888vf 05 a Domain 318 coil co wybrać?
888vf 05 a Domain 318 coil co wybrać?
Siema mam teraz jak wiecie domaina 318 i mam okazję zamiany na 888vf z 05 roku.Jak myślicie do jazdy w 65% w dh a 35% w fr co będzie lepsze?
888 2005 fajna sprawa szkoda tylko ze vf, wysokie półki i stalowa sterówka, ciężki widelec, ale i tak bardzo fajnie chodzi, jedyny problem ze w tym ze łatwo go dobić, a niema jak za bardzo wyregulować, jak warzysz trosze więcej, to dokup twarde springi (zielone) i będzie gitez. Na domianie nie jeździłem, ale 888 vf polecam
Czy ja wiem, na pewno coś ta, ale przy twojej wadze to się nie bój myślałem że więcej ważysz, ja tam dobiłem vf kilka razy ale warze 85 kg i to ze schodów na płaskie więc w twoim przypadku będzie idealnie
Ale ja napisał też krom wadą są tłumiki ssvf brak regulacji, płynność ma świetna, a jak nie jesteś jakimś wymiataczem to Ci styknie amor
Ale ja napisał też krom wadą są tłumiki ssvf brak regulacji, płynność ma świetna, a jak nie jesteś jakimś wymiataczem to Ci styknie amor
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Powiem o tych osemkach tak: mialem je w sumie krotki okres czasu (mam ht i 2 polka nie pasi), plynnosc byla bardzo dobra, fakt faktem amor troche nurkowal, ale ani razu go nie dobilem na seryjnych sprezynach (waze 70kg). Sztywnosc bardzo dobra, oczywiscie wszystkie 1 polki wymiekaja w tej kwestii. Ogolnie bylem zadowolony.