Decatlon Rockrider
Decatlon Rockrider
Rower zginal z piwnicy w ciagu nacy z 14.09-15.09.2004 na ul. Zamenhofa 7
części:
-Rama Full ciemno zielona z damperem DNM ST-8a ------180mm skoku
-Amortyzator Suntour NS Biały 130mm skoku
-koło tylnie Obręcz Sun Rimms Rhino Lite na piaście North Shore Extreme czarna pod tarcze z tarczą 203mm
-koło przód na obręczy Vuelta airline 1 czarna na piaście Quando czarnej z tarcza formula 165mm oraz czarnych szprychach
-Korba Truvativ Hussefelt Isis Drive DH4 wraz z suportem ISIS DH Truvativ
-kierownica Amoeba Borla DH 670mm szer.
-Mostek Zoom wysoki kąt około 60mm dł
-przerzutka Sram Neos
-hamulce V-brake Tył Deore XT
-hamulec tarczowy Przód Black Box
-Klamki STX RC srebrne
NIestety nie ma numerow seryjnych ramy.
Kontakt z wlascicielem :
gg : 6725983
tel : 0-89 534 85 63
Andrzej
jak zobaczycie to zabijcie a pozniej pytajcie skad ma czesci.
Z gory dzieki za pomoc.
części:
-Rama Full ciemno zielona z damperem DNM ST-8a ------180mm skoku
-Amortyzator Suntour NS Biały 130mm skoku
-koło tylnie Obręcz Sun Rimms Rhino Lite na piaście North Shore Extreme czarna pod tarcze z tarczą 203mm
-koło przód na obręczy Vuelta airline 1 czarna na piaście Quando czarnej z tarcza formula 165mm oraz czarnych szprychach
-Korba Truvativ Hussefelt Isis Drive DH4 wraz z suportem ISIS DH Truvativ
-kierownica Amoeba Borla DH 670mm szer.
-Mostek Zoom wysoki kąt około 60mm dł
-przerzutka Sram Neos
-hamulce V-brake Tył Deore XT
-hamulec tarczowy Przód Black Box
-Klamki STX RC srebrne
NIestety nie ma numerow seryjnych ramy.
Kontakt z wlascicielem :
gg : 6725983
tel : 0-89 534 85 63
Andrzej
jak zobaczycie to zabijcie a pozniej pytajcie skad ma czesci.
Z gory dzieki za pomoc.
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
-
- Kontakt:
No to macie w pyte. Ja u siebie w mieszkaniu nie mam jak wcisnac swoich ksiazek wszystkich i trzymam je w pudlach, a co dopiero o rowerze mowic;))
Roweru nie trzymam jednak w piwnicy ale w zaadaptowanym na warsztacik zsypie. Wzmocnilem drzwi, dodalem dwa zamki i tylko ja mam klucz. I nikt mi nic nie wyniesie :)
Roweru nie trzymam jednak w piwnicy ale w zaadaptowanym na warsztacik zsypie. Wzmocnilem drzwi, dodalem dwa zamki i tylko ja mam klucz. I nikt mi nic nie wyniesie :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
ja TRZYMAM ROWER W DOMU, przeszkadza bo stoi w przedpokoju, i trudno przejść , ale za cholere go nie dam do piwnicy, stoi cały rok nawet w zimie, a mieszanie to kliktke mam 6 osób i pies na dwa pokoje kuchnie i kibel,
rower to członek rodziny:)
rower to członek rodziny:)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
dokladnie u mnie tez tak jest mam u siebie aktualnie 3 rowry moj siostry i 2 gi moj na katowanie
moj stoi w moim pokoju pod nim kupe szmat olejow plynow narzedzi :d smierdzi od tego ale *** u siostry w pokoju stoi jej rower no a w duzym pokoju stoi moj 2 gi rower czasem laduje na balkonie jak starzy sie wkurwia :D no i po mieszkaniu sie walaja jakies czesci rowerowe ale spoko jest
moj stoi w moim pokoju pod nim kupe szmat olejow plynow narzedzi :d smierdzi od tego ale *** u siostry w pokoju stoi jej rower no a w duzym pokoju stoi moj 2 gi rower czasem laduje na balkonie jak starzy sie wkurwia :D no i po mieszkaniu sie walaja jakies czesci rowerowe ale spoko jest
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt: