Witam wszystkich. jestem początkujący w DH i szukam jakichś fajnych miejsc/tras do pojeżdzenia. do tej pory jexdziłem raczej na srednio wymagających trasach.
jeśli ktoś mógłby mi coś polecić albo odesłać do odpowiedniego tematu to byłbym bardzo wdzieczny.
DH widok jest trochę zapuszczony ale da się pośmigać .
Jest jeszcze taka miejscówka jak żydy można polatać na hopach .
No i oczywiście droga , najlepsza miejscówka w szczecinie ( 1 drop ale za to jaki )
Hemp, tylko niektórzy maja do puszczy bliżej. Mnie osobiście grzanie przez cały szczecin do arkońskiego się nie widzi. A w puszczy poza drogą i widokiem są jeszcze dęby, "trasa uszka", i grzbiet.
A co do narzekania na arkonski to niedlugo bedzie tam fajna i dosc dluga trasa, ktora zacznie sie powyzej zameczku a to czy chce sie Tobie przyjechac to juz zupelnie inna para kaloszy. Jesli wziac kryterium odleglosci jako wyznacznik jakosci tras to nikt ze szczecin nie pojechal by w gory.
siema ja osobiscie mam zamiar zacząc robic tą nową traske w sobote około godziny 9.00 (tak o 9 bo szkoda dnia i ladnej pogody ) jak ktos chetny to zapraszam
gdzie dokladnie w arkonskim jest ta traska? z ktorej strony najlepiej tam dojechac? studiuje w szczecinie i mieszkam na boh wawy i z checia bym sie tam wybral posmigac