Gdzie mozna kupic Ciuchy na rower ???
Gdzie mozna kupic Ciuchy na rower ???
gdzie w tym kraju mozna kupic jakies normalne ciuchy na rower ??? chodzi mi o jakies fajne komplety TLD albo foxa ??? Z normlanymi wymiarami, bo nie lubie miec za krótkich nogawek...
www.fmx.pl
www.rowerowy.com
www.gofox.pl
Ale ja bym i tak polował na aukcjach E-bay i czekał na wyprzedaże na ChainReaction, gdzie momentami są na prawdę dobre ceny na ciuchy.
www.rowerowy.com
www.gofox.pl
Ale ja bym i tak polował na aukcjach E-bay i czekał na wyprzedaże na ChainReaction, gdzie momentami są na prawdę dobre ceny na ciuchy.
[b]Ride For Fun, Race To Win.[
Obozy rowerowe www.alejazda.co !!
www.lkkg.pl
www.lsfr.pl
Obozy rowerowe www.alejazda.co !!
www.lkkg.pl
www.lsfr.pl
-
- Kontakt:
mlynooo zadaj sobie minimum minimum w szukaniu ! To tak oczywiste że w sklepie...że aż śmieszne
Normalne ciuchy na rower ?? masz na myśli T shirty,dżinsy czy komplety zawodnicze ??
Polecam Sombrio od siebie, fajne ubrania,luźne style, dobra jakość...
znajdziesz w sklepie www.gofox.pl
Pozdro i bez spiny

mlynooo pisze:gdzie w tym kraju mozna kupic jakies normalne ciuchy na rower ??? chodzi mi o jakies fajne komplety TLD albo foxa ??? Z normlanymi wymiarami, bo nie lubie miec za krótkich nogawek...
Normalne ciuchy na rower ?? masz na myśli T shirty,dżinsy czy komplety zawodnicze ??
Polecam Sombrio od siebie, fajne ubrania,luźne style, dobra jakość...
znajdziesz w sklepie www.gofox.pl
Pozdro i bez spiny
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
http://www.stigmaracewear.com/ , stronę mają w budowie. Z tego, co wiem chcą ostro ruszyć za niedługo. Ja w tym jeżdżę - fajne ubranka, dobry materiał i szycie. Sporo ludzi na Skrzycznym widuje się w tych ciuchach. Jak by kogoś interesowało to gg 561146 - podaję za zgodą "dowództwa" firmy.
Jest ryzyko, jest zabawa, albo piargi (gleba) albo sława
Schodek Sluchaj nie po to pisze na tym form zebys buraku tu jakies do mnie teksy głupie walil. Chcesz zabłysnąc to sobie pisz na dziale dla początkujących.
Szukałem i nie znalazłem, a jak chcesz cytowac moje wpisy to zadaj sobie chociaz minimum minimum i przeczytaj cały post.
babolfr wieczorem się odezwę.
Szukałem i nie znalazłem, a jak chcesz cytowac moje wpisy to zadaj sobie chociaz minimum minimum i przeczytaj cały post.
Zobacz, wystarczyło przeczytac drugie zdanie i juz wszystko wiadomo. Pisze wyrazie - KOMPLETY.Schodek pisze:mlynooo napisał:
gdzie w tym kraju mozna kupic jakies normalne ciuchy na rower ??? chodzi mi o jakies fajne komplety TLD albo foxa ??? Z normlanymi wymiarami, bo nie lubie miec za krótkich nogawek...
Nic nie ma na tej stronie i jakbys na nią wszedł to bys wiedział.Schodek pisze:znajdziesz w sklepie www.gofox.pl
babolfr wieczorem się odezwę.
http://enduro-cross.pl/
ja sobie stąd wziałem ostatnio komplet o'neal thresher 2009 .
ja sobie stąd wziałem ostatnio komplet o'neal thresher 2009 .
Jeśli masz dostęp do paypala, to w usa dało się kupić komplet troy'a za 100$ + wysyłka. Naprawdę nie ma co ograniczać się do samego allegro i sklepów w pl. Paczka idzie max 2 tygodnie, akurat dostaniesz ją przed początkiem sezonu. Ja sam tak zamówiłem, niestety spodnie były troszkę za krótkie, ale nie ma to jak mieć mamę krawcową 
Podaj swoje wymiary, może się przydać.

Podaj swoje wymiary, może się przydać.