Selekcja newsów.
Selekcja newsów.
Witam.
Niepokoi mnie stan głównej strony i bocznego panelu.
Czy ktoś sprawuje nad tym jakąś pieczę? Niektóre newsy, po prostu, tak walą bzdurą, że aż kopara opada. Są całe tuziny błędów ortograficznych (o języku i stylu w ogóle nie wspominam) po polsku i angielsku, jakieś dziwne byki. Jeżeli nie ma osoby która zajmie się korektą i selekcją tego typu notek i wpisów - trzeba uzupełnić drużynę Zielonych Power Rangers i znaleźć kogoś kto się zajmie poprawą newsów nawet na ochotnika ( podejrzewam że sporo takich będzie ).
Uprzedzając wypowiedzi "nie podoba się? krzyżyk w prawym górnym rogu!": cały portal jest świetny i jedyny chyba jako tako żyjący, co nie znaczy, że należy go zaniedbać.
Niepokoi mnie stan głównej strony i bocznego panelu.
Czy ktoś sprawuje nad tym jakąś pieczę? Niektóre newsy, po prostu, tak walą bzdurą, że aż kopara opada. Są całe tuziny błędów ortograficznych (o języku i stylu w ogóle nie wspominam) po polsku i angielsku, jakieś dziwne byki. Jeżeli nie ma osoby która zajmie się korektą i selekcją tego typu notek i wpisów - trzeba uzupełnić drużynę Zielonych Power Rangers i znaleźć kogoś kto się zajmie poprawą newsów nawet na ochotnika ( podejrzewam że sporo takich będzie ).
Uprzedzając wypowiedzi "nie podoba się? krzyżyk w prawym górnym rogu!": cały portal jest świetny i jedyny chyba jako tako żyjący, co nie znaczy, że należy go zaniedbać.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a moze po prostu wiecej niusow mniej "wznioslych"? ta strona ma chyba charakter informacyjny, wiec co w tym zlego ze ktos chce pochwalisc sie czyms ciekawym? nie uwazam w ogole by notka o treningu rockets w san remo byla czyms ponizej poziomu. sami tutaj definiujemy poziom! to ze chlopaki maja sie czym pochwalic, to dobrze o nich swiadczy. a ze ktos nie ma nic ciekawego do powiedzenia to nie dziwie sie ze zal dupe sciska. widzieliscie jakiego typu informacje sa podawane na innych glownie zagraniczych portalach? nawet drobne, malego kalibru inicjatywy, ale jednak to one tworza i integruja tzw. srodowisko. nie dziwie sie ze sa takie przestoje w niusach skoro kazdy czeka na jakies wzniosle info o kolejnej grupie osprzetu lub innej nowince technicznej lub o tym ze jakis pro rider zlamal sobie reke. zaden z was pewnie nie ma nawet pojecia co sie dzieje w innej czesci tego kraju, co robia i czy robia cokolwiek inni bikerzy. chyba ze to nie jest portal, tylko strona o informacjach ze swiata. tyle ode mnie.
wow.. musze przyznac ze zaskoczyla mnie ta opinie. Moze zeby rozwiazac niektore watpliwosci - caly portal tworzy jedna osoba czyli ja sam. Nie wiem gdzie dopatrzyles sie bledow ortograficznych - ok, czasem moze zdazyc sie literowka ale naprawde chyba kazdy moglby popelnic blad przy tak duzej liczbie informacji. Jesli sa jakies bledy bardzo prosze przedstaw je a zaraz je poprawie. Co do angielskich wersji to jest ona generowana przez translator google ktory robi to automatycznie i przewaznie z bledami, ale na to nie mam wplywu. Modernizowanie angielskiej wersji wymaga dodatkowych osob, a takie jeszcze sie nie znalazly wiec niestety tego narazie nie przeskocze.Monx pisze:Niepokoi mnie stan głównej strony i bocznego panelu.
Dodam tez ze w tej chwili dh-zone to moja praca. Pracuje za biorkiem od 9 do 16 od poniedzialku do piatku, ale wiadomo chyba co robie tez po godzinach..

Nie wiem czemu piszesz o ostatnich tygodniach, skoro ta wiadomosc pojawila sie wczoraj. Z ostatnich tygodni naliczylem kilkadziesci newsow, wiec tym bardziej nie rozumiem tez zdania ze mialaby to byc najwazniejsza informacja..miecio000027 pisze:Jeśli dla admina najważniejszą informacją ostatnich tygodni jest to że Gagat był pojeździć w SUN Remo, to moim zdaniem dh-zone upadnie w niedalekiej przyszłości.
pozdrawiam