Witam, mam dylemat, poniewaz dzis otrzymałem napinacz i wydaje mi sie za duza dziurka w srodku, poniewaz nie mam mocowania napinacza lecz pod suport i chciałbym sie dowiedzec czu bez problemu zamontuje ten napinacz pod suport :
1/ W aukcji napisane jest "możliwość zwrotu nieużywanego produktu w 14 dni od zakupu"
2/ W aukcji napisane jest "mocowanie na standard ISCG lub pod miskę suportu." wiec pewnie trzeba bylo wybrac wersje po zakupie, lecz nie pisze nic o tym.
Moim zdaniem przedmiot nie jest zgodny z opisem aukcji, wiec powinienes go oddac.
3/ Mozesz ten napinacz zalozyc poprzez adapter pod ISCG, takie bodajze Zumbi ma w ofercie, ale to ok. 50zl
Taka mała drygresja.
Kupiłem wersję tego napinacza montowaną pod suport i o dziwo miska suportu Truvativ XR nie mieściła się w otwór Zdziwiło mnie to i musiałem go niestety poszerzyć.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
ACextreme pisze:adapter pod ISCG, takie bodajze Zumbi ma w ofercie, ale to ok. 50zl
Nieźle się cenią Chyba sam zacznę robić z alu Rafcik miałem ten sam problem, ale wiedziałem, że jest to pod ISCG (cena dobra 115 zł z wysyłką za nówkę Team z maszyną ), więc zrobiłem sobie sam adapter Zajęło mi to może z godzinkę