Pełna wersja filmu z obozu DIG-NITTY by cooba już dostępna

nypelmtb
Kontakt:

Pełna wersja filmu z obozu DIG-NITTY by cooba już dostępna

Post autor: nypelmtb »

Tak jak obiecaliśmy już dzień po premierze klubowej możecie zobaczyć film z obozu rowerowego DIG-NITTY w sieci! POLECAMY! KLIK_KLIK_KLIK_KLIK_KLIK Zobaczcie też cztery rodzaje limitowanych koszulek! KLIK_KLIK_KLIK_KLIK
Użytkownik zbanowany za łamanie regulaminu.

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Bardzo fajny filmik, fajny montaż i fajny pomysł z Bunny hop contest :mrgreen:
Pozdro
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

nypelmtb..fajny, fajny..teraz czekać wakacyjnego klimatu ;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
TRENER!
Kontakt:

Post autor: TRENER! »

Fajny, tylko szkoda, że faceci wolą wyglądać jak metroseksualne cioty, nosząc kolorowe, obcisłe spodnie rurki.
Maciex09
Kontakt:

Post autor: Maciex09 »

TRENER! spodnie takie noszą po to aby ich im w zębatke nie wciągnęło :D
http://tnij.org/p4e4 Scott Voltage YZ 25 + Mz Drop Off II
http://tnij.org/p4qp Pinkbike
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

TRENER! heheh heheh wpadnij na jakieś zawody dirtowe i stań na środku - krzyknij w koło że Ci co w rurkach to cioty !! Masz tyle odwagi ?? czy nafukany czy na czysto...wybieraj sam :mrgreen:

To samo można powiedzieć o scenie FR/DH że wyglądamy jak pajace w kolorowych ubrankach...

To tylko moda a liczy się styl jazdy a nie metki...większość wylansowana w markowe bluzy i ubranka a poziom zerowy...ale nikt nie pisze że ciot.a ktoś bo w kolekcji Royala i karbonowym Troyu...

..ehh
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

tak jak nie lubie tych klimatów to film obejrzalem do konca !

fajnie zrobiony !
TRENER!
Kontakt:

Post autor: TRENER! »

Schodek pisze:większość wylansowana w markowe bluzy i ubranka a poziom zerowy.
Hehe, to jest niesamowite wlasnie. Jezdze w dh/fr od dobrych 7 lat, a sam nie mam jeszcze spodenek royala! szok! A na takie zawody to fakt, warto się przejechać i spróbować.

Wracając do rurek... Ja wiem, że moda idzie w dziwnym kierunku (chłopcy malujący sobie oczy, mężczyźni z botoksem, analne wybielanie) no ale jak widzę tych streetowców w rurkach, to boję się, żeby mnie z nimi nie kojarzono. Jak facet może coś takiego założyć ? Lubicie jak fioletowe rureczki opinają wasze pupcie i patrzycie wtedy w lustro ? Przeciez już lajkra w cross country lepiej wygląda - widać chociaż, że odzież sportowa, a nie jeans w kolorach tęczy dociskający jaja do podstawy kręgosłupa.

Dramat. Niech jeszcze usta zaczną malować.
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

TRENER! a nie wiesz o tym że na temat gustów sie nie dyskutuje? nie sądzisz że świat byłby nudny jakby wszyscy wyglądali tak samo? ich sprawa jak sie ubierają i wyglądają...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Ja tam nie wnikam,ale przez cały okres jaki śmigam to spodnie wkręciły mi się dokładnie RAZ i to akurat w tym roku ( dodam,że to były mega szerokie bojówki!). Nie wiem ja wtedy mają mi się wkręcić normalne jeansy... W modę nie wnikam,ale patrząc na zagranicznych prosów to niewielu śmiga w takich spodniach (jedynie młode pokolenie i to też skromny ułamek). Teraz na serio niekiedy ciężko odróżnić chłopaka od dziewczyny i to jest jak dla mnie chore. Żeby nie było mówie o scenie MTB,bo za dużo dziwnych wzorców pochodzi od bmxów i w ten "klimat" nie wnikam.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Super relacja. Nie lubie takich klimatow ale podobnie jak ktorys z przedmowcow film obejzalem caly. Brawo za profesjonalne podejscie do tematu.

Co do rurek - kazdy ma swoj gust i raczej krytykował tego nie będe. Ale nie ukrywam że jak widze kolesia w obcisłych rurkach to mam z tego dobrą beke :)
nypelmtb
Kontakt:

Post autor: nypelmtb »

Dla tych, którzy chcieliby mieć kopię filmu na kompie mimo, że nie byli na obozie do pobrania plik w formacie divx, rozmiar 290MB Obozowicze natomiast niebawem odbiorą swoje paczki...
Użytkownik zbanowany za łamanie regulaminu.

Pozdrawiamy - zespół DHZ
Sepholie
Kontakt:

Post autor: Sepholie »

Świetnie zmontowany film i zajebisty klimat! ogólnie nie gustuje w filmach park/street ale ten naprawde przypadł mi do gustu :)

A propo "rurkuf" to się nie będe wypowiadał.
Szymon_331
Kontakt:

Post autor: Szymon_331 »

Nie przepadam za tą dziedziną MTB/BMX ale film jest świetny. Szerokokątna kamera, dobra jazda, ciekawe ujęcia... Ale jest tu też coś co sprawia że film się ogląda z uśmiechem i zaciekawieniem. Są wywiady, życie poza garażem, wypadki, reportaże. To wszystko sprawia że przy dobrym montażu film jest naprawdę warty obejrzenia.

Udało się stworzyć klimat i luźną przyjemną atmosferę bez wulgaryzmów i spięć. Przyjemnie się oglądało.
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

groochas pisze:Co do rurek - kazdy ma swoj gust i raczej krytykował tego nie będe. Ale nie ukrywam że jak widze kolesia w obcisłych rurkach to mam z tego dobrą beke
:idea:
btw:
Widziałem wczoraj na hali targowej osobnika i zatrzymałem sie, gapiłem prosto na to i po 15sek dalej nie wiedziałem czy chłopak czy dziewczyna. :twisted:
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
ODPOWIEDZ