Uwaga grubasy, spaślaki, tłuściochy! Do roboty!
-
- Kontakt:
Ja zacząłem 4 tygodnie temu ,swój taki plan treningowy redukcyjno-budulcowy,nie wiem jak go okreslić. Po prostu staram się robić masę mięśniową jednocześnie redukując tkankę tłuszczową. Aktualnie robię pełen trening na siłowni,na wszystkie partie ciała 4x w tygodniu. Co do diety,odrzuciłem wszelkiego rodzaju tłuste żarcie,alkohol,słodycze . . .
To co np. dziś jadłem :
- Rano,przed wyjściem do szkoły 4 kromki ciemnego pieczywa ( chleb razowy,wieloziarnisty ) margaryna, chuda wędlinka ,trochę keczupu do smaku,do tego papryka,ogórek i sałata
- Południe,2-gie śniadanie w szkole : Jakaś kanapka,Banan jeden,dwa
- Przed siłownią zjadłem też jakąś kanapkę w locie,nie mam zamiaru się głodzić ponad wszystko. . .
- Po treningu torebka ryżu + mały jogurt Jogobella
- Powrót do domu,dobrałem się do mielonego(a co ,jak mama zrobi;D ) i grochówki,oczywiście nie w takich ilościach jak jadałem kiedyś ,wszystko z umiarem jemy powoli,do momentu nasycenia a nie się opchania( to najważniejsza rzecz chyba,którą zastosowałem w swoim codziennym życiu )
- Kolacja (o 19.30) W sumie zjadłem jakieś kanapeczki z dżemem + herbatkę
- Godz. 22.30 Serek wiejski
Jak się dobrze nie na energetyzuje to następnego dnia jestem flak na siłowni . . . Dobre odżywianie to podstawa,szczególnie wtedy ,gdy spalamy kalorie. W weekendy czasami biegam,owijam się folią i truchtam sobie 30minut na plażę i z powrotem.
Co do samego biegania . . . Trzeba to robić umiejętnie,bo łatwo można sobie zajechać kolana . . . .
W 4 tygodnie z 95kg na 87kg zjechałem, na rower wskoczę za tydzien więc łatwiej będzie zbijać, mam plan trzymać się stałe wagi 78-80kg i dalej kontynuować trening na siłowni w celu zwiększania siły i masy mięśniowej( w rezultacie pewnie,moja waga wzrośnie ). . .
Grunt to robić cokolwiek chłopaki a nie czas tracić przed kompem !
nie koniecznie musicie biegać ,bo samo bieganie w sobie jest nudne,można grać w piłę,w kosza ,chodzić na basen ,siłownia itd !
3majcie się i powodzenia !
To co np. dziś jadłem :
- Rano,przed wyjściem do szkoły 4 kromki ciemnego pieczywa ( chleb razowy,wieloziarnisty ) margaryna, chuda wędlinka ,trochę keczupu do smaku,do tego papryka,ogórek i sałata
- Południe,2-gie śniadanie w szkole : Jakaś kanapka,Banan jeden,dwa
- Przed siłownią zjadłem też jakąś kanapkę w locie,nie mam zamiaru się głodzić ponad wszystko. . .
- Po treningu torebka ryżu + mały jogurt Jogobella
- Powrót do domu,dobrałem się do mielonego(a co ,jak mama zrobi;D ) i grochówki,oczywiście nie w takich ilościach jak jadałem kiedyś ,wszystko z umiarem jemy powoli,do momentu nasycenia a nie się opchania( to najważniejsza rzecz chyba,którą zastosowałem w swoim codziennym życiu )
- Kolacja (o 19.30) W sumie zjadłem jakieś kanapeczki z dżemem + herbatkę
- Godz. 22.30 Serek wiejski
Jak się dobrze nie na energetyzuje to następnego dnia jestem flak na siłowni . . . Dobre odżywianie to podstawa,szczególnie wtedy ,gdy spalamy kalorie. W weekendy czasami biegam,owijam się folią i truchtam sobie 30minut na plażę i z powrotem.
Co do samego biegania . . . Trzeba to robić umiejętnie,bo łatwo można sobie zajechać kolana . . . .
W 4 tygodnie z 95kg na 87kg zjechałem, na rower wskoczę za tydzien więc łatwiej będzie zbijać, mam plan trzymać się stałe wagi 78-80kg i dalej kontynuować trening na siłowni w celu zwiększania siły i masy mięśniowej( w rezultacie pewnie,moja waga wzrośnie ). . .
Grunt to robić cokolwiek chłopaki a nie czas tracić przed kompem !
nie koniecznie musicie biegać ,bo samo bieganie w sobie jest nudne,można grać w piłę,w kosza ,chodzić na basen ,siłownia itd !
3majcie się i powodzenia !
Ride 4 Fun ! Biatch !
Pamiętaj, ze zdrowe odchudzanie to 0,5 kg na tydzień. W ten sposób to Ty faktycznie schudłeś, ale poprzez odwodnienie organizmu.freed pisze:W 4 tygodnie z 95kg na 87kg zjechałem, na rower wskoczę za tydzien więc łatwiej będzie zbijać, mam plan trzymać się stałe wagi 78-80kg i dalej kontynuować trening na siłowni w celu zwiększania siły i masy mięśniowej( w rezultacie pewnie,moja waga wzrośnie ). . .
-
- Kontakt:
TRENER! image Wiosna to czas treningu na rzeźbę. Każdy szanujący się sportowiec powinien taki trening rozpocząć bez chwili zwłoki. Sekretem treningu na rzeźbę są tylko dwie rzeczy. Szlugi i Amfetamina. Należy jarać dziennie pół ramki petów a raz na 3 dni przyjąć kurację amfetaminową - Walone baty muszą być co najmniej grubości palca. Jeden lub dwa baty rano, i wieczorem (najlepiej z kolegami) należy powtórzyć procedurę a następnie "posiedzieć"(siedzeniem określa się wspólne jaranie szlugów oraz wyszukane amfetaminowe konwersacje). UWAGA - w dni walenia batów jara się więcej szlugów. To normalne, więc proszę sie nie zamartwiać. Pozdrawiam
(Marzec 6, 2010, 12:25 PM)
Porady TRENER! z głównej
zabijasz łaknienie i żyjesz na 1000kcal ale walisz baty do nosa...taka to dieta prosa !!
POzdro i zdrowia życzę, miałka akcja,słaba prowokacja
(Marzec 6, 2010, 12:25 PM)
Porady TRENER! z głównej

POzdro i zdrowia życzę, miałka akcja,słaba prowokacja
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!