Pełna wersja filmu z obozu DIG-NITTY by cooba już dostępna
Pełna wersja filmu z obozu DIG-NITTY by cooba już dostępna
Tak jak obiecaliśmy już dzień po premierze klubowej możecie zobaczyć film z obozu rowerowego DIG-NITTY w sieci! POLECAMY! KLIK_KLIK_KLIK_KLIK_KLIK Zobaczcie też cztery rodzaje limitowanych koszulek! KLIK_KLIK_KLIK_KLIK
Użytkownik zbanowany za łamanie regulaminu.
Pozdrawiamy - zespół DHZ
Pozdrawiamy - zespół DHZ
-
- Kontakt:
TRENER! heheh heheh wpadnij na jakieś zawody dirtowe i stań na środku - krzyknij w koło że Ci co w rurkach to cioty !! Masz tyle odwagi ?? czy nafukany czy na czysto...wybieraj sam
To samo można powiedzieć o scenie FR/DH że wyglądamy jak pajace w kolorowych ubrankach...
To tylko moda a liczy się styl jazdy a nie metki...większość wylansowana w markowe bluzy i ubranka a poziom zerowy...ale nikt nie pisze że ciot.a ktoś bo w kolekcji Royala i karbonowym Troyu...
..ehh

To samo można powiedzieć o scenie FR/DH że wyglądamy jak pajace w kolorowych ubrankach...
To tylko moda a liczy się styl jazdy a nie metki...większość wylansowana w markowe bluzy i ubranka a poziom zerowy...ale nikt nie pisze że ciot.a ktoś bo w kolekcji Royala i karbonowym Troyu...
..ehh
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
Hehe, to jest niesamowite wlasnie. Jezdze w dh/fr od dobrych 7 lat, a sam nie mam jeszcze spodenek royala! szok! A na takie zawody to fakt, warto się przejechać i spróbować.Schodek pisze:większość wylansowana w markowe bluzy i ubranka a poziom zerowy.
Wracając do rurek... Ja wiem, że moda idzie w dziwnym kierunku (chłopcy malujący sobie oczy, mężczyźni z botoksem, analne wybielanie) no ale jak widzę tych streetowców w rurkach, to boję się, żeby mnie z nimi nie kojarzono. Jak facet może coś takiego założyć ? Lubicie jak fioletowe rureczki opinają wasze pupcie i patrzycie wtedy w lustro ? Przeciez już lajkra w cross country lepiej wygląda - widać chociaż, że odzież sportowa, a nie jeans w kolorach tęczy dociskający jaja do podstawy kręgosłupa.
Dramat. Niech jeszcze usta zaczną malować.
-
- Kontakt:
Ja tam nie wnikam,ale przez cały okres jaki śmigam to spodnie wkręciły mi się dokładnie RAZ i to akurat w tym roku ( dodam,że to były mega szerokie bojówki!). Nie wiem ja wtedy mają mi się wkręcić normalne jeansy... W modę nie wnikam,ale patrząc na zagranicznych prosów to niewielu śmiga w takich spodniach (jedynie młode pokolenie i to też skromny ułamek). Teraz na serio niekiedy ciężko odróżnić chłopaka od dziewczyny i to jest jak dla mnie chore. Żeby nie było mówie o scenie MTB,bo za dużo dziwnych wzorców pochodzi od bmxów i w ten "klimat" nie wnikam.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Dla tych, którzy chcieliby mieć kopię filmu na kompie mimo, że nie byli na obozie do pobrania plik w formacie divx, rozmiar 290MB Obozowicze natomiast niebawem odbiorą swoje paczki...
Użytkownik zbanowany za łamanie regulaminu.
Pozdrawiamy - zespół DHZ
Pozdrawiamy - zespół DHZ
-
- Kontakt:
Nie przepadam za tą dziedziną MTB/BMX ale film jest świetny. Szerokokątna kamera, dobra jazda, ciekawe ujęcia... Ale jest tu też coś co sprawia że film się ogląda z uśmiechem i zaciekawieniem. Są wywiady, życie poza garażem, wypadki, reportaże. To wszystko sprawia że przy dobrym montażu film jest naprawdę warty obejrzenia.
Udało się stworzyć klimat i luźną przyjemną atmosferę bez wulgaryzmów i spięć. Przyjemnie się oglądało.
Udało się stworzyć klimat i luźną przyjemną atmosferę bez wulgaryzmów i spięć. Przyjemnie się oglądało.
groochas pisze:Co do rurek - kazdy ma swoj gust i raczej krytykował tego nie będe. Ale nie ukrywam że jak widze kolesia w obcisłych rurkach to mam z tego dobrą beke

btw:
Widziałem wczoraj na hali targowej osobnika i zatrzymałem sie, gapiłem prosto na to i po 15sek dalej nie wiedziałem czy chłopak czy dziewczyna.

michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net