oszust.

Nypel
Kontakt:

Post autor: Nypel »

No to jeszcze kolejne sprostowania... Co do tego, że rower musi kosztować 9000PLN to jedna wielka sraka! Nie czuję się uopważniony do tego żeby komuś mówic ile ma kosztować jego rower! Ja powiedziałem ile kosztuje MÓJ rower i podkreślałem, że musi być mocny, żeby w głupi sposób nie nabawić się kontuzji. Teraz mam drogi rower to fakt ale całe życie od kąd pamiętam latałem na rowererach które składałem jak najmniejszym kosztem. Teraz po wielu latach ciężkiej pracy mam sponsorów, do których sam z regóły nie przychodzę, ale którzy sami mnie zauważyli i dlaczego mam nie kożystac z ich pomocyć? Miałem w swoim życiu wiele kontuzji spowodowanych defektem sprzętu i nie zamieżam ryzykować jeśli mam możliwość latania na takim rowerze to będę to robił! Chyba prosta sprawa! A kolega, który twierdzi, że ze mną rozmawiał parę razy to chyba mnie z kims inny pomylił, bo ja pierwszy raz o tobie słyszę i jeszcze jedno wcale nie chcę byc twoim czy czyimś autorytetem ja poprostu jeżdżę a to co kto o mnie mysli to szczerze mówiąc słabo mnie interesuje chyba, że ktoś naprawdę mnie zna wtedy opinie na mój temat jak najbardziej biorę do siebie choć tez patrzę z pewnym dystansem jak każdy zresztą... No to tyle! Pozdrawiam!
Nypel
Kontakt:

Nieuczciwe zagranie ?! Niedość, że nie masz pojęcia jak było na zawodach to jeszcze obrażasz chłopaków i mnie! Co było nieuczciwe? Nie miało byc konkurencji do 14 lat a jednak zdecydowaliśmy sie ją zrobić daliśmy co mogliśmy wziąc z nagród innych kategorii i nie mogło być tego zbyt wiele żeby inni sie nie oburzyli! Ja to nie wiem dlaczego ktoś pisze o tym jak było na zawodach jesli nawet na nich nie był! A w nagrodach NIE BYŁO JAKIEGOŚ DZWONKA skąd ci się ten dzwonek wziął?! Dam ci radę nie ryzykuj więcej swojego zdrowia bo jak jeszcze raz mnie obrazisz to na pewno będziesz musiał sie o nie martwić! Z regóły jestem spokojny ale jeśli ktoś mnie oskarża pezpodstawnie i na dodatek obraża to nie zamierzam tego tolerować! A zaskakujące jest to, że wszyscy którzy byli na zawodach i brali w nich udział stwierdzili, że było spoko! Ja nie uważam, że powinienem wypowiadac się jak było z racji tego że organizwoaliśmy te zawody z chłopakami, ale ty ktoś kto nawet nigdy u nas nie był i wypowiada się w sprawach, w których jest zupełnie niekompetentny to poprostu słaba historia! Znikaj!
Nypel
Kontakt:

A poza tym GIL ci z nosa wisi!
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

ej komu ? mi ?
STone
Kontakt:

Post autor: STone »

Nypel daj sobie spokoj z pisaniem bo szkoda czasu

A ty Gil jak nie chcesz ryzykowac (taki urok tego sportu) to przesiadz sie na szachy. Ci ludzie co startowali napewno mieli w to w dupie co wygrali lub nie, wazne ze bylo zabawnie.
Nypel
Kontakt:

Mam nadzieje, że nie będę musiał już tu przyłazic i prostować innych bredni! Wolę wyjść na rower niż tracić na to czas. Jeszcze raz pozdrawiam! MICHAŁ
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

ej men to nie moj tekst tylk onie wiem jak sie tu cytuje
Nypel
Kontakt:

667
Kontakt:

Post autor: 667 »

Zazdrość, Zazdrość, Zazdrość..............
1. Nypel ma fajny rower, wy.pierdala baklifa, dupy się do niego kleją to mu przy.pierdolę na dh-zone.
2. Nypel ma sponsora, ja nie mam ;( qqrrwaaaaaaa !!!! pomimo tego że potrafię baklifa z onehender kankan, ale niestety nikt tego nie widział, aaaa.... to napiszę do bravo i bajkborda jaki jestem wyp.ierdalacz.
3. Ale ten nypel poobwieszany sponsorami ;(((((( hmmmm poobklejam moją ramę xc z deltą hl nalepkami i pie.rdolne fotke na pinkbiku, na pewno zrobi mi się lepiej.

Zazdrość, Zazdrość, Zazdrość..............

Wqurwiłem Cię, to dobrze.......... bo to o tobie.
Zablokowany