Kask?
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
IloveMyride 661 evo jest teraz na CRC za 60 funtów 

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Jeszcze a pro po tańszych kasków to wcześniej ktoś wspomniał o thh t-40. Żeby nie było wątpliwości, ten kask nie jest "taki jak" 661 strike, tylko to JEST ten sam kask. THH produkuje dla 661 ten model
to samo z t-39. W niezłym szoku byłem jak otworzyłem paczkę, patrzę a tam w środku naklejka i instrukcja od 661 ;D Baardzo fajny kask za niską cenę. Chyba, że komuś zależy na napisie 661/azonic....

Z gówna bata nie ukręcisz.
czesc, troche odswiezam, ale nie widze sensu zakladac nowego tematu, chce zeby mnie ktos jedynie uspokoil, ze mam racje.
Bowiem kupilem kask 661 Evolution Legend White i ochraniacze 661 Race knee & shin, a kumpel 661 evo knee. Paczka idealnie w 5 dni przyszla, ale wielki zonk kiedy ja podnosze, wielkie zaniepokojenie - lekkie. Otwieram, a w paczce same ochraniacze, kurier powiedzial ze innych nie ma. Na rachunku owszem sa ochraniacze i kask. Mozliwe jest ze wyslali kask osobna paczka, chociaz moim zdaniem jak patrzylem pudlo od kumpla kasku (fox) to by sie zmiescilo all?? Bo napisane jest ze wszelkie watpliwosci, przesylki ktore niedotarly itd zglaszac do 3 dni roboczych od dostarczenia czy jakos tak. Bardzo prosze o wyrozumialosc, bo dla mnie to pierwsza miedzynarodowa tranzakcja
i nie chcialbym jakichkolwiek problemow itd.
Pozdrawiam
Bowiem kupilem kask 661 Evolution Legend White i ochraniacze 661 Race knee & shin, a kumpel 661 evo knee. Paczka idealnie w 5 dni przyszla, ale wielki zonk kiedy ja podnosze, wielkie zaniepokojenie - lekkie. Otwieram, a w paczce same ochraniacze, kurier powiedzial ze innych nie ma. Na rachunku owszem sa ochraniacze i kask. Mozliwe jest ze wyslali kask osobna paczka, chociaz moim zdaniem jak patrzylem pudlo od kumpla kasku (fox) to by sie zmiescilo all?? Bo napisane jest ze wszelkie watpliwosci, przesylki ktore niedotarly itd zglaszac do 3 dni roboczych od dostarczenia czy jakos tak. Bardzo prosze o wyrozumialosc, bo dla mnie to pierwsza miedzynarodowa tranzakcja

Pozdrawiam
http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Kask powinien być w pudle.
Telefon do ręki TEL +44 (0)28 9335 2976 jezeli nie mówisz dobrze po angielsku to poproś jakiegoś znajomego. Albo troszkę wolniejszy sposób na kontakt czyli sales@chainreactioncycles.com .
Zamawiałem u nich kask i parę innych rzeczy io wszystko przyszło w jednym pudle. Kumplowi zamawiałem hampel i przysłali z inną tarczą (średnica) ale olaliśmy sprawę bo i tak szła do szafy na zapas.
Pozdro
EDIT:
oczywiście wszystkie rozmowy i maile w spokojnym i rzeczowym tonie bez awantur tylko spokojnie wyjaśnij sprawę
Telefon do ręki TEL +44 (0)28 9335 2976 jezeli nie mówisz dobrze po angielsku to poproś jakiegoś znajomego. Albo troszkę wolniejszy sposób na kontakt czyli sales@chainreactioncycles.com .
Zamawiałem u nich kask i parę innych rzeczy io wszystko przyszło w jednym pudle. Kumplowi zamawiałem hampel i przysłali z inną tarczą (średnica) ale olaliśmy sprawę bo i tak szła do szafy na zapas.
Pozdro
EDIT:
oczywiście wszystkie rozmowy i maile w spokojnym i rzeczowym tonie bez awantur tylko spokojnie wyjaśnij sprawę

chyba skorzystam z maila, nie za bardzo jestem w stanie polapac sie o oc chodzi na tej karteczce z rachunkiem od nich. Bo niby wszystko jest zaznaczone, na kartonie nie wiem czy o to chodzi ale jest naklejka 1 of 1 - czyli jakby tylko jedna paczka szla.
Cesiu: nawet gdyby sie pomylili, to to sa tez ludzie... Kazdemu moze sie zdarzyc i dopiero jak ktos ewidentnie przeigna pale (czego nie moge sobie wyobrazic u CrC pomimo ze to moj pierwszy zakup u nich) to wtedy zaczynam podnosic ton.
Nie chce do nich dzwonic, bo raz ze nie mam zamiaru, aby kask kosztowal (podsumowujac z rozmowami tel.) tyle co ten w polsce. Licze na ich uczciwosc i wiare w moja
. Poprostu wielki zonk. Juz sie malo nie podniecilem ze ten kask jest az tak lekki :P. No ale niestety
. Tak to jest jak sie dokonuje zamowien kilka dni przed swietami
.
Cesiu: nawet gdyby sie pomylili, to to sa tez ludzie... Kazdemu moze sie zdarzyc i dopiero jak ktos ewidentnie przeigna pale (czego nie moge sobie wyobrazic u CrC pomimo ze to moj pierwszy zakup u nich) to wtedy zaczynam podnosic ton.
Nie chce do nich dzwonic, bo raz ze nie mam zamiaru, aby kask kosztowal (podsumowujac z rozmowami tel.) tyle co ten w polsce. Licze na ich uczciwosc i wiare w moja

-
- Kontakt:
co do mojgo kasku, odpisali mi bardzo grzecznie zebym im wyslal zdjecie fakturki, paczki i itemow. Mam nadzieje ze cala ta sprawa rozwiaze sie tak samo milo jak email od Cristophera
.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O`neal Backflip to to samo co dawny Comp,więc Strike jest o klasę wyżej. MateuszFR lepiej powiedź konkretnie jaką sumę chcesz wydać i na czym Ci zależy w tym kasku?
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów